Фермата сезон 5 тема 9

• 50 723
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 305
Силно се съмнявам, че ако Веселка спечели стоте хиляди, рязко ще й се подобрят хигиенните навици. Просто ще има по-голяма къща, но пак ще е така мърлява.
Абсолютно.
И изобщо не ме трогна видеото и. Лиспата на приятели, познати, които да я подкрепят говори.
Най-после адекватни изказвания
Герка , абсолютно си точна

# 1 306
Лейди, факт е, че Веселка се представи достойно, но и е факт, че игрите бяха някак "нейните". Освен, че Бети днес при загуба запази самообладание, Веселка от вчерашния епизод, извади самочувствие и даже не рева. Как пък Веселка три месеца от най - малкото трепереше и ревеше, а сега желязна? И не, че не я харесвам, писах, че може повече, но тази рязка промяна някак...странна.
Като цяло продукцията ме загуби. Стискам палци на Митко Ай ти, но едва ли.
Мислите,че е договорено предварително с продукцията ли?! Ами, да Ви кажа,всичко очаквам....Напълно възможно е,да са я дръпнали и да са направили своеобразната сделка. Може ! Даа,може !То и на мен ми направи впечатление,едно изказване на Веселка(май при къщичката на дуелистите),каза,че усеща,че ще бъде на финал или беше- го чувства-нещо от този род.Учуди ме,щото -сериозно ли ?! . Ако все пак я изтласкат до победа,поне да стори нещо добро за децата си.Все пак,нова къща,предполага - здрави стени,а не разпрани дъски,предполага чисти стени и подове без дървеници и паразити,нали ? Новичкото си е новичко.Поне,децата си, да обезпечи с по-нормален дом.Иначе,абсолютно може да сте права !

# 1 307
Браво на опосумите! Най-накрая успяха да разкарат Бети, дори с цената на три игри с цепене на дърва и промяна на правилата на последната, за да се случат нещата!
Евала!

# 1 308
Нормални битки за това състезание.Естествено, че човек с опит в сферата ще има предимство. Никъде не е казано, че не може да участват хора с опит. Учудвам се на постове, че я тласкали Веселка към победата. Заслужено спечели. До тук има и други с по един спечелен дуел. Всички подчертават, че Веселка работи и умее много неща.

# 1 309
  • При семейството си
Очаквано. Радвам се на и за Бети. Мисля, че беше искрена в прощалните си думи. Веселка и да спечели формата, нищо няма да промени, нито манталитет, нито мироглед, нито живота си. Децата и’ след 15-16 години ще са в сходна на нейната ситуация. А тя много вероятно, след няколко години, да е с нов партньор до себе си и още няколко деца.

# 1 310
Такива картички са раздавали днес на срещата в Пловдив.Снимката предполагам е правена при влизането на отпадналите фермери, за да гласуват за двама които да отидат директно на финала.

# 1 311
Абсолютно тенденциозно подбрани битки. ...
Бети е страхотна във всяко отношение и й желая много успех в живота.
Taka e. Те не очакваха и третата да спечели...но пък тя се представи този път перфектно с ябълките, за сметка на Веселка, която мяташе хаотично и уж имаше по-точен мерник..

# 1 312
Митко ИТ го няма на снимката. Дали наистина не се е скарал с Продуцентчетата?

# 1 313
Бетито е перфектна и уникална само в цирковете и крещенето 😀😀 дано да получи адекватна помощ навреме.

# 1 314
  • при късмета
Освен Митко, на снимката не виждам Станислав, както и Мариана. Милин също, ама за него е разбираемо
Радвам се, че истеричното Бети си тръгна. И Веселка да спечели от жените, за мен по-добре отколкото Велислава, Дана и Маргарита.

# 1 315
Нормални битки за това състезание.Естествено, че човек с опит в сферата ще има предимство. Никъде не е казано, че не може да участват хора с опит. Учудвам се на постове, че я тласкали Веселка към победата. Заслужено спечели. До тук има и други с по един спечелен дуел. Всички подчертават, че Веселка работи и умее много неща.
Веселка,че заслужено спечели,спор няма.Спечели си -  като стой,та гледай ! Но,продукцията много се орезили напоследък,тъй че на хората им минават такива мисли (както и на мен,леко) , че битките тенденциозно са били подбрни,за да се подпомогне Веселка.Можем ли да виним,че всеки чувства провала на сезона и си го тълкува в различни аспекти?.Не им се получи,фермерският сезон,тази година.Има категоричен творчески спад.

# 1 316
Някой ще сподели ли как се избира кой взима парите ?Битка ли има или с гласуване

# 1 317
  • при късмета
Някой ще сподели ли как се избира кой взима парите ?Битка ли има или с гласуване
И двете. Има гласуване на отпадналите фермери, както и от публиката. Има и дуел на финала

# 1 318
# 1 319
  • Варна
Егати конспирациите. И така да е, както пишете, няма гаранция кой ще извади късмет и ще надделее в битките. Ами ако имаше крави и доене, представям си тогава.
Веска спечели и то заслужено, най-накрая плямпалото е вън. 😂

Общи условия

Активация на акаунт