Модни консултации - 43

• 50 626
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • София
О, аз се утрепах да търся вече няколко години. Накрая успях да си намеря един светлосин тренч.

# 76
И на мен не ми стоят дънките и ризата.

# 77
  • Някъде там
Кубинките са от fashionzona .

# 78
  • Нидерландия
Хора не ми казвайте че ще носим пердета...въпреки че това и на перде няма да го сложа 😂. Моделът е от Zara

# 79
Момичета, от доста време се чудя, имам нужда от съвет за тоалет за дипломирането на мъжа ми. Ще бъдем седящи в зала и след това на ресторант в тесен семеен кръг. Чудя се дали да бъда с къса рокля по тялото или дънки с някоя по-хубава блузка. Искам да си сложа едни велурени чизми над коляното на ток и късо палто с косъм. П. С. На 24 съм Blush
Велурените чизми можете да сложите по друг повод, когато трябва да привлечете вниманието върху себе си и целта е да бъдете предизвикателна. Дънките за по-ежедневни случаи. Дипломирането  не се случва всеки ден и трябва да изберете също подобаващ тоалет. Да кажем = да не бъдете акцент, а вниманието да е към дипломиращия се, а вие да изглеждате добре до него на снимката. Придържайте се към официалния стил. С обувки с ток (5-8 см), но не от най-тънкия.  Може да сложите едни хубави обеци за ресторанта, цветни, за колорит на тоалета (Манго, Зара). И подходящ грим, завършващ идеята на обеците.  Може да имате рокля с някакво сако за церемонията, но в ресторанта да останете по рокля. Аз бих си взела и едни отделни обувки за танци (ако планирате).
Късото палто с косъм става, ще е хубаво за снмиките пред Университета, които ще ви останат един хубав спомен.
Къса рокля по тялото, е по -добре са среща с гадже. Тук можете да сложите малко по-дълга ( и най-дълга дори) и не по тялото, идеи много, кройки много. Изключвам дантеленото и черното.
И не знам защо в темата за модата само за дрехи говорим, никой не се сеща за хубава прическа. Прическа и хубав аксесоар е достатъчно да се преобрази една жена, дори  и без да си купува нова рокля.

# 80
Хора не ми казвайте че ще носим пердета...въпреки че това и на перде няма да го сложа 😂. Моделът е от Zara

Ни перде ще пронося, ни одеало или халат за баня.
Зара не са ми мерило за елегантно и дори за модно облекло.
...
За дипломиране бих сложила или костюмче, или рокля със затворена обувка или най-много с елегантни боти.

# 81
Кой от двата чифта да взема?

# 82
За дипломирането бих заложила на елегантен костюм - рокля /панталон и сако. Или стилна рокля и по-официално палто.

# 83
Благодаря за съветите, момичета. Аз не притежавам костюм или официален панталон (с ръб Grinning ) и почти не мога да ходя на ток, освен ако не е по-дебеличък. И на мен притеснението ми е да не ставам предизвикателна, затова и повдигнах въпроса тук. Ще заложа на някоя поне малко по-дълга рокля.

# 84
Нито е нужно обувката да е с ток, нито панталонът да е с ръб, но визията е добре да подхожда на събитието.

# 85
Кашмир има и в H&M но само онлайн. Леко са уголемени, което ми идва точно да компенсира свиването (нямам кашмир, който поне леко да не съм го подобрила при прането). Лятото имаше доста симпатични намаления.

# 86
  • някъде под слънцето...
Имам два кашмирени пуловера на H&М, взети  на някакво намаление.
От масовите масовката предпочитам Масимо и Сара(Zara) в този ред.

# 87
  • София
И аз от масовите кашмирени - Масимо, по-устойчиви, стоят пухкави дълго време, по-плътни.
Имам и от Манго - те са от тънките блузи, също леко уголемени, подходящи за под сако, хубави са, но не колкото на Масимо.
Бенетон също продават - техните са типично шарени, с много голям избор от цветове, но качеството им е най-ниско по мое мнение.

# 88
  • някъде под слънцето...
Последно купувах вълнени на Бенетон, но качеството на дрехите им няма нищо общо с това от преди 20 години.Сара също.Виж Манго се по добре.
В момента в Сара кашмирените пуловери са на черен петък.Масимо са си ги скатали.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 19:37 от sl

# 89
В Бенетон има, но не бих инвестирала точно там. Преди няколко години си купих пуловери от ангора и се оказаха пари, хвърлени на вятъра. Две почиствания и вече се късаха.

Общи условия

Активация на акаунт