Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 646
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 285
Аз бих била поласкана, а хората ще кажат, че е много хубава Hug

# 286
А за какво точно е събирането на гостите? Не разбирам. 50 човека в заведение.....после детето е на истинския купон със съучениците....не го разбирам това....евала на детето , че успя да завърши училище ли....
Разбирам парти с близки приятели и роднини след взимане на диплома за висше....но това  ми е откровено странно.

Ще ти отговоря с думите на големия ми син - С вас беше най-яко!
И още - всичко е според зависи. Ако подходиш така, няма да се получи. Аз очаквах тези събирания и при двете деца с огромно желание. Беше незабравимо изживяване за всички ни, и особено за детето, обградено с толкова много любов - от близки и приятели. Ако имах още едно дете, пак така бил организирала партито. С всички приятели и най-близки роднини -- сестра, брат, майка.  С много деца. Емоцията е неописуема. За моите деца това са спомени - емоционални и топли.

# 287
Роклята е супер, не ми изглежда, като "рокля на възратна жена", както се е изразила майката. Цвета е много приятен!
От бала на моите племенници, вкъщи, в гардероба ми стоят и двете им рокли.
И двете са от "Романтика Фешън", обличани по веднъж!
Нашето дете не е проявило никакъв интерес и към двете, те са Л размер, но поне да се види с тях, като модел и усещане!
Става въпрос, че да не са й отказали и двете със сигурност! Пък и да търпяха корекций, ако ще се харесва и чувства добре, за мен е ОК! И аз бих дала моя рокля на тях също без да се замисля!

# 288
  • Sofia
Харесва ми синята рокля.
Колко пък да е "възрастна"собственичката щом си е позволила такова дълбоко деколте?! Grinning
Браво на момичето,че е наложило желанието си.

# 289
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Какво ще кажат хората - ами няма да им казвате, освен ако родата не я помни от сватбата! И пак не е задължително да се бие тъпан...

Simple Smile

# 290
  • София
Да се включа и аз в темата с абитуриент. Вече е облечен и обут( още първият ден в който излязохме си хареса костюм), остава кърпичка за сакото, но аз все още оглеждам и вратовръзки, че неговата е черна, а  ми се иска нещо по-така.
Заведение сме резервирали отдавна. Менюто тепърва ще уточняваме. Аз си мислех, че точно ние няма да правим такъв бал(малка сватба), но се оказа че както и да го гледаш, вкъщи трудно ще събереш толкова хора. Синът ми искаше съвсем скромно събиране, но не мога да поканя чичовците ми без братовчедите, въпреки че не се събираме и децата са се виждали няколко пъти, а те са и с деца и ето ти 30тина души. Оказа се, че той даже си е мислел, че събирането няма да е в деня на бала и той ще е с нас, но последно решихме че ще е хубаво да го видят облечен и да го изпратим всички, пък ние после ще си празнуваме, той също и така.
Книгата с пожелания като идея много ми хареса. И аз се чудех дали да му правя нещо като албум с избрани снимки за спомен, но  още не съм решила, обмислям и някакво златно бижу, макар да е малко демоде, но пак е спомен.

Синята рокля и на мен много ми харесва, а няма ли опция да се поръча за девойката същата, за да не е "носена" и да не се налага да се реже.

# 291
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кейт Мидълтън и кралицата не се срамуват да повторят дреха, а при нас е някакъв смъртен грях...

# 292
И аз не се срамувам, а и на всеки стои различно...

# 293
Миналата година бях абитурентка, тази година ще съм “дама” на братовчед ми. Имат 3 момиченца в класа , те са 23 момчета, та няма как да ги разделят. Поканата беше много “мила” и много ме разсмя. “Како ще ми бъдеш ли придружителка по центъра за бала? Ама нали ще си хубава като на твоя бал, даже и повече за мен, иначе ще съм сам, а леля ти каза да поканя теб?!”. Просто е такъв джентълмен, че едвам се съгласих смеейки се. Та ще взимам идеи и аз от тук, за някакъв тоалет.

# 294
Nereida123  - Защо не облечеш твоята рокля, беше много хубава на бала си миналата година.
Относно носенето на един и същи тоалет. Аз съм пословично неробуваща на предразсъдъци, скрупули и комплекси относно повдигнатата тема. А и не само. От както тръгнах по балове, а това беше когато кръщелницата ми имаше такъв, съм с една и съща рокля. Да спомена, че я купувах за нейния 18-ти рожден ден, демек не е слагана за първи път на бала й. от там насетне, в продължение на 5 години съм изпратила с тази рокля сума ти абитуриенти. Включително и големия ми син. Миналата година, когато подготвях изращането на малкия получих от снаха си заплаха, че явя ли се отново с тази рокля, ще скандализирам всички. От кумова срама смених роклята с една по-формал, която нося и на работа. Но няма сила, която да ме накара да купувам тоалет специално за случая, при условие, че в гардероба  си имам читави дрехи. Носени били - много важно...
На всичко отгоре, първата ми рокля е късметлийска . Изпратила съм с нея доста  абитуриенти, и на всички им върви!

# 295
  • Шумен
Синята рокля е много хубава  коктейлна рокля. Обзалагам се, че е купувана отвън - роклите им изглеждат по съвсем друг начин - елегантни са, изчистени. Стига да харесваш такива, естествено. Да не говорим, че са абсолютно употребими впоследствие при подходящ повод.

# 296
Зависи от повода купувам нов тоалет, за бала на детето купих два, за изпращането, по ежедневна и за вечерята в ресторанта, коктейлна....веднъж съм майка на абитуриентка! За редки поводи примерно новогодишна вечер в скъп ресторант също, на много поводи и събирания си ходя с роклите които имам, добре че имам много за всякакви поводи и кг. Blush

# 297
  • out of space
Зависи от повода купувам нов тоалет, за бала на детето купих два, за изпращането, по ежедневна и за вечерята в ресторанта, коктейлна....веднъж съм майка на абитуриентка! За редки поводи примерно новогодишна вечер в скъп ресторант също, на много поводи и събирания си ходя с роклите които имам, добре че имам много за всякакви поводи и кг. Blush

Би ли препоръчала магазини или сайтове, че аз съм до никъде с тоалета...

# 298
При нас подготовката върви спокойно, в деня на бала след като я изпратим ще се съберем с приятели и роднини в малък ресторант, защото не че детето е извършило някакъв голям подвиг като е завършило 12 клас, а така да се почерпим , те така или иначе бабите, лелите пък и нашите приятели ще искат да я видят и изпратят.
А ще подаряват ли целият клас подарък на класния р-л, класа на дъщеря ми са решили , че ще подаряват , но не знаят още какво да е.

# 299
Нито повода, нито причината   е, че завършва средно образование. В това събитие виждам друга символика. Младия човек приключва един етап от живота си и влиза в друг - съвсем различен. Светът  големите, на огговорностите,  на взимане на самостоятелни решения, изграждане на себе си, на поемане по свой път.

Общи условия

Активация на акаунт