💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 296
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
На няколко пъти срещам това за предателството на Венцислава, а нали не съм гледала началото; ще иска ли някой с две изречения да разкаже какво е станало?

# 1 321
  • София
С оглед последното промо капитана, който трябва да вземе решение е АМ.
Няма как да е Пламен.

# 1 322
  • Пловдив
Въобще не мисля, че Юлиян им е направил цялото предаване и че всички гледаме заради него Dizzy Face На мен Юлиян ми е интересен, точно толкова, колкото Венцислава, Томас или Веско и даже тях съм ги коментирала повече. Амелия-Мира също бе много ярък участник. А ако говорим за популярност сред зрителите, Веселин даже има доста повече последователи в социалните мрежи от Юлиян. Моят фаворит пък е Добата, който е като глътка свеж въздух на фона на всички алфи с раздуто до небесата его.

# 1 323
  • Другата България
Няма как да е Пламен.
Да, да, и аз това писах. Много ме е яд.
Но поне довечера няма да слушаме Е/С толкова, а Веско. Майкоооооу! smile3547 smile3540 newsm43
И понеже ще отстрани онези двете, явно това е имал предвид като се похвали, че тази седмица трябва да ГО гледаме. Отново разгадахме епизода, аз съм сигурна и за утрешния, за студиото вече пък съвсем, така че мога да се включа направо в понеделник вечер. Mr. Green
Въобще не мисля, че Юлиян им е направил цялото предаване и че всички гледаме заради него
Цитат
Повечето от хората гледат заради него
newsm78 Дали да не се четем, преди да пишем? Никога не категоризирам, защото няма как да знам, пиша въз основа на това, което чета в нета. Разбира се, всеки си има мнение и аз в никакъв случай не налагам своето, споделяйки го.

# 1 324
  • Пловдив
Няма как да е Пламен.
Хипотетично има. Ако например самият той първо е гласувал не за Венца, а за Добрин. Така стават 2-2-1. Тогава отново той трябва да избере или Венца, или Юлиян.
Но все пак най-логично е да паднат Славяни.

# 1 325
  • Пловдив
Цитат
Юлиян им направи сезона. Във всеки един аспект. Повечето от хората гледат заради него-едни го харесват, останалите не, но и в двата случая гледат заради него. 

Цялостно звучи сякаш нехаресващите го, гледат пак заради него, което няма как да е така. Те вероятно харесват някой друг, или просто такъв тип предавания. Освен това не е единственият харесван или нехаресван. И Радостина има солиден анти- фен клуб и е доста обсъждана, но кой ще седне да гледа само за да я хейти. Това е моето мнение.

# 1 326
  • София
На няколко пъти срещам това за предателството на Венцислава, а нали не съм гледала началото; ще иска ли някой с две изречения да разкаже какво е станало?
На едни номинации Подводницата косвено прати Джулката на елиминационна битка, като се оправда, че не е преброила гласовете. Нейният вот беше последен и на практика от нея зависеше кой ще е на елиминация. Това стана скоро след като ги преместиха при траките.

# 1 327
Ана Мария много хубаво го е написала. Шофьорът е отблъскващо същество и няма място на екран.
Леопардовото клинче, съчетано със сутиен и халат, сигурно е последният хит на модата - и мен много ме впечатли сутринта, като го видях на страницата им във фб...

# 1 328
  • София
Благодаря! Разбирам... предала колегата-прабългарин. Simple Smile

И аз мисля, че Весо ще отстрани близначките, затова се надува толкова.

# 1 329
  • Другата България
Цитат
Юлиян им направи сезона. Във всеки един аспект. Повечето от хората гледат заради него-едни го харесват, останалите не, но и в двата случая гледат заради него.  

Цялостно звучи сякаш нехаресващите го, гледат пак заради него, което няма как да е така. Те вероятно харесват някой друг, или просто такъв тип предавания. Освен това не е единственият харесван или нехаресван. И Радостина има солиден анти- фен клуб и е доста обсъждана, но кой ще седне да гледа само за да я хейти. Това е моето мнение.
Grinning Не знам как ти звучи на теб, всъщност може да ти звучи всякак, но аз съм написала конкретно какво имам предвид. Напълно сигурна съм, че много хора харесват други участници, или И други, затова и казах почти всички. Аз самата също харесвам и Пламен, и Добрин донякъде, и близначките като състезателки. Но да, мисля, че точно Юлиян им направи сезона предвид всичките недомислици, неточности, гафове, издънки и т.н. Направи го с добра игра и поведение на злодей, грубиянин, макар и откровен и човек, не умеещ да губи. И това е моето мнение. Въпреки че в последните няколко седмици Веско му е достойна конкуренция, дори го измества в някои коментари. Rage
Споделих какво смятам предвид прочетеното в социалните мрежи. За това, че ти го разбираш различно и ти звучи някакси не мога да помогна. И приключвам с обясненията.

