Модни консултации - 43

• 50 633
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
За гащеризона: ако има необходимата фигура, състояние на кожата, походка, осанка, защо не.
Честно казано, като си гледам наборите и ми прилошава, повечето изглеждат по-зле и от майка ми, която ще става на 70, а аз съм още далече от 50-те.
Много е важно излъчването, а едни скъсани дънки свалят поне 5 години, за разлика от разните му там офис роклички и панталони, които качват поне 5 години- работя в доста голям женски колектив. Това поне за себе си съм го установила.
То някои още на 30 са си лелички, а целулитените дупета на тинейджърките въобще няма да коментирам.

пп. Няма да забравя как ЛМ изкоментира една моя наборка, при която правил гражданската: Не стига, че ти е адашка, не стига, че ти е наборка, ами изглежда, като майка ти!

# 676
Охх... Не е като да не сме виждали 50+ годишни, с идеята да се правят на тийнове.
В училище пък, е особено гротескно това, и е обект на присмех както от страна на ученици, така и на колеги в голям процент. Но лошо няма да си мислят колко са свежи и добре облечени със скъсаните дънки и дантелени гащеризони.

Освен фигура, огромно значение има къде човек смята да се появи в такова облекло.

# 677
Като сме подхванали стилове, визии, кой с какво се чувства добри и мисли, че му отива, хайде със снимки (най-много 4 за различните сезони, но и с една е достатъчно) да покаже модното си амплоа, какво би облякъл и би казал - ето това съм аз. Мисля, че ще бъде интересно да се види какви снимки ще се покажат Simple Smile

# 678
  • Варна
Освен фигура, огромно значение има къде човек смята да се появи в такова облекло.
Pep-si, мисля, уточни, че го оставя за "отпускарския сезон".

# 679
Момичета, като говорите за 50-годишни,.. шефката ми ще стане на толкова след няколко месеца. На крачетата и могат само да завиждат и доста по-млади жени. Ако една дреха стои добре на конкретен човек и е съобразена с мястото и повода, не виждам нищо лошо. Гротескна визия може да се постигне на всяка възраст, мисля.

# 680
Да и аз не приемам ограничения за дрехи според възрастта. По-ОК ми е да се съобразява с фигурата, както и със съответната ситуация. Скоро си купих един панталон от Зара, с висока талия, с колан и ластик в края на крачола. Бях с двете деца. И консултантката ми каза, че бил за тинейджъри. Аз и казах, че съм тинейджър на 35 Simple Smile.

# 681
Аз съм минала 40, ама си нося скини дънки и голо пъпче лятото и си ми отиват, да ви кажа.
Но все пак човек трябва да внимава да не стане смешен от един момент нататък.

# 682
Моите приятелки на по 45 г слагат младите момичета в малкия си джоб. Тренират по 5 пъти седмично от години, такава преса и крака вадят, че могат да си позволят всичко.

# 683
Признавам не очаквах чак такава драма за едни Тантелени крачоли Simple Smile.  Предполагам, че в повечето гардероби на пишещите фигурират ефирни рокли/поли далеч по - предизвикателни като визуален ефект. Иначе по повод задачката поставена от Jeune Fille, ежедевната ми визия е нещо подобно през есенно- зимният сезон, обикновено с повече цвят и задължително с шапка. За разни арт събития обичам по - екстравагантна визия.

# 684
Ми, грешите. Нямам такива тоалети в гардероба, въпреки, че мога да си позволя откъм пропорции. Не ми допадат.  Иначе и аз ходя с дънки и кубинки. Точно провокативността имах предвид, когато споменах възрастта и Вие се жегнахте. И аз съм на 40, така че, не го приемайте лично.

# 685
Така, след като поставих въпроса - да илюстрирам и аз моето модно амплоа

Или тази негова версия

# 686
  • Street of Dreams
Пък аз ей така ходя. Айде, мерете се с доброутрото ми и класата ми.

# 687
Вижте ме мен, на 35 с късите панталонки Simple Smile и то с тези накъсаните. С бебето съм по градинките лятото. Имам доста разголени дрехи - я гол гръб, я по-къса пола или с голяма цепка. Но в офиса ходя елегантно облечена. Гащеризонът не ми хареса не за 40 годишна, а изобщо. Аз не го обвързвам с възраст. Но дори този цвят никак не би подхождал на момиче на 20.

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 07:13 от неви86

# 688
Аз обичам и нося често гащеризони.
Също не смятам, че възрастта има значение за избора на дреха, ако външният вид и ситуацията я позволяват.

Точно този гащеризон обачи ми евтинее, прилича ми на тюлено перде.

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 08:12 от Judy

# 689
Скрит текст:
Дами, какво мислите за аксесоар слънчеви очила с верижка ? Загубих два чифта скъпи очила, защото зимата няма как да си ги закача на блузата, оставям ги някъде и гк забравям. От чисто практична гледна точка смятам, че верижката ще ми е полезна, но не мога да преценя дали ще стоят адекватно. По принцип верижката я асоциирам с възрастна дама с диоптрични очила и това ме притеснява. Не нося  офис - облекло, днес например съм облечена с камуфлажно яке до под дупето и кубинки с пеперуди, да кажем, че стила ми е спортно-елегантен.

Общи условия

Активация на акаунт