Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 26 398
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Относно приложенията , аз използвам 4 , и всяко изчислява овулацията по различно време , защото Ц ми е объркан . Но за сега най-вярно ми изчисли Femometer .

# 61
Здравейте, момичета. Записвам се и в тази тема следя ви с интерес. От днес имаме зелена светлина от АГ да започваме с опитите, ходя редовно на прегледи заради месед лятото. От вчера обаче съм с болки в гърлото, казаха ми да смуча тантун верде, може и трахизан. Днес обаче доста се влошиха нещата с гърлото вече имам налепи, храчки, пия чай, за всеки случаи реших и да взема едно прахче тайлол хот, че ако има нещо сериозно да го стопирам. Какво мислете да започваме ли с ММ от тази вечер или да здържа малко? Благодаря ви предварително за отговорите ( нямам температура и никакви други симптоми освен гърлото )

# 62
Казвам се Гергана на 22, правим опити от този месец цикъла ми трае по принцип 4-5 дена овулацията ми беше на 17 в неделя и с нетърпение чакам да стане 1, защото тогава трябва да ми дойде и да видим дали имаме късмета и щастието да се е случило това,което искаме❤

# 63
Здравейте момичета, следя ви от скоро.
Честито на бъдещите мами и безпроблемно бременеене People Baby
Благодаря за хубавата тема и да ни е на късмет!
Аз съм на 32, нямаме дечица, правим опити от 1 година и 5 месеца. От месец пия Метфогамма заради ИР, нямам изследвани хормони (ЛХ, ФСХ..) само цветна снимка - проходими тръби. При ММ всичко е наред. Последна дата на М. 01.11.2019,(28-35 дни/ 3-5 дена)
Дано не ми дойде, но ако да, съм решила да си поръчам гела, но не знам дали преферт или консийв плюс. Ако може да ме посъветвате ще съм ви благодарна!
Късмет на всички момичета и скоро да видим чаканите 2 чертички! 🤗❤️🍼

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 14:27 от Magi09

# 64
  • София
Mint., относно О - напълно е нормално, и при мен е същото положение. М ми е 32-40 дни и всеки месец е буквално руска рулетка кога ще дойде Grin. Съответно и О играе много, около 20ти ден е.

Добре дошли на новите попълнения, дано ви хареса при нас.

Аз утре ще пускам ТСХ след 3 седмици таблетки, а в понеделник ще ходя на фоликулометрия.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 14:18 от rave

# 65
Здравейте момичета, понеже започваме опити за второ дете, а октомври месец имах малко нарушение в цикъла и не ми дойде. Ходих на лекар, изписа ми дуфастон и след като го спрях на 3тия ми дойде цикъла и ми беше 3 дена само много малко количество, но може и заради дуфастона да е бил така. Днес ми е 6ти ден от цикъла, а с мъжа ми правихме секс в понеделник и той свърши в мен. Вчера реших да започна тестове за овулация и вчерашния ми беше с бледа черта дефакто отрицателен на 5ти ден от цикъла. Днес направих следващ и прикачвам снимка, защото на мен ми се струва положителен, но все пак ми се иска и вашето мнение да видя, тъй като не съм много наясно с тях. Странно е ако е положителен толкова рано да имам овулация, по принцип последната година цикъла ми е абсолютно редовен на 34 дни, и като изключвам аномалията от миналия месец друг проблем съм нямала, но пък овулация не съм следила. Малко дълго стана, Благодаря за отделеното внимание 😊

# 66
Поли, тест за бременност правила ли си?

# 67
Поли, тест за бременност правила ли си?
Не, не съм правила тест за бременност

# 68
Дано не ми дойде, но ако да, съм решила да си поръчам гела, но не знам дали преферт или консийв плюс. Ако може да ме посъветвате ще съм ви благодарна!

Маги добре дошла (както и на останите момичета) и дано бързо се преместите в темите за бременни мами. В тази тема е популярен преферт гел, другия не съм ползвала за да се изкажа.
1 година и 5 месеца са си доста време, за спермограма мислили ли сте да пуснете ?

# 69
Здравейте и  от мен.
Чакам си М да ми дойде утре, но 6 дни са ми дали чувствителни гърдите, много подути, видимо пораснали и твърди. Много се надявам да съм бременна, по гърдите заподозрях бременност с първото ми детенце. Интересното е, че правих днес тест "-" за съжаление, но нямам и помен от симптоми на ПМС.А с дъщеря ми имах категорично положителен тест още на първи ден от закъснението. Възможно ли е според вас да съм направила рано теста и затова да е с този резултат? За сведение тестът е Bilive Pro, уж с голяма чувствителност за ранно откриване на хормона.
Благодаря предварително.

