💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 375
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 200
За Радостина сме на едно мнение - умна е, има хъс, обаче използва ума си, за да плете интриги. Освен това е студена и надменна, да не говорим, че е властолюбива. Ана Мария докато й трябваше за коалицията със Сандо, а после и срещу Юлиян бе златна. В новата обстановка леко я подкокоросваше. А откак загуби капитанската битка  Радостина почна леееко да отива към мъжете, прецени че АМ вече си изпълни функциите й не й трябва. то не бяха намеци "Ами че това е било женска битка", то не бяха подмятания, че може по-добре, сега направо си й каза, че слаба. Ей такива хора, много ги мразя - използвачи.
И после - защо харесвам Юлиян? Защото е директен.

# 1 201
Мен лично Радостина ми е много непонятна на моменти. Сив кардинал и стратег НО нито изправи Юлиян и Пламен един срещу друг, нито сега игра за славянски мъжки дуел. Не знам защо, след като цялата ти игра върви в това русло не завършва започнатото. Всъщност знам, стратегията и стига само до там "аз да съм добре ..." А е умна, с трезва и точна оценка за хората  и има качества да върти 3/4 от тях - идеална е за зъл герой.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 22:30 от Bengun

# 1 202
  • София
Обаче какви баджаци е отпрала Анка... В клина не си личи толкова, ма с тия бели гащи дето се беше опнала, яката работа!

Ааа, забравих и Пламен като избра имунитет,  а не два гласа, що пак имаше право на втори глас? Както казах, ако са 2:2:1 трябва да се реши някак. Е, реши се от втория глас, дето нямаше да го има.
Вторият глас на Пламен е само при равенство,иначе не важи. Ако беше избрал 2 та гласа, тогава си ги ползва и двата,задължително.

# 1 203
Сега ще я смачка! С болезнената истина директно и със снизхождението си. Ма онази няма толкова капацитет да вдене какво точно се случва. Държи се с нея като с нищожество.

# 1 204
Не й достигна времето за това което искаше да направи - да изпрати Юлиян на номинация. Обче траките все биеха, основно заради Юлиян и Пламен, но също и заради близначките. Иначе тя си мислеше с жените д изковат един съюз, Пламен и Добрин да им свършат мръснта работа и после да ги разкара и тях, обаче от студиото й разбиха съюза.

----------
Злодейда и принцеса Аврора - на гости при славяните

# 1 205
Ето , това е най- лошото и най-жалкото нещо за мен. Тази вечер за пореден път ни се показа ясно , че надменни ,  лицемерни хора и най- вече интриганти , мишкари и алчни , винаги успяват в живота за съжаление . Точно такива хора остават на финала и успяват напред. И в живота е така.  Както и хората с многото връзки. Винаги с нечестни номера и начини. А тези силните , стойностните хора , всеки път един среден пръст от всякъде и пак са доникъде.
Ето затова никога няма да се оправим.
Аз лично съм си винаги директна и не ме интересува , че не им изнася на останалите истината , която им казвам в очите. Защо трябва да мишкарствам,  интригантствам и лъжа ?
Колко хубаво щеше да е , хората да сме директни и доблестни и добри ! Да сме ЧОВЕЦИ ! но за съжаление , всеки се смята за такъв и казва , че е директен и иска истината , а като му я кажат и веднага се засяга Wink щот видиш ли не му изнася !...

Ех, че се запалих И се ядосах ..

# 1 206
Мислите ли,че при загуба на Траките утре,Юлиян ще бъде номиниран?

# 1 207
  • София
Веско: " Бият те като шкембе в дувар..." Joy

Честно казано, прав е за много неща за АМ.

Обаче Радостина от какъв зор откровеничи така пред нея, че била най-слабата и на късмет се е промушила дотук ...

# 1 208
Добре..докато Радостина питаше Ана-Мария дали е заслужила да стигне дотук и какви са качествата и, аз пък се запитах самата тя смята ли, че е достойна. Реално в коя игра Радостина е блеснала, посредствено представяне, все в миманса. Ако Ана-Мария трябва да благодари на късмета си, то почти същото важи и за Радостина. Да се върнем назад, още при оригиналните Траки, коалицията им успя благодарение на факта, че близначките макар и двама играчи като брой са с един глас и реално при това племе стартът не е равен. След това пък присъствието на Юлиян беше толкова силно, той е забележим просто, с поведение, с игра, та там жените нямаха друг шанс освен да се съюзят срещу него. Разсъжденията на Радостина са верни, харесва ми понякога, но тя никакъв стратегически ход не направи, който да е впечатляващ, просто непредвидими стечения на обстоятелствата. И, хайде, ще призная, че тя привлече Добата (но, отново да отбележа, че просто близначките му се подиграваха открито, а Сандо, Радостина и Ана-Мария зад гърба му, та той избра по-малкото зло).

