На мен Юлиян ми е интересен, точно толкова, колкото Венцислава, Томас или Веско и даже тях съм ги коментирала повече. Амелия-Мира също бе много ярък участник. А ако говорим за популярност сред зрителите, Веселин даже има доста повече последователи в социалните мрежи от Юлиян. Моят фаворит пък е Добата, който е като глътка свеж въздух на фона на всички алфи с раздуто до небесата его.

Дали да не се четем, преди да пишем? Никога не категоризирам, защото няма как да знам, пиша въз основа на това, което чета в нета. Разбира се, всеки си има мнение и аз в никакъв случай не налагам своето, споделяйки го.
Не знам как ти звучи на теб, всъщност може да ти звучи всякак, но аз съм написала конкретно какво имам предвид. Напълно сигурна съм, че много хора харесват други участници, или И други, затова и казах почти всички. Аз самата също харесвам и Пламен, и Добрин донякъде, и близначките като състезателки. Но да, мисля, че точно Юлиян им направи сезона предвид всичките недомислици, неточности, гафове, издънки и т.н. Направи го с добра игра и поведение на злодей, грубиянин, макар и откровен и човек, не умеещ да губи. И това е моето мнение. Въпреки че в последните няколко седмици Веско му е достойна конкуренция, дори го измества в някои коментари. 
Не знам, аз, както писах вече винаги когато имам време /сиреч, не много често, но основно през нощта/ разглеждам снимки на участниците. Пламен се е снимал с доста хора, вкл. и с Веско. Но снимки на Пламен с Юлиян, както и на Юлиян с Пламен не видях никъде. Или някакви коментари на единия под снимки на другия. Не знам защо имам някакво чувство, че не са се разделили в добри отношения. И това може би ме кара да мисля, че Пламен може и да се извърти. Особено ако Юлиян довечера отново се издъни в играта, ще има и мотив. Разсъждавам си просто. Препоръчани теми