Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 641
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 225
Мисля , че ги видях в сайта им обаче само в два цвята  сребристо и златисто.Ако имаше в черно с малко блясък  щяха да са перфектни ми се струва .
Ето ги:
Скрит текст:

Подобни черни, но мааалко по-ниски и малко по-фини (с по-тънко токче), пак на малка платформа и с бляскави черни елементи имаше в ССС.

# 226
  • София
Ние абитуриентът сме го облекли вече, остава кърпичка за сакото, ама може и без нея. За ресторант за роднините не сме мислили. Питах го той какво иска, вдига рамене. Питам кога трябва да са в ресторанта, ще минават ли през училището преди това - не знае.

# 227
  • Пловдив
Mrs. Tiggi-M. , девойката си е харесала нещо подобно, но без платформа. Не иска платформа.
Аз съм си харесала едно бистро, тип кафене, идеята ми е нещо като коктейл със студена кухня. В деня на бала ще е. В зависимост от това кога трябва да са пред ресторанта, ще планувам и поканата за гостите. Денят е почивен.

# 228
Питам кога трябва да са в ресторанта, ще минават ли през училището преди това - не знае.
Не е ли малко рано за този въпрос? Абитуриентка съм била преди 20+ години, но си спомням, че кога точно ще се срещаме и къде го решихме едва през май. Сигурно 2 седмици преди бала.

# 229
  • Варна
Ааа, май всичко се знае отдавна. Не, че аз знам, макар, че на родителската среща преди няколко месеца една девойка от класа ни информира. Но се позаформи скандал и не помня вече. Знам само, че няма да се събират целия випуск в двора на училището/част от 'скандала' щото родителите сме си сеирджии и искаме да ги видим накуп Wink)/ а всеки клас поотделно някъде си. Отделно следобеда имат фото сесия и въобще - знам, че до обяд трябва да е готова и толкова.

# 230
Флаш, от сутринта да са готови с рокля и прическа? Не е ли много рано, то до вечерта няма да е останало нищо.
А представям си, ако е и топло...
Дано не съм те разбрала правилно Blush

# 231
  • Варна
Ами разбрала си това което и аз. Щото наскоро като говорих с фризьорката да уточним час, аз казах към 14-15 часа/ смятай колко съм неориентирана Flushed/ и двете - фризьорката и дъщерята подскочиха! До 12 трябвало да е готова. Та в 10ч ще я фризира. на какво ще приличат, не знам ... кой ги измисля плановете за деня също не знам.
Има и други майки на ученици в 1ЕГ Варна, ако знаят нещо различно ще кажат.

Едно време сина към 16 часа се изкъпа, обръсна, облече и с тайфата към 17,30 отидоха в двора на училището. Ние след тях. Гаджето му/съученичка/ живееше в блок до оградата, качи се да я вземе и това беше.
Сега коали, фото сесии ... не мога да наваксам.

Иначе моята щерка учи като замаяна за изпити и матури. Единия от университетите които предпочита и иска матура по МАТ пълна шестица. И тя реши да я бори тази оценка.
Миналата седмица правили контролно по МАт. Моята сама на чин, детето до нея отсъства. Раздал господина листовете със задачите, почнали да решават. Моята решава обаче се притеснила, че няма да се справи. Оглежда се,  и около нея пуфтят, по едно време някой протестирал - ее, господине, много са 7 задачи за това време. И моята - Как 7!? Моите са 14!! А листа разделен на две, в ляво и дясно според кой къде седи. Решила си 14-те задачи, че и верни били. Въобще - шемет.

# 232
  • Някъде там
Записвам се да ви следя и да взимам идеи за следващата година.

# 233
  • Варна
Може ли да ви се оплача?
Споменах, че си е харесала рокля, в събота ми я показа, на моделиерка от София. Голям мерак. Звънях, говорих и за съжаление - точно тази рокля, вече я шият за девойка от училището.
Мда, който спи - така е.
Както и да е - вече бяхме решили да се разходим и до София, та дано хареса друга рокля от колекцията...
много се скапа, чак жал ми стана. Докъде я докарахме, за дрехи да жалим.Smirk срам

# 234
А аз се ядосвам с нашата рокля, ма да видим какво ще стане...
В момента се караме и за почерпката на родата. Вече 3 месеца сме от "нищо" през зала до ресторант и обратно.
Иначе фотосесия, грим и фризьор и обувки имаме Joy

# 235
Хепи, много си ми симпатична. С голямо удоволствие бих видяла нагласената абитуриентка. Всички деца го заслужават, голяма радост е, дори и да не си признават. Не говоря за натруфеност и звездомания, просто внимание и гордост от семейството.

# 236
Проблема е, че корекцията нещо не може да стане. А тя си харесва роклята Simple Smile ще видим

# 237
А аз се ядосвам с нашата рокля, ма да видим какво ще стане...
В момента се караме и за почерпката на родата. Вече 3 месеца сме от "нищо" през зала до ресторант и обратно.
Иначе фотосесия, грим и фризьор и обувки имаме Joy
Време е да се замислите за ангажирането на коалата и оркестъра на БНР! Шегувам се, пожелавам корекцията да стане, детето е най важно, родата все ще се почерпи някак си!

# 238
На два пъти в темата чета "коАла",озадачавам се за какво става въпрос. Надявам се, не за мечки, че докато дойде  ред и аз абитуриент да изпращам, знам ли модите

# 239
На два пъти в темата чета "коАла",озадачавам се за какво става въпрос. Надявам се, не за мечки, че докато дойде  ред и аз абитуриент да изпращам, знам ли модите
Права си, не е точно мечка, макар че външно прилича, по скоро е бозайник, срещаш се единствено в Австралия. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт