Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 856
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 1 500
Ах, къде е е човечето с цип на устата 😎
Добре че ще има селекция и от името на Дир.бг, има шанс там да се появи нещо ..

# 1 501
Не съм впечатлена от кандидатките. Имаше още много хубави момичета, които не са оценени подобаващо и не са попаднали във финалната бройка.

# 1 502
Ах, къде е е човечето с цип на устата 😎
Добре че ще има селекция и от името на Дир.бг, има шанс там да се появи нещо ..
Заповядай! Close  Simple Smile

# 1 503
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Sad нищо не искам да казвам Sad

# 1 504
  • Някъде там
Не съм впечатлена от кандидатките. Имаше още много хубави момичета, които не са оценени подобаващо и не са попаднали във финалната бройка.
Не знам дали е нагласено, но в първия ден на конкурса, едно от момичетата за няма и 5 минути след пускането на първите снимки  събра огромно количество харесвания и на трите си снимки.
От там нататък повече ме съм поглеждала, защото ми стана ясно какво ще се случи.
От избраните само едно момиче харесвам.

# 1 505
  • софия
То е ясно, че "конкурси" със събиране на лайкове не са обективни. Показват единствено кой колко кликачи има, а не качества.

# 1 506
  • София
Ами момата с народна носия и свирка в уста?
Надявам се, журито да намести нещата.

# 1 507
  • London
Момичето с носия лично за мен е хубаво. Не харесвам снимката и носията ( за мен носии нямат място на конкурс за абитуриенти ), но ми е далеч от травестит. Имаше къде, къде по-трагични физиономии и изкривени пропорции.

# 1 508
  • София
На мен и трите носии, стигнали до финала, не ми харесват.
3 - 4 момичета ми харесват от тези 15.

# 1 509
От носиите имаше по-интересни модели като рокли с шевици, но не са включени.

# 1 510
  • София
Народните носии не са ми по вкуса, ама е някаква патриотична тенденция в последните години явно. Щом децата ги кефи - изборът си е техен.
Интересно ми е решението за бяла дантелена рокля. Не е лошо детето, не е лоша и роклята, ама не се ли прави асоциация с булка и сватба?
Конкурси от такъв тип наистина не могат да са субективни. Винаги ми е било много неприятно като почнат да ме спамят разни познати с: "Гласувай моля за рисунката на моето дете!"

# 1 511
  • Далечният изток
Носиите и на мен не ми харесват. Имаше рокли с етно мотиви, които бяха далеч по-впечатляващи от носиите.

На мен ми харесаха тези 4 момичета:
Скрит текст:

# 1 512
  • London
Само момичето с цветята ми допада от 15 те.... явно съм много критична. Посочените по-горе.... последните 2-3 са като близначки. Абсолютно никаква собствена харизма, отличаващо се присъствие и тн.

# 1 513
  • София
На мен освен момичето с цветята ми харесват и момичето със зелената рокля и Мария от Горна Оряховица, макар че роклята на последното не ми е по вкуса.

# 1 514
Статия за едно от момичетата в конкурса на дир.бг.
Прекрасно дете, чудесна рокля!

Общи условия

Активация на акаунт