Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 950
  • 964
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Сега ако познае и моя парфюм Simple Smile...

# 556
Eee, ама и аз искам такова ЕСЕ. Поне да знам уцелила ли съм или нов да търся?
Алба, дай адреса да ти пратя няколко бонбона подкуп.

# 557
Алба, разсмя ме. Joy В един момент този за Гал ме подсети за моя братовчед (дали пък не е той мъжа за Гал?!), но на Поршето засрамено се отказах да го промотирам. Blush Сега, айде да си знаем мястото нашето бедно семейство... Confounded
Само да не стане като Бор_яна, която отсвири Tyra на първо четене.
"А, тебе те знам от еди-коя-си-тема, ти не си за него..." JoyJoyJoy
Много бъркаш, много симпатична ми еТайра от онази тема още.
Поводът тук да кажа  е че иска висок мъж и   на това отгоре за възраст постави черта-млад да е .
А сериозно- нито е време, нито място ,нито моя работа да сватосвам.Просто  ми бе интересно какво му е на 42 годишен мъж.Защото  за жените  е новото 20 навсякъде във форума. Синът ми да се оправя.Всеки има приоритети  и си работи по тях.Пък знам ли какво има на 3000 км от тук?Виждам го  като се върне в отпуск докато сменя  дестинации за почивка.

# 558
  • Агент под прикритие
Нищо не бъркам, това си беше шега. Силно се съмнявам, че се месиш в решенията на сина си. Simple Smile

# 559
Какво му е на 42-годишен ли? Ами не знам, някаква женска интуция, че млад е по-добре. Жените по принцип са по-устойчиви психически, а с напредване на възрастта се появяват още предимства откъм житейска мъдрост. Отпада онова с биологичния часовник, освобождаваш се и от голяма доза обществен натиск. Та за жената периода 42+ може да е доста творчески.

Мъж на 42 обаче, хем като енергия и здраве вече почва леко да позавяхва, хем е минал най-продуктивните си години. Мъжете освен това повече се сдухват от влошена енергия и здраве, докато жените сме свикнали да се влачим, и пак да сме функционални на ежедневно ниво. По-имунизирани сме към депресия.

Докато мъжът на 42 може да дърпа към по-младата възраст, още да се мисли за младо жребче, не за работен кон. И да върши дивотии и щуротии.

# 560
Ееее, стига де, ще го приема навътре вече!
Аз съм на 42, но изглеждам на не повече от ...... 41.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Струва ми се, че никога не съм имал толкова енергия. От онази, де ..... сещате се.

# 561
Нищо не бъркам, това си беше шега. Силно се съмнявам, че се месиш в решенията на сина си. Simple Smile

И аз го приех като шега и се пошегувах.
И аз не мисля, че месите в решенията на сина Ви.

# 562
  • Агент под прикритие
Doppel, тук ще чуеш доста бисери, ама... вземи си пуканки!!! Grinning

Сирената пак взе да се вживява...

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 12:36 от Phoenix Wright

# 563
Браво, че и злато я нарича, че и с удебелен шрифт. Малцина са мъжете, които ценят жените си. Wink
И аз съм намерил едно злато, но няма да кажа коя е, за да не ми я откраднете.

Хайде, сега ти пък. Задоволените жени няма как да се откраднат, нали така? Smile

# 564
.Просто  ми бе интересно какво му е на 42 годишен мъж.Защото  за жените  е новото 20 навсякъде във форума.
42 е новото 20 само за жените на 42+.
За самотниците на 42 мога само да кажа 'е как пък една не го поиска или той нея да поиска'.

Сирената пак взе да се вживява...
На Сирената мненията й са леко хаотични и отвлечени, но за много неща е права. В случая също е права. Мисля, че не я разбирате въобще какво говори, а почти всичко е супер елементарно... Май.

# 565
  • Агент под прикритие
На Сирената мненията й са леко хаотични и отвлечени, но за много неща е права. В случая също е права. Мисля, че не я разбирате въобще какво говори, а почти всичко е супер елементарно... Май.
Последния пост на Сирената е само генерализирани твърдения. Нищо хаотично, нито пък отвлечено. Разбира се перфектно. Sunglasses
Май ?!? Joy

# 566
  • Пловдив
Въпреки засиления интерес към пуканките, реших да си остана с моята професия, вместо да отварям цех за производство на такива. 🍹😇

# 567
Не съм съгласна с това, че жените се депресирали по-малко. Обратното е вярно. Има го, обаче, това, че жените все пак имат по-голяма емоционална подкрепа от други жени и по-лесно биха се справили с депресия от един мъж, на който ще му бъде нужно и по-дълго време, за да признае въобще, че има подобен проблем.

# 568
Както казах, не държа да съм 100% права, само 80% и за целите на бързите решения. Да, може да има специални снежинки, 100% съм сигурна, че има. Но са рядкост. В повечето случаи каквото е - това е.

Жена на 42 все още без мъж даже може да има доста голям опит с връзки и обгрижване. И като цяло да е в по-добра житейска форма, по-социализирана. Мъж сам на 42, по-съмнително е.

Не, жените не се депресират по-малко, а са по-устойчиви. Мъжете уж са силни, ама се чупят лесно.

# 569
Сега ако познае и моя парфюм Simple Smile...
Свеж, морски, но с характер в базовите нотки.

Общи условия

Активация на акаунт