Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 26 428
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Локо, тъкмо сме в месеца на чудесата, дано и вашето  чудо да се случи. Моята лелка най- накрая дойде,но сега съм в чуденка-октомври и септември къс цикъл по 26 дни, последния 37 дни, какво да очаквам и как да смятам ову. Ще разчитам на усещане.
Защо не пробваш с тестове?
Защото се надяваме за трето, но не на всяка цена,а и годините ни са вече напред. Не искам да се вкарвам в драми, ако стане ще сме много щастливи.
Какво съвпадение и аз съм на 39 и половина и се надяваме на трето и съм така ако стане, стане, но определено мисля поне с тестове да пробвам от другия месец.

# 676
  • София
Ползването на тестове като драми ли го отчитате Thinking

# 677
Момичета преди кръвен тест за бременност може ли да се пие кафе... извинвям се ако ми е тъп въпроса

# 678
Може да се пие и яде. Не влияе на формона. Успех

# 679
Mnk9 може да, нищо не му влияе на чхг-то, споко. Е, освен някои медикаменти. Но кафе е ок.

Тестовете вкарват драма доколкото вдигат очакванията. Ето видиш ли, знам ги дните, правим всичко възможно, и пак не става. Но ако човек се абстрахира от това и не разчита само на тях за хващане на фертилния прозорец, не е драма. За мен поне.

# 680
Аз да споделя пък се вълнувах докато правех тестовете за овулация 😁
Сега вече ме измъчва чакането ама няма как, успокоявам се с това че предните месеци покрай предполагаемата овулация не бяхме много активни, а този месец се постарахме, така че стискам палции, чакам и се надявам 😊

# 681
При мен също надеждата умира последна. правих два теста - песто 4 дена преди датата на цикъла и шуър 2 дена преди датата и двата отрицателни. Днес ми е датата и понеже не ми се чака повече утре мисля да направя кръвен и да мирясам. За тестовете направих ги по-рано защото предната бременност, която беше доста кратка, теста беше толкова ясен два дена преди датата, че нямах никакво съмнение, че съм бременна.

# 682
Локо, погрижете се да се осъществи срещата между двата компонента, нужни за оплождането! Стискаме палци Sparkling Heart
Йоанка, аз също имам коланчето. Лятото (август месец) бях в Горни воден при свещеник Живко. То всъщност стана така, че бях взела коланчето, но започнах да пия ОК. Въпреки това си нося  коланчето до ден днешен. Махам го само когато влизам в банята или когато ходим на СПА. На две мои каки помогна да забременеят. Надявам се да помогне и на мен. Sparkling Heart
Ро, много интерсна статия! Не знаех за тