Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 489
  • 964
  •   1
Отговори
# 360
Тъкмо щях да пиша какво стана със забавната тема и Брат(ан) ме е преварил...
Ти кАжи как минА с Тайра, пък evencee я остави (на мен напр. Smiley , ако обещае рулетката да остави вкъщи )

# 361
Мъжът не е възраст, а съвкупност от качества. И...недостатъци.
Това, че въпросът е дълъг и напоителен не го прави повече смислен.
На мен повече ми звучи като някакво оплакване, ама откъде да знаем на кака жребчето къде го сърби, че да го почешем.
По зададеното описание си представям подходящата жена по следния начин: яка и неуморна каубойка, отгледала едно-две деца на възраст 18+. Хем да има опит с малки и нуждаещи се от грижа същества, хем да е изцяло на разположение на жребчето. Редовно да го язди, четка, реше, да го храни с моркови и захарчета. Също така да е безкрайно търпелива и да обича да чете ( най-вече дълги и прочувствени излияния), както и да изслушва. Трябва да е висока на ръст, със реден по големина стегнат бюст, дълга коса, налят ханш, добре оформени крака и със средно-статистически доходи. Да не употребява цигари и алкохол. Да започва сутринта си с джогинг и прясно изцеден сок ....от моркови, след което закусва овесени ядки накиснати в чай.
Гласът й е звънлив и когато е развълнувана леко трепти. Има лъскава кестенява коса, която обича да носи вързана на опашка и здрави, леко пожълтели от морковения сок, дълги зъби. Когато се усмихва, неволно отмята грива и разкрива предните си два зъба. Когато се смее, леко пръхти. Спи малко и не обича да стои на едно място. Когато това се наложи, се изнервя. Не позволява на друг да носи чантите с покупките й ( все здравословни и био продукти). Облича се най-често в деним, поддържа ноктите си къси.  Обича разходите сред зелени ливади. Любимо четиво: "Нощем с белите коне". Любим филми: "Боен кон" и "Флика".
Изключително вярна приятелка и довереница. Паметлива. Страх я е от змии.

# 362
Joy Алба, цвиля/ пардон смея/ се с глас...Joy

# 363
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Alba rosa , докраваш ми хилеж със сълзи LaughingLaughingLaughing

# 364
Ти кАжи как минА с Тайра, пък evencee я остави (на мен напр. Smiley , ако обещае рулетката да остави вкъщи )
Ти пък, злато за сребро ли? И после как ще се прибера вкъщи, нали ми е на ключовете? Или няма? Само кажи, че няма и моя даже с панделка ще ме опакова и изпрати. Рулетката не й бери грижа, като кажеш 20, 20 ще е. С нея децата ще мерим.

Алба си намери музата и сега не може се запре.

# 365
Скрит текст:
Ти пък, злато за сребро ли? И после как ще се прибера вкъщи, нали ми е на ключовете? Или няма? Само кажи, че няма и моя даже с панделка ще ме опакова и изпрати. Рулетката не й бери грижа, като кажеш 20, 20 ще е. С нея децата ще мерим.

Алба си намери музата и сега не може се запре.

Златото си не давам, ама пък и сребро ми ходи Smile
Мъжо ти ще требе да те пуща по Спийди или DHL, но ме е страх за панделката, че ще пътуваш два-три дни ...

Алба кефи, дано продължи!
Скрит текст:
горкия Пирончо... ъъ т'ва .. Жребчо

# 366
  • Пловдив
Горкичкото жребче. 😘

# 367
На Comic Con не си ли се пробвал?

# 368
Защо, бе кака? Не ти ли хареса кобилк...жената? А почти си мислех, че съм улучила. Ех... Не можахме да уредим милата животинка.

# 369
Мъжът не е възраст, а съвкупност от качества. И...недостатъци.
Това, че въпросът е дълъг и напоителен не го прави повече смислен.
На мен повече ми звучи като някакво оплакване, ама откъде да знаем на кака жребчето къде го сърби, че да го почешем.
По зададеното описание си представям подходящата жена по следния начин: яка и неуморна каубойка, отгледала едно-две деца на възраст 18+. Хем да има опит с малки и нуждаещи се от грижа същества, хем да е изцяло на разположение на жребчето. Редовно да го язди, четка, реше, да го храни с моркови и захарчета. Също така да е безкрайно търпелива и да обича да чете ( най-вече дълги и прочувствени излияния), както и да изслушва. Трябва да е висока на ръст, със реден по големина стегнат бюст, дълга коса, налят ханш, добре оформени крака и със средно-статистически доходи. Да не употребява цигари и алкохол. Да започва сутринта си с джогинг и прясно изцеден сок ....от моркови, след което закусва овесени ядки накиснати в чай.
Гласът й е звънлив и когато е развълнувана леко трепти. Има лъскава кестенява коса, която обича да носи вързана на опашка и здрави, леко пожълтели от морковения сок, дълги зъби. Когато се усмихва, неволно отмята грива и разкрива предните си два зъба. Когато се смее, леко пръхти. Спи малко и не обича да стои на едно място. Когато това се наложи, се изнервя. Не позволява на друг да носи чантите с покупките й ( все здравословни и био продукти). Облича се най-често в деним, поддържа ноктите си къси.  Обича разходите сред зелени ливади. Любимо четиво: "Нощем с белите коне". Любим филми: "Боен кон" и "Флика".
Изключително вярна приятелка и довереница. Паметлива. Страх я е от змии.

Супер расова породиста кобила. Пардон - жена. Идеална е за почти всеки. Но едва ли може да изтърпи всеки. Та не знам на кака жребчето като я найде тая кака, тя дали първом въобще ще да го забележи и ако го забележи, то дали няма да му изпръхти и да му набие едно копито измежду очите.
Само защо тоя страх от змии? Идеалните хора, пардон, кобили /обърках се и аз/, нямат фобии. И комплекси също нямат.
А туй за 18+ за каката ли се отнася или за отгледаните вече кончета? Без запетаята е май за кончетата. Значи ще си го отглежда само него. Прекрасно! Идеално! То ще се фука с деца, без да е гледало такива.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 16:33 от Judy

# 370
Judy, говорим каква ще му хареса на него. А тя дали ще го хареса няма как да знаем поради липсата на точно описание.
Имах предвид, че е добре да е била вече майка, но децата да са отраснали, за да не се пречкат особено в полезрението на Жребчо.

# 371
ТО пита каква му е подходящата.
Подходящата трябва е такава, че да е на първо място съгласна да си го отглежда и да се грижи за него. То и това влиза в пакета от претенции.
...
Да, да, за кончетата разбрах. Да пасат в други ловни полета вече.

Е какво му е?

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 16:36 от Judy

# 372
  • Варна
Добре, че не е със стария ник. Трудно ще се опише романтика на пирони, винтчета и гайки. И резбата трябва да пасне. Grinning

# 373
Е, с пирони няма да е романтика, а чисто начукване. Твърда ръка трябва там.

# 374
Че то и с копитата е пак така.
Може и право да излезе на кака какиното - горкото то! Ама каквото търсило!

Общи условия

Активация на акаунт