Няма как да е Пламен.
Хипотетично има. Ако например самият той първо е гласувал не за Венца, а за Добрин. Така стават 2-2-1. Тогава отново той трябва да избере или Венца, или Юлиян.
Но все пак най-логично е да паднат Славяни.
Да, така може, наистина. Но между Венца и Добата според мен той не би избрал Добрин.

# 1 330
Моите притеснения са, че тази вечер траките ще паднат. Пак ще има гласуване, пак ще трябва капитана да реши. Но..този път Пламен ще се изметне и ще гласува за Юли. Той и вчера пряко сили го спаси, но ако се гласува накрая от зрителите се бори за вот също. Хитър е Пламен.
Мисля, че довечера падат траките. Пламен дава решаващ глас, като капитан на номинация да отиде Юли. Ше се мотивира, че много се карат с близначките и един сблъсък с тях ще е добър повод да им го уж върне.
Няма да забравя онова промо, което повече не го дадоха. Май нещо бяха объркали или не знам. Юли беше бесен и изглеждаше много огорчен. Каза нещо от сорта, че му е омръзнало от продажници и всичко било нагласено, нямало смисъл нищо. Не с тези думи, но това означаваше. Не са дали момент от него, а явно е било от следващите дни.

# 1 331
На едни номинации Подводницата косвено прати Джулката на елиминационна битка, като се оправда, че не е преброила гласовете. Нейният вот беше последен и на практика от нея зависеше кой ще е на елиминация. Това стана скоро след като ги преместиха при траките.

Но преди нея гласувал по същия начин Пламен. Незнайно защо не се прие като предателство, а като индивидуална игра, парадокс! След тази случка прякора, който Пламен лепна на Венцислава, идеално подхожда на самия него.

# 1 332
  • Другата България
На мен ми се въртят и някакви еретични мисли за номинация на Пламен на Юлиян. Не знам защо. Сигурно защото продължавам да искам Юлиян да се изправи утре срещу близначките, въпреки, че разгадахме какво ще стане. Но пък тогава няма да се налага същия Пламен да решава, или ако се наложи, именно тогава да изпрати Юлиян? Thinking Не знам, аз, както писах вече винаги когато имам време /сиреч, не много често, но основно през нощта/ разглеждам снимки на участниците. Пламен се е снимал с доста хора, вкл. и с Веско. Но снимки на Пламен с Юлиян, както и на Юлиян с Пламен не видях никъде. Или някакви коментари на единия под снимки на другия. Не знам защо имам някакво чувство, че не са се разделили в добри отношения. И това може би ме кара да мисля, че Пламен може и да се извърти. Особено ако Юлиян довечера отново се издъни в играта, ще има и мотив. Разсъждавам си просто.

# 1 333
  • София
Водещата казва:
-Кой ще успее да спаси своето племе от номинация, това е игри на волята, нищо не е сигурно до самият......,

Не гледате, казах стр.84 има линк, това са буквално последните секунди от предаването.

Гледах каченото във Vbox, 3 та част е последната от предаването, абсолютно същото!
Изобщо не говоря за промото, което се показва в края на снощния епизод!
Става дума за ново промо, което е качено ДНЕС в 10 ч. във фб страницата на предаването, което е леко изменено и което завършва с думите: "Капитанът трябва да вземе решение."
Влезте и го вижте с очите си, щом не ми вярвате и смятате, че е възможно човек, който не пропуска епизод или ново видео във фб, да обърка промо на излъчен и изгледан епизод с ново на предстоящ такъв...
Да, права си!
Търсих го това промо във фейса, не ми излезе, чак от линка в темата ги гледах.
Качват различни неща в мрежата, аз не ползвам фейс и , така.

# 1 334
И аз си мислех за онова промо, което дадоха за секунди и в което Юли каза, че всичко е нагласено. Нямаше такъв момент във вчирашния епизод.
Мислех си и за това, че дори и по сценарий Юлиян не може да "играе" и искреността му личи. Става въпрос за репликите, които записват след играта, а дават по време на нея. И по-точно - когато каза нещо от сорта, че смята, че ще се справи най-добре със стрелбата, затова е на този пост. От изражението му обаче, от очите, от тона прозираше разочарованието му.

Общи условия

Активация на акаунт