# 1 209
С оглед на наближаващия финал само на Анка  веднъж ѝ замириса на пари! АМ е идеален финалист /в осмицата/ за отстрелване! Кви са тия "мъжки" думи, кви са тия "не мислих, докато другите номинират"!
Радостина сега се сети, че съспаначката ѝ нямала качества! Веско - какво са правили у сауната с Март, че ни гейбалетиста, ни женките могат да притъпят загубата?
Пламен - Юлиян заслужавал да е на финал! Добрата уж имаше проблясък да маха силни играчи!
Ма ако не им трябват парите, а само славата, че са се били с пехливани на финала, да им дам мойта сметка!

# 1 210
  • София
Защо го прави Радка,има тя някаква скрита цел, но каква?

# 1 211
Добре..докато Радостина питаше Ана-Мария дали е заслужила да стигне дотук и какви са качествата и, аз пък се запитах самата тя смята ли, че е достойна. Реално в коя игра Радостина е блеснала, посредствено представяне, все в миманса. Ако Ана-Мария трябва да благодари на късмета си, то почти същото важи и за Радостина. Да се върнем назад, още при оригиналните Траки, коалицията им успя благодарение на факта, че близначките макар и двама играчи като брой са с един глас и реално при това племе стартът не е равен. След това пък присъствието на Юлиян беше толкова силно, той е забележим просто, с поведение, с игра, та там жените нямаха друг шанс освен да се съюзят срещу него. Разсъжденията на Радостина са верни, харесва ми понякога, но тя никакъв стратегически ход не направи, който да е впечатляващ, просто непредвидими стечения на обстоятелствата. И, хайде, ще призная, че тя привлече Добата (но, отново да отбележа, че просто близначките му се подиграваха открито, а Сандо, Радостина и Ана-Мария зад гърба му, та той избра по-малкото зло).

+100
А имаше няколко възможности.
Излиза, че е слаб и донякъде страхлив стратег.

# 1 212
Защо го прави Радка,има тя някаква скрита цел, но каква?
Единственото, което ми хрумва е, че и тя се вижда на финала и събира електорат, та като види Аната после майка и какви ги е говорила, втората да се оправдае Ама аз ти го казах и в очите.
И второ - просто си е гаднярка.

# 1 213
  • Пловдив
Сега като гледа, Ана Мария сигурно си умира от яд, че не играха с Радостина полегнала е Тодорка. Утре пак така да играят и ще им кажат браво. Защо да ги пращат тия възпитани момчета да се потят на елиминации, толкова спокойно си се чувстват с тях Joy

Близначките, ако гледаме реално, сами са си виновни, че са на пангара. В тази игра е важно да имаш съюзници или поне да запазиш добри отношения с достатъчно голям брой хора. Те се изпокараха и са имали конфликт с всички, дори и с Венцислава. Пламен може да е решил да не гласува срещу Юлиян, но би гласувал срещу Венцислава, и го е правил, ако се имаше повече с близначките. Добрин също не искаше да номинира Юлиян, първо защото са в добри отношения с него и второ, защото знае, че ще си създаде враг, но ако близначките се бяха държали по-добре с него и го бяха броили за човек, мисля, че би ги защитил и номинирал Юлиян.

Надявам се славяните да паднат утре, поне на Анка капитанка гласа да не й изгори за нищо.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 23:40 от milandria

# 1 214
На мен Пламен много ми падна в очите. Тия доводи можеха да минат за истина, една, максимум две седмици след сливането. Сега се познават достатъчно добре и като играчи и като характери. Добре го затапиха според мен близначките! Освен това, защо ходи след това да се оправдава и да се обяснява. Така само пали фитилите, а като се изпокарат, той се покрива. Честно, беше ми фаворит, ама сега ми стана много неприятен.

Има начин да си директен без да си груб, затова и поведението на Юлиян не го одобрявам, също така не може да губи и не понася критика.

Радостина е много хитра според мен и знае какво къде да каже (напр. Докато АМ бращолевеше колко добра се получила играта, Радостина директно си похвали Весо, от което той остана доволен). С разговора и с АМ, според мен се опита малко да я приземи, че беше се взела много на сериозно. Винаги и била толкова откровена с нея, случвало се е и преди.

Общи условия

Активация на акаунт