Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 309
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Само за ден толкова нови момичета ☺
Добре дошли и да не се задържате дълго тук ❤

Хайде дано , колкото нови кандидат мами идват , поне толкова от старите да се запътят към отчетни 🥰💙❤

# 91
Мери, и аз тъкмо същото щях да пиша Simple Smile Добре дошли на новите момичета, да поемат щафетата от старите, но да не се задържат дълго!

# 92
  • Dope Reach
Честито, Диди! Лека и безпроблемна!
Ние снощи щракнахме, от 2 седмици не бяхме, втори ден след лелка, ама като има желание няма да го изпусна. Grinning

# 93
Добро утро Момичета! Coffee Nature Sun With Face
Честито Диди Т! Лека и успешна бременност!
Борн радвам се, че се завърна! Simple Smile
 И аз много пъти мислех, да се откъсна малко оттук ама не мога, защото се сещам за Вас и извън форума. Даже и снощи докато гледах едно предаване.... където мацката забременя от един единствен път. Та си викам дали го гледате и Вие. Е така е за някои нещата се случват толкова лесно...
Обаче аз този месец имам надежда макар и малка. Овулацията си усетих много силно ден по рано от очакваното. Но откакто е минала досега няколко дни имам постоянни тъпи болки ниско долу и много ме боли кръстта. Ако не е настинка значи имам шанс. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав ден Момичета все пак днес е УТРЕ Е ПЕТЪК!!! Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 10:41 от anetooo.

# 94
Anetoo, и аз имам ниско в кръста и долу понякога, я овулация имах леко розово за зацапване след полов акт

# 95
  • София
Тихичко честито на Диди! Пожелавам ти безпроблемна и до пуФкаФ финал!
Лелката и при мен полека лека се изнася и трябва да почваме на действаме, ама не мога да намеря тъпия гел....

# 96
Shantall , не успях и аз , накрая го поръчах от нета. Първи месец ползване беше сега . Чакам Ц утре , дано , дано няма вече 🙏

# 97
shantall , аз моя го купих от Ремедиум в пресечката на Витошка, след Бенетон магазина в ляво, не знам дали ме разбра Simple Smile
Добре дошли на всички нови момичета и бързо да се изнасяте от тук с двете черти под ръка !
Диди, честито !
На мен продължава да ми е все по-подуто всичко. Още 5-6 дена и ще се разбере дали действа гела при нас, ако не, то поне ще спрат да ме болят гърдите най-накрая, че като се замисля половин месец да ги нося така като футболни топки и да ме болят като насинени, ми не ме кефи ! Да почваха 3-4 дена преди цикъл като преди добре, ама така 10 дена ми е вповече.

# 98
Локо, колко дни след О. започнаха да те болят? 🤔

# 99
shantal , sisi, аз също не го откривах по аптеките , питайте дали не може някоя аптекарка да ви го поръча аз така направих .
Добре дошли на новите момичета , дано не се задържите много тук ! 🍀
Честито и на диди , леко бременеене.
На мен ми е 9-ти ден , а вече ме върти левия яйчник , миналия месец имах овулация от десния , сигурно ме боли от растящия фоликул.
Много се радвам ,че ви има момичета .
Радвам се ,че мога да се оплача , да се похваля , и да бъда разбрана . Този месец станаха 10 месеца опити , и 8 месеца от както съм във форума. Много се надявам този път да успеем.
АГ ми каза да не спирам дуфастона,  но аз мисля този месец да си почина от него и от другия да го започна пак . На 26-ти ден от Ц ми каза,че имам лигавица 9 мм,  което и се вижда малко . Ще ви помоля , ако знаете някакви витаминчета за ММ , които са на приемливи цени да споделите , защото той много иска да пие нещо , което ще помогне на семчовците да са по-мощтни 😁. Хубав ден! 🤗

# 100
Loko , същото и при мен, боляхаме 3,4 дни преди , вече втори месец болят много по - рано. Може и глупост да е , но с всеки следващ месец имам разлика в ПМС и се замислям , дали не е защото организма вече се подготвя, някой да се всели ... 🤔🤣

# 101
Сънче, някъде 6 дена след О започнаха да ме болят, т.е от събота срещу неделя, като е перманетно усещането за болка , не е само като ги натисна. Днес ми е 25ти ден. Миналия месец пак страаашно ме боляха, но такива дразнещи целодневни болежки почнаха 3-4 дена преди да ми дойде.
Сиси, и аз такива щуротии си мисля ! Този месец и при нас ще бъде 12тия ! След 2 седмици ще стане 3 месеца от операцията на ММ и нямаме търпение да видим дали ще има разлика в СГ.

# 102
Ооо айде стискам палци Локооо Сисииии.
Аз като забременях гърдите ме приболяха на 5 ден след О, но то е много индивидуално. По принцип е добър знак да заболят трайно няколко дни след О, ако има оплождане жълтото тяло започва да продуцира усилено прогестерон. Но е факт, че някои жени ги болят по този начин като част от пмс.
Стискаммммм.

# 103
Диди, честито и от мен! Силно се надявам всичко да е наред докрай!
Жените покрай мен всичките бързо забременяват, коя от 1-ви път, коя от 2-3ти.. Някак си съм и аз с нагласата, че бързо ще се случат нещата, обаче от високо много боли като паднеш. Надявам се да не се разочаровам, та и затова гледам да не се самонавивам много.
Стискам палци на момичетата с наближаващия цикъл да не ви дойде този път!

# 104
Ооо айде стискам палци Локооо Сисииии.
Аз като забременях гърдите ме приболяха на 5 ден след О, но то е много индивидуално. По принцип е добър знак да заболят трайно няколко дни след О, ако има оплождане жълтото тяло започва да продуцира усилено прогестерон. Но е факт, че някои жени ги болят по този начин като част от пмс.
Стискаммммм.

Ее това не го знаех ! Дано, дано , дано !!!! Досега го карах по - спокойно , но след почти година вече , започвам да се побърквам около датата .
Локо, дано не ви се налага изобщо нова да правите , ако пък , дано е перфектна ! Не веднъж вече четох космическа разлика между два резултата 🙏🤞❤💃

Общи условия

Активация на акаунт