# 70
Здравейте момичета,
И аз отскоро чета редовно темата и се уча от вас Simple Smile Надявам се, през тази Коледа всички да получим най - желаният подарък Simple Smile Пожелавам много страст и желание за секс на всички Simple Smile

Здравейте момичета, следя ви от скоро.
Честито на бъдещите мами и безпроблемно бременеене People Baby
Благодаря за хубавата тема и да ни е на късмет!
Аз съм на 32, нямаме дечица, правим опити от 1 година и 5 месеца. От месец пия Метфогамма заради ИР, нямам изследвани хормони (ЛХ, ФСХ..) само цветна снимка - проходими тръби. При ММ всичко е наред. Последна дата на М. 01.11.2019,(28-35 дни/ 3-5 дена)
Късмет на всички момичета и скоро да видим чаканите 2 чертички! 🤗❤️🍼

Аз също съм с Ир и поприцнип трябва да пия Глюкофаж, но все още отлагам... при теб има ли ефект и странични ефекти от Метфогамма?

# 71
Благодаря Одри, да имаме спермограма всичко е наред. Казаха ми да минат поне 2-3 месеца прием на Метфогамма и след това ще започнем изследвания на хормоните.
BettyBe  и аз отлагах, но сега съжалявам за пропуснатото време. В началото се пие по схема с малка доза и постепенно увеличаваш. Имах дискомфорт, но мина бързо (Не знам дали има значение но когато го започнах приемах коластра)
Дано да съм помогнала Simple Smile

Маги добре дошла (както и на останите момичета) и дано бързо се преместите в темите за бременни мами. В тази тема е популярен преферт гел, другия не съм ползвала за да се изкажа.
1 година и 5 месеца са си доста време, за спермограма мислили ли сте да пуснете ?

# 72
  • София/Севлиево
Добре дошли на новите момичета.Дано ви хареса тук и все пак да не се задържате дълго.
За Глюкофажа-пие се по схема,максимум 6-7 месеца,след което се прави Хома тест,за да се види има ли ефект.Добре е преди да се почне приема да се направи обременяване с глюкоза(това от ендокриноложката го знам,аз бях в леко преддиабетно състояние,но за 7 месеца нещата се оправиха).

# 73
Маги, писах ти на ЛС за да не спамя тук Simple Smile
Скрит текст:
Добре дошли на новите момичета.Дано ви хареса тук и все пак да не се задържате дълго.
За Глюкофажа-пие се по схема,максимум 6-7 месеца,след което се прави Хома тест,за да се види има ли ефект.Добре е преди да се почне приема да се направи обременяване с глюкоза(това от ендокриноложката го знам,аз бях в леко преддиабетно състояние,но за 7 месеца нещата се оправиха).
На мен също ми е изписан от ендокринолог след обременяване с глюкоза и хома индекс 2,8, което е малко над горната граница затова и все още не съм почнала да го пия....първо ме притесняват страничните ефекти и най - вече гаденето, и освен това ендокринолога ми каза, ако забременея веднага да го спра, което ме навява на мисълта, че е доста вреден за плода.  По скоро се чудя до колко ИР влияе на опитите за забременяване?

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 07:32 от AnMary

# 74
Здравейте! В скритият текст е обновения списък, тъй като вече не мога да си редактирам предишния пост. Отново ви моля, изпращайте си данните на ЛС. Изключително трудно ми е да ровя страници назад и сумати мнения, за да ви запиша. Понякога чета и пред тел и става още по-сложно, та за това ви моля да изпращате съобщения, ще ме улесните много. Честно казано, напът съм да се откажа да го правя заради това. Та ако все пак някой иска да го поеме, да действа. Съжалявам за острия пост, но наистина губя страшно много от времето си. Благодаря много и на тези, които го направиха Simple Smile
Скрит текст:
Ro, знаеш си Purple Heart
Аз ви изпращам малко коледна магия със списъчето:
santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2
fertilization preggo ylinfant margolotta МЦ - 01.11, О - 15.11, EFP - 29.11
fertilization preggo ylinfant sergeeva11@abv.bg. МЦ - 06.11. О - 19.11, EFP - 03.12
fertilization preggo ylinfant WIld boys mom МЦ - 7.11, О - 21.11, EFP - 5.12
fertilization preggo ylinfant Re-Born МЦ - 07.11, О - 24.11, EFP - 09.12
fertilization preggo ylinfant anetooo. МЦ - 09.11, O- 26.11,  EFP - 10.12.
fertilization preggo ylinfant rave  МЦ - 13.11, О - 02.12, EFP - 17.12.
fertilization preggo ylinfant 💋 Диди 💋 МЦ - 13.11, О - 26.11, EFP - 12.12
fertilization preggo ylinfant BlagovestaNikolova МЦ - 13.11, О - 26.11, EFP - 12.12
fertilization preggo ylinfant tinti1984 МЦ - 17.11, O - 29.11, EFP - 13.12
fertilization preggo ylinfant Lilac* МЦ - 19.11, О - 03.12,  EFP  - 18.12
fertilization preggo ylinfant lara_lara МЦ - 21.11, О - 05.12.,  EFP - 19.12.
fertilization preggo ylinfant Jаsmin МЦ - 24.11, O - 08.12, EFP - 24.12
fertilization preggo ylinfant Mint. МЦ - 27.11, О - 15.12, EFP - 29.12

Christmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas TreeChristmas Tree

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 16:52 от 💋 Диди 💋

Общи условия

Активация на акаунт