Абитуриентски страсти 2020/2021

• 144 401
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 855
Ние мъчихме една рокля само за поправка и НЕ съм доволна. Накрая взехме готова, на която само трябваше да се отреже 1 см отдолу за 3 минути,иначе седи като излята. НЕ препоръчвам шивачка, освен ако не е много изпитана и много държите на нещо конкретно! За разочарованието и притеснението на детето с поправката на роклята да не отварям дума!

# 856
  • Шумен
daviz, препоръчвам рокли от английски сайтове - изчистени, носими и след това, елегантни и на абсолютно приемливи цени. Стига обаче да сте склонни с девойките на онлайн пазаруване и да са с общо взето стандартни размери.

# 857
Обаче първо направете един тур да премери различни модели! Оказа се, че на моята девойка първо размерите й не са толкова нестандартни, и второ, седят й добре разнообразни модели и цветове, някои изненадващо и за нея,и за нас.

# 858
  • Карлово
Пробването на модели и цветове е задължително. Колко далеч сме били от истината разбрахме на едни проби в бутик, голяма част от първоначалните представи за визията се промениха.

# 859
Пробването на модели и цветове е задължително. Колко далеч сме били от истината разбрахме на едни проби в бутик, голяма част от първоначалните представи за визията се промениха.
Точно така стана и при нас, в Асеновград има такова разнообразие , че освен ако не знаеш какво искаш , няма как да не си харесаш.

# 860
До този извод стигнах на моята сватба и аз, след една провалена рокля на приятелка, шита по поръчка.

# 861
  • Варна
Кажете какво да правя с абитуриентка,  която не иска рокля, не иска прическа и иска да ходи с дънките и с поредната черна тениска? Категорично отказва да ходим по магазини, а пък като намекна за мадамски обувки и получавам такъв поглед, че може да ме разтопи на място.

# 862
  • DE
Деспина, племенницата бе с барокова червена рокля и кубинки. Предложи и варианти по хард и може и да се съгласи.

# 863
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
предложи ѝ да си сложи черни високи кубинки, къса баРелинска Wink рокля с бюстие с връзки на гърба - черно естествено, черен чорапогащник фина мрежа и черен чокър на врата - органза панделка с голям камък.

не мога да кача снимки на дъщерята, но не е трудно да си я представите Wink

# 864
Мда, готик стила може да й допадне.

Daviz, аз също бих предложила да разгледате chi-chi, mascara по сайтовете. Вкл.тук в меркари често има рокли на чи-чи и може да пробват, за да сте наясно с размера и ако им хареса нещо от сайта- да поръчате спокойно. А и да не стане- опцията за връщане им е съвсем изрядна.

# 865
  • Варна
Не носи нито рокли, нито поли. Едвам се съглася да носи къси панталони лятото.
Ей я. Май няма снимка без тая шапка последната година.
Скрит текст:

# 866
  • Пловдив
Despina приятелка на моята дъщеря беше в такъв стил. С рокля с някакви тюлове в черно и с шапка. Изглеждаше добре и различно.
...
след малко ще махна снимката, че не е моето дете все пак.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 22:29 от dundi73

# 867
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гащеризон? "мъжки" костюм?

Simple Smile със шапката и черно-бели ганстерски обувки..

# 868
  • Някъде там
Благодаря на всички за отговорите. Ще видим какво ще измислим с моите капризчета.
Дунди а черен кожен гащеризон или нещо подобно в черно ?
Т

# 869
  • Варна
Мъжкият костюм ще се приеме добре, мисля. Уви аз ще си остана само с мечтите за елегантна абитуриентка с рокля. Поне още 9г., докато не стане време за другата щерка.

Общи условия

Активация на акаунт