Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 26 392
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Честита темичка момичета , прекрасна както винаги ! Благодаря Ро .
iana, Nicole ,emdimitrova
И аз вървя с вас момичета 😁 , дано завалят положителни тестове покрай Коледа!
Аз няма с какво да се похваля , нито с какво да се оплача,  някакво никакво ми е .
Успех на всички! ❤👼

# 46
Рочелка, благодаря за поредната страхотна тема, която си спретнала с много любов! Heart
Момичета, влизаме в декември вече, а аз стисвам двойно по-силно палците и се моля за миналогодишния дъжд от положителни тестове! Heart

# 47
Ро мисля, че нула желаещите бяха  заради това, че вярваме в късмета на темите които носиш Ти. Благодаря за новата ти прекрасна тема. Hug
Диди виждам някакъв знак в това че си ми объркала датите за списъка. Stuck Out Tongue Winking Eye Всъщност са 06.11. 26.11 06.12. Simple Smile
И още един знак виждам в супер силно усещащата ми О този месец. Ще стане ясно след 2 седмици...
Късмет на всички с новата тема! Flowers Four Leaf Clover

# 48
Охх като ви чета момичета ии много се вълнувам, на мен Ц ми свърши на 21.11
Почнах с тестове за овулация все още са отрицателни.
Моя ММ ми каза, че усещал че ще стане този път😁
Стискам палци, моля се, всички да сме щастливи накрая.
Ще очаквам снимки другия месец от всички искащи две чертички. 🤗☺️👶🍀❤️

# 49
  • София
И аз съм тук... Поредната чудна тема, благодарности. Hug
Flowers Four Leaf CloverДа ни е на късмет и поне ветеранките да се разкарат към отчетни ! Flowers Four Leaf Clover

И едно полезно инфо.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 23:15 от rave

# 50
Да се запиша и аз в темата Simple Smile Ро страхотна е, благодаря ти!
Аз също пих иногинол, но говорих с моето АГ, че доста скъпо ми идва и сега пия сайкъл баланс Simple Smile

# 51
Момичета, днес сутринта лелката дойдее! Така ме боли коремът .. не знам как ще изкарам днес на работа. Цикълът при мен е дълъг 31-32 дни, понякога и малко повече. Почти всеки път ми закъснява с 1-2-3 дни и не мога да го измеря колко дни е точно. В приложението ми излиза, че на 15ти декември трябва да ми е овулацията, което е на 19тия ден.. дълго ми се струва, ама при положение, че ми е толкова дълъг цикълът мисля, че е нормално?

П.С. Диди може да ме запишеш - 27.11.2019 - О - 15.12.2019 - 29.11.2019 (така ми го изкарва приложението)

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 10:19 от Mint.

# 52
Здравейте ,
Честита нова тема , получила се е прекрасна.
Честито и на момичетата , които са видели така чаканите чертички.

Пиша много рядко, но ви чета с интерес и съпреживявам всяка една история.
При мен се случиха много неща само за два месеца.В по-миналата тема споделих, че си бях направила няколко теста с едва забележими втори черти , почти "призрачни" и то на 5-7 дена закъснение, при редовен цикъл от 28 дни. Е, в крайна сметка чертичките така и не се наситиха и след 8 дена закъснение и последен абсолютно отрицателен тест ми дойде. Не знам дали беше т.н. биохимична бременност , предполагам, че при наличието на бледи черти е било, но много се отчаях защото в началото на май имах и един миссед аборт в 8 г.с.
Този месец бяхме решили да не планираме нищо , не следих овулация, съпруга ми беше дълго време в командировка и го бях отписала този месец, дори запазихме почивка по Коледните празници.
За моя изненада обаче ,  при мен се появиха много изразени симптоми - гърдите започнаха много да ме болят и то много рано - 14 дни преди очакван цикъл, на няколко пъти много ми призляваше почти до припадане (никога не ми се е случвало) и за първи път миналия ден ми прилоша от месо, което обожавам - никога не ми прилошава, а не съм повръщала от както бях на 5г.
Тази сутрин реших ей така на майтап два дни преди очаквана М, да си направя тест за който бях почти сигурна , че нищо няма да покаже , при положение ,че при първата ми бременност Шуър Чек показа не много наситена черта на 7 дена закъснение, при втората , за която не съм на 100% сигурна - силно бледи черти и сега за моя изненада - почти веднага -  две черти и то с Шуър Чек - едната малко по-бледа от контролната.
Стана малко дълго, но не няма на кого да споделя толкова рано, страх ме е да не стане като миналия месец и пак започва това тегаво чакане да минат дните до преглед при лекар.

# 53
Добро утро 🤗

Момичета , два дни до Ц ( Петък ) .
Включвам се със SOS , да направя ли тест днес или да чакам .... някой да ме спре или поощри .. 🤔😁.

# 54
  • София
Здравейте ,
Честита нова тема , получила се е прекрасна.
Честито и на момичетата , които са видели така чаканите чертички.

Пиша много рядко, но ви чета с интерес и съпреживявам всяка една история.
При мен се случиха много неща само за два месеца.В по-миналата тема споделих, че си бях направила няколко теста с едва забележими втори черти , почти "призрачни" и то на 5-7 дена закъснение, при редовен цикъл от 28 дни. Е, в крайна сметка чертичките така и не се наситиха и след 8 дена закъснение и последен абсолютно отрицателен тест ми дойде. Не знам дали беше т.н. биохимична бременност , предполагам, че при наличието на бледи черти е било, но много се отчаях защото в началото на май имах и един миссед аборт в 8 г.с.
Този месец бяхме решили да не планираме нищо , не следих овулация, съпруга ми беше дълго време в командировка и го бях отписала този месец, дори запазихме почивка по Коледните празници.
За моя изненада обаче ,  при мен се появиха много изразени симптоми - гърдите започнаха много да ме болят и то много рано - 14 дни преди очакван цикъл, на няколко пъти много ми призляваше почти до припадане (никога не ми се е случвало) и за първи път миналия ден ми прилоша от месо, което обожавам - никога не ми прилошава, а не съм повръщала от както бях на 5г.
Тази сутрин реших ей така на майтап два дни преди очаквана М, да си направя тест за който бях почти сигурна , че нищо няма да покаже , при положение ,че при първата ми бременност Шуър Чек показа не много наситена черта на 7 дена закъснение, при втората , за която не съм на 100% сигурна - силно бледи черти и сега за моя изненада - почти веднага -  две черти и то с Шуър Чек - едната малко по-бледа от контролната.
Стана малко дълго, но не няма на кого да споделя толкова рано, страх ме е да не стане като миналия месец и пак започва това тегаво чакане да минат дните до преглед при лекар.

Мила, бъди спокойна и каквото има да става ще става. Честити 2 чертички. Може този път да е наред всичко. Стискам палци...успех!

Sisi, аз мин месец така си направих тест преди датата за М и се разочаровах...беше отрицателен...зарекла съм се от сега нататък само ако ми закъснее няколко дни тогава тест, излишен стрес е...според мен. Изчакай още малко.

# 55
Добро утро 🤗

Момичета , два дни до Ц ( Петък ) .
Включвам се със SOS , да направя ли тест днес или да чакам .... някой да ме спре или поощри .. 🤔😁.
Не бих правила без закъснение или нещо, което да ме кара да си мисля, че може да е станало. Септември имах 1-2 дни закъснение и на Престо изпарителна чертичка. Октомври не ми даваше мира, че пия АБ и 2-3 дни преди Ц ми стана адски зле, както при втората Б и това ме накара да направя преди закъснение.

# 56
Диди_т, честито! Стискам палци всичко да е наред.
Сиси, аз съм от нетърпеливите попринцип за всяко нещо. Като си наумя нещо и ме човърка отвътре непрекъснато. От една страна е малко раничко, от друга ако го мислиш постоянно само се тормозиш.

# 57
диди_т честито и дано този път всичко е наред, стискаме палци Hug
Във връзка с О, освен с лентички и аз я следя с приложение, но този месец като имах закъснение и М на 19.11 по приложение О ще е на 09.12. вижда ми се много.. не знам, вие какви приложения използвате? Аз съм с Моят календар.
Sisi аз на твое място бих изчакала закъснение, за да е по - ясен резултата и да не се разочаровам, но.. ти си знаеш най - добре как ще си по - спокойна Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 13:43 от Honeyy

# 58
  • София
И аз да се запиша в новата тема. Доста несериозно подхождам засега. Имам кратък цикъл 25-26 дни, съответно и ранна овулация, та според мен тия месеци все сме я изпускали. Този път имаме опит още на десетия ден, та ще видим какво ще стане. Ако ми дойде около 8-ми декември, ще почна да правя тестове за ову и ще меря базалната температура, за да разбера какво се случва. Два пъти съм забременявала от ММ (първия път неуспешно), като и двата пъти беше през ноември, затова този месец за мен е много специален. Heart
Вероятно понеже последните месеци се вглеждам повече в усещанията и тялото си, забелязвам, че някъде в средата на месечния цикъл започва леко да ми се гади за 2-3 дни, предимно сутрин. Чудя се дали има общо с овулация/хормони?

# 59
И аз май ползвам Моят календар ( с бяло цвете на фон на розова книга). Нямам наблюдения дали ми изчислява точно овулацията, ама ще се разбере Grinning

Общи условия

Активация на акаунт