Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 304
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Ехееей един ден зарязах телефона и темата се напълнила с нови момичета! Grinning
Явно наближаващите празници мотивират към забременяване! Grinning
Добре дошли и вярвам повечето от вас няма да се задържат, за добро.

Около мен няма да има нищо ново идните седмица две, с моята късна О...
Но ви чета!

# 76
По скоро се чудя до колко ИР влияе на опитите за забременяване?
Според моя репродуктивен док, високия инсулин влошава качеството на яйцеклетките.
Ето едно изледване, ако ти се чете, въпреки че изследваниете жени за мен са много малко:
Скрит текст:
При жените с инсулинова резистентност е най-голям процентът на незабременявалите жени – 76.25%. В тази група са регистрирани само 6 бременности от всички 78 представителки.
...
Процентно най-много спонтанни аборти има в групата на жените с инсулинова резистентност. Тук почти 2/3 от всички бременности са завършвали със спонтанен аборт. При 23 регистрирани бременности от представителките на групата общо 13 са завършили със спонтанен аборт (Фиг. 6).
https://www.medinfo.bg/spisanie/2015/2/statii/reproduktivana-spo … ezistentnost-2076

# 77

Момичета качвам снимка и на втория тест, който направих.Не се стърпях и го направих сега , а не с първа урина, за да се обедя , че чертата я има Joy
За 2 дни преди цикъл си мисля, че е ок 🤗

# 78
  • София/Севлиево
Напълно съм съгласна с Одри.
Диди Т честито!

# 79
Диди, честито. Лека е безпроблемна бременност ти желая.0

# 80
Честито, ДИДИ.

# 81
Честито Диди Т, лека и безпроблемна да е до края! 🤗
Покрепям Одри.

# 82
  • Варна
Не, че искам да съм убивач на ентусиазъм, обаче много се дразня на лекари, които си говорят наизуст... "Пийй 3 месеца Иногинол и си бременна".... Емиии, дано да забременееш, ама така общо да се говори, не ми допада, сори. В тоя момент ще ми светне лампата за лекаря, изобщо колко е в час с нещата.
Добре дошли, на всички нови момичета! От сърце ви пожелавам да не се задържате дълго в темата!
Борн, радвам се, че се разписа!
Диди_т, тихичко, честито!

# 83
Арвен 💜, Божие зачатие трябва да е, ако с Иногинол се забременява, въпреки МФ😁
Не искам да звуча и аз грубо, и знам какво си мислят четящите, които опитват от скоро - „На тая като им е зле спермограмата (или каквото и друго да било), що си мисли, че и на нас ни е?!”

Арвенче, МамаНаПринцеса, аз макар и от малък град, и като изключа, че тогавашният АГ ми падна в очите, поне ми даде напътствия след миседа. Веднага вметна тромбофилия, веднага започнахме да търсим причината, нищо, че ми беше първи кюретаж (+ една биохимична).
Лекари всякакви, случаи всякакви.

За нещо друго влязох, ама забравих за какво 😁

# 84
Започвам да си мисля, че никога няма да забременея. То си става година след този месец.... Не направих ранен тест, но си знам , че не е станало.  Гърдите ще ми се пръснат , както се казва , точно преди Ц. Нещо се ядосах, ентусиазъм началото на месеца и провисих нос , като е време за Ц . Егати и философията значи , милиони на ден забременяват по цял свят , няма планували , няма тествали , няма искали и хоп , ами ние така не сме планирали.... изненада

# 85
Re-born, на мен само цитонамазка ми взе и когато повдигнах въпроса за тромбофилиите, чак тогава каза, че може да ги пусна.

# 86
По скоро се чудя до колко ИР влияе на опитите за забременяване?
Според моя репродуктивен док, високия инсулин влошава качеството на яйцеклетките.
Ето едно изледване, ако ти се чете, въпреки че изследваниете жени за мен са много малко:
Скрит текст:
При жените с инсулинова резистентност е най-голям процентът на незабременявалите жени – 76.25%. В тази група са регистрирани само 6 бременности от всички 78 представителки.
...
Процентно най-много спонтанни аборти има в групата на жените с инсулинова резистентност. Тук почти 2/3 от всички бременности са завършвали със спонтанен аборт. При 23 регистрирани бременности от представителките на групата общо 13 са завършили със спонтанен аборт (Фиг. 6).
https://www.medinfo.bg/spisanie/2015/2/statii/reproduktivana-spo … ezistentnost-2076

Доста интересна статия. Явно няма какво да чакам, исках със спорт и правилно хапване да се справя, но и мързела не ми помага особено, а без това малко съм закъсняла за първо дете, нямам време за губене / на 31г съм/
 Почвам глюкофажа и се надявам скоро да видя двете чери Simple Smile Благодаря ви за информацията момичета Simple Smile страхотни сте Heart

# 87
Sisi аз след многооо време чакаща бебе искам да ти кажа, че още се ядосвам на всички случайно заимали се с бебе. Радвам се за тях, ама все се чудя защо аз не...
Иначе исках да кажа, че на мен така една Аг ми каза да пия профертил 3 месеца и после направо да отида да регистрира бременност. Да, ама не. Та, не е лошо да се пият добавки и да си подсигуряваме шанса, но ако се забавят много нещата, не е добре да се чака. Аз чаках две години. Минах 30 и реших, че като не става по единия начин се търсят причини.
Успех на новите момичета, виждам, че повечето от скоро опитват, обичайте се и дано не  се налага да търсите друг вариант. Heart

# 88
МамаНаПринцеса
Скрит текст:
На мен пък не ми прави цитонамазка, нито микробиология, само на око „лекувахме нещо”. Сегашният се учуди, че не са ми правени + изследване за уреаплазма, микоплазма и токсоплазмоза и пусна всичко, което на него би му било от полза, за да даде насока. Ама така „на око” си е малко рискована работа. В скрит тест го пиша, че си е повече за кюретажната.

# 89
  • East Coast
Ако ми позволите ще се цопна и аз в тази прекрасна темичка Blue Heart
Моят първи положителен тест за бременност от преди 10 год. си поръча сестричка в Коледния лист Relaxed 
2ри месец пробваме. За сега не съм си изчислявала темп. или овулация.

ще ви следя с интерес.
много положителни тестове пожелавам на всички Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт