💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 131
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Пловдив
Весо, като виден егоцентрик, е заръчал на Март да гледа тази седмица, за да може да види, колко силен и велик е големият му брат и как се побеждават две жени Smiley Иначе няма нещо, от тази седмица, което реално да топли Март. Ана Мария си е още там, че и ще бъде финалист. Нейното най- голямо качество в играта е късметът й. Първо да попадне в най- подходящото племе и на най- подходящите хора, а в последната седмица направо удари джакпотът с късата клечка. Но каквато и да е, има право да отстоява себе си. Тя не е единствения участник със слаби физически или спортни данни. Илиян и Наско също ги бяха кастнали по- скоро за шоуто, а може би и за да проверят докъде могат да стигнат тези участници. И както се видя АМ се промуши до финалния етап.

Кой е Веселин Тъпанчев, че да й казва да се откаже, защото няма шанс за победа? Март също загуби всякакви шансове след като се контузи, но също отказваше да го приеме и не пускаше кокала до последно. Какви шансове имаше той, след като два месеца по- късно заяви, че все още не може да тича и скача. Обаче него си го къткаха и пазеха, защото и той е Биг Мен и има по- голямо право да е там от всяка жена, дори и най-силната.

За Добрин, не мисля, че падна нарочно. Просто топчето му се изплъзна и падна. Не виждам защо ще иска да загубят, като може да се окаже номиниран после.

# 1 696
Според мен, Ана Мария и Радостина казаха, че им е по-добре в това племе, защото не могат да понесат открития конфликт. Има си такива хора, за които пасивната агресия не съществува. Малко като Пламен, след маскения бал на близначките...

# 1 697
  • София
Да не би Веско да е отпаднал и снимката от студиото със Стоян да е направена, защото предварително са го заснели  newsm78 newsm78

Едва ли, нали бил финалист.

# 1 698
  • София
Иска ми се близначките да бият Веско, но едва ли ще се случи. А те ще ми липсват, едни такива нахиленки, вечно нащрек и мнителни. Много ме забавляваха.

# 1 699
  • Бургас
От самото начало племето на славяните е задружно и това е благодарение на Веско.Той създаде тази "патриархална" атмосфера както каза някой, но факт е, че жените, а и мъжете са се чувствали добре.Не искам да коментирам дали е тъп или не.Факт е, че един няма да се оплака, факт е, че и след предаването са приятели-за мен това е много по-показателно от това, което ни показват-подбрани кадри.Грешката му е, че се остави на възмущението да го овладее, но не всички могат да са достатъчно хитри и овладяни.Засега  Пламен и Добрин са такива. Да не ти се случва такова нещо като АМ в къщата, че не се знае кой как ще реагира.

# 1 700
От самото начало племето на славяните е задружно и това е благодарение на Веско.

Ама къде забрави Георгиус с неговите молитвички и песнопения, недей така! Joy

Той създаде тази "патриархална" атмосфера както каза някой, но факт е, че жените, а и мъжете са се чувствали добре.

"Патриархална" атмосфера с godfather Веско Панчев Innocent

Не искам да коментирам дали е тъп или не.

Аз пък искам - тъп е! Laughing

Една добавка - за мен Веселин е също толкова хубав като мъж, колкото Ана-Мария като жена, така че двамата много си подхождат и биха били добра двойка в сауната. Laughing

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 12:48 от Telesilla

# 1 701
Създал патриархална атмосфера - ето че щом Радостина и Ана Мария станаха част от племето им, атмосферата се разпадна, защото нямаше кой да ги слуша.
Просто групичка тъпаци в началото бяха на неговия акъл и успяха да изгонят тези, които не се поддаваха на манипулациите им. Нищо не е създал - попадна на подобни хора.

# 1 702
Не знам за вас, но аз лично се изприщвам като чуя думата "молитвичка" - много грозно ми звучи. И не , не съм ревностен християнин, не съм и от често ходещите на църква.

# 1 703
Не знам за вас, но аз лично се изприщвам като чуя думата "молитвичка" - много грозно ми звучи. И не , не съм ревностен християнин, не съм и от често ходещите на църква.

