Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 797
  • 964
  •   1
Отговори
# 90
Ако бях мъж, на тази възраст щях да имам вече семейство и жена, която да обичам. Ако съм самотен мъж, на такава възраст, то би било защото жена ми, ми е била шута понеже съм повече мухльо, отколкото свестен. Щях да се моля да намеря жена (независимо от възрастта), която да ме приема с всичките ми кусури и която да ме привлича физически и емоционално - другото е бонус (деца евентуално).

# 91
Красотата е толкова преходна, че не си заслужава да се залага на нея в дългосрочен план.
Хм, искаш да подскажеш, че красивите жени са предпочитани са по-добре за кратки неща, а не за брак? Предполагам какво имаш предвид, но ще ми е интересно да чуя повече.

Не знам, има ли такава възраст, на която жената започва да губи от красотата си, примерно за нашите ширини?
За мъжете по мои наблюдения е някъде малко след 35г. лицето вече не изглежда младежко, косата започва да оредява, тялото трупа повече мазнини, бели косъмчета тук-там, промяната в енергията се отразява на гласа, походката, погледа.

😆 Подсети ме за дявола и евангелието.
Не, изобщо не искам да кажа такова нещо, идеята е, че ако красотата ти е първостепенна при избора, има голяма вероятност да си разочарован в последствие. С възрастта всички от красавици и красавци се превръщаме в най-добрия случай в симпатяги. 😎 Докато свикналата да се поддържа и съобразява с даденостите си жена, дори да не е толкова красива, ще остарява по приятен за окото начин.
За мъжете възрастта може даже да добави предимства във вида, поне в женските очи. Ама и ние рядко избираме заради красота в чистия й вид.

# 92
  • Пловдив
Цитат на: The Catcher In The Rye
Добре, знам отдавна, че ти ги разбираш повече нещата. Ненормално е една жена да иска внуче.

То от теб знам, че и за мъж е ненормално да иска биологично дете, къде съм тръгнала да включвам и бабите...

# 93
  • София
Да, нормално е една жена да иска дете, не внучета. Бабата е никоя в семейното планиране, а майката не е инкубатор, служещ за задоволяване на потребностите на някоя старица.

Другото е някаква твоя измишльотина и откровена лъжа.

# 94
Да, нормално е една жена да иска дете, не внучета. Бабата е никоя в семейното планиране, а майката не е инкубатор, служещ за задоволяване на потребностите на някоя старица.
LaughingLaughing
това искрено ме разсмя....моята майка стана баба на 42 години, беше далеееееч от определението и вида на старица.
Ако не си на 15, има само една друга причина да ....."мислиш" така.

сори за отклонението....

# 95
  • Пловдив
Айде, айде, много добре знаеш за какво става дума. Да сигнализираш за триене на цитати в другата тема можеш, да признаеш, че си написала простотия, не можеш.

# 96
Здравословно Пиронче, признал съм те - където и да ръчнеш, винаги успяваш да предизвикаш дълга дискусия.    Smiley

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 14:18 от Doppel T

# 97
Май има предвид, че няма за какво да създаваме деца, само защото нашите родители искат, време ни било, кога ще е... Това си е махленско, за мен. Как пък ще ни държат сметка? Деца се създават, когато ги искаш и имаш възможностите, не заради някой друг. А ако създават по принуда на някои – мекотели са, не могат да отстояват себе си.

# 98
  • Пловдив
Нормалните хора имат предвид това, което са написали. За някои други не знам, за тях може и различно да е.

# 99
  • София
Е да бе, знам, че тук всички са ултра млади и думата "стар" жегва борещите се за вечна младост и живот с орлите.
Каквото и да си говорим, за едно 20- годишно момиче, една 45- годишна, която много иска внуче, е старица. А тук се наслагва и фактът, че става дума за ергени. Майките им са на поне 55 или отиват към 60. За някое наивно девойче, приласкано от дрътия ерген, си е точно дъртушка, сори.

6510, разбира се, че това имам предвид.

# 100
Май има предвид, че няма за какво да създаваме деца, само защото нашите родители искат, време ни било, кога ще е... Това си е махленско, за мен. Как пък ще ни държат сметка? Деца се създават, когато ги искаш и имаш възможностите, не заради някой друг. А ако създават по принуда на някои – мекотели са, не могат да отстояват себе си.

Нас не спират да ни питат на всяко прибиране по празниците. Веднъж се изпокарахме много по тоя повод.

# 101
Има един момент - ако "мама вече иска внуци", то това изкривява дискусията по семейно планиране. Тоест единият може да драпа това да стане приоритет, дори жената да не го "усеща" на момента. А за жена няма нищо по-кофти от натиск да ражда, когато не го желае вътрешно. Особено пък ако натискът идва от вещица в менопаузата - тогава вече е материал за хорър филми. Защото една бременност си е "капан", както и да го погледнеш, и големият хорър е да се хванеш в капана и мамин муньо и маман да свалят маските. Бррррр.....

# 102
  • Пловдив
Цитат на: Genocide Lollita
Без деца, че мама ще иска внучета.
Това беше изказването, на което отговорих. То според мен предпоставя, че стандартно, обичайно:
- жените без деца искат деца, но тези с деца - не, дори ако новият им мъж няма;
- ергенът иска деца не за друго, а защото мама иска;
- на мама не трябва да и пука дали ще има внучета.

И трите неща са глупави и са по-скоро обратното на норма, отколкото норма.

Не е ставало дума за натиск, за вещица в менопауза и за прочие измишльотини, по терминологията на една друга потребителка.
Но аз, както знам от тази същата потребителка, съм ограничена, та сигурно не съм права в ограничеността си.

# 103
Иване, според мен с право питат по празниците.

Истината е, че нашето поколение се провали главоломно. Основите, които създадоха точно тези "баби" и "дядовци" за нас бяха повече от добри, за да правим единственото, което живота иска от нас - да продължаваме живота с деца и да направим от тези деца хора.

В днешния свят на хедонизъм, безчестие, бързи връзки, разводи заради дреболии, манията да направиш най-добрите избори, ние позволихме отношенията между хората да се изменят по такъв начин, че да станат по-трудни от всякога за поддържане. Не че е нещо апокалиптично, просто качеството в хората и  удовлетоврението да градиш нещо вече са поставени под въпрос.

Магдена, един съвет: няма смисъл да се хабиш в елементарни обяснения. Ясно е, че Троицата Сирена-Кечър-Елора се хранят енергийно от такива спорове.

# 104
Пиронче, признал съм те!  Smiley
Където и да ръчнеш, винаги успяваш да предизвикаш дълга дискусия.
То поне смисъл да има... “Файдата” имам предвид.. Ама, ей на, тцЪ!

Общи условия

Активация на акаунт