В контекста на Георгиус и неговото парадиращо поведение думата си е съвсем на мястото Grinning

# 1 704
  • София
За битката довечера гласувах, че искам Веско да отпадне, но за съжаление мисля, че няма да е той.

Скрит текст:
И едно питане имам извън темата:От няколко дни ми излиза реклама за кастинг за някакво ново риалити, което ще е през следващата година. Нещо за двойки, различни предизвикателства и т. н. Ако някой е засичал рекламата дали има идея кой е оригинала на този формат, че ми стана любопитно, а нито на страницата на нова, нито в рекламата видях/чух как ще се казва? Извинявам се за отклонението от темата. :

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 15:23 от gery1

# 1 705
Приятно изненадан съм от нивото на дискусията тук. Повече мнения са на ниво, дори и когато са пристрастни. Личи култура и присъства добра аргументация! Много ме радват такива неща в нашата родина. /Да се има предвид, че прочетох не повече от 15-на страници. Simple Smile /

И по същество.
Няма някой, който да ми е много несимпатичен. Най-близо до това са Ана-Мария и близначките, но и те си имат техния чар и качества.
Ще се радвам да спечели Юлката, който има безспорни качества, като играч, макар и твърде първосигнално да реагира на всяка провокация или загубена игра. Със сигурност ще се справя по-добре, ако малко по-осъзнато мисли и най-вече говори. Не отива на такъв играч, да отправя подобни обиди наляво и надясно.

Другият за който истински ще се радвам, ако спечели е Добата. Наистина добряк и човек на когото може да се разчита. Не е с най-пъргавата мисъл и действие, но е стойностен човек, който изнесе няколко игри почти сам... Не мисля обаче, че ще може да се справи с конкуренти като Юлиан и Пламен.

Всеко е пич, но е доста по-слаб от последните двама, а Томас ми идва още по-в средата. Simple Smile

Честно казано са ми симпатични и близначките, колкото и да са такива злоби. Противореча си, ама и те са такива. Simple Smile Поне внасят колорит и оживяват формата.

П.П. Най-после нещо да ми събуди интереса по нашите телевизии.

# 1 706
Не мога да разбера целта на заяждането и обиждането на Веселин към Ана - Мария. С каква цел го прави, защо го прави, какво иска той от нея тя да направи.. Просто не мога да го схвана, нормално е да не се самономинира или да реши да си ходи.
Ана - Мария според мене или е асоциална, няма житейски опит или няма връзка с втора сигнална система. Не разбира ли, че Веселин като я пита защо, как е паднала се подиграва с нея, не мога да я разбера защо му отговаря и почва да се обяснява като ученичка, хич не схваща.

Относно това, което Веселин е казал на Март да гледа тази седмица задължително, не направиха кой знае какво в игрите и според мене не е за игрите, а за отношението му към Ана - Мария, да гледа как я подиграва и гаври. Толкова е тъп, че за него това е голямо постижение, както че Март живее на 7 Мин от НДК ( с метрото).

За следващата седмица, нещо не си представям да има по две игри на ден. От продукцията мисля, че ползват един и същи терен за игрите. Отпадналите ще ги чакат да си наредят конструкциите и да играят, не ми се вярва. Или последния отпаднал от играта си заминава или може да се гласува, от последните двама кой да си ходи.

# 1 707
Аз гласувах да отпадне Веселин.  Близначките нямаха игра в която да мрънкат , да се оплакват или да саботират.  В игрите се раздадоха и затова заслужават да отидат доста напред. Иначе като характери не коментирам. Както казах между разстройство и повръщане не можеш да избереш по хубавото.

# 1 708
Не мога да разбера целта на заяждането и обиждането на Веселин към Ана - Мария. С каква цел го прави, защо го прави, какво иска той от нея тя да направи..

Няма цел. Просто не се побира в кожата си от яд, че зависи от слаб играч, като нея. И отделно тя е в пълен дисонанс с неговите рицарски представи за достойнство и чест. Той искрено вярва, че тя няма как да не е наясно, че е най-слабия участник в целия формат и е НЕдостойно тя да се натиска там по всякакви начини.

# 1 709
  • Бургас
Създал патриархална атмосфера - ето че щом Радостина и Ана Мария станаха част от племето им, атмосферата се разпадна, защото нямаше кой да ги слуша.
Просто групичка тъпаци в началото бяха на неговия акъл и успяха да изгонят тези, които не се поддаваха на манипулациите им. Нищо не е създал - попадна на подобни хора.

Всъщност те самите Радостина и Ана-М  казаха, че не са се чувствали толкова добре от началото на играта.
Амелия-Мира, Марешка, Бояна казаха, че Веско ги е сплотил, Роберта, Стоян, Александър отбелязаха също приятелската атмосфера.Как да се каже на черното бяло? Кой друг успя да постигне подобно нещо.Не вярвам някоя от жените насила да е готвила.Дори и сега им готвят с желание двете.
Не одобрявам задругата срещу жените, нито че мъкнаха Март за сметка на други, но фактите са си факти.Сега си плащат естествено съвсем заслужено.

Общи условия

Активация на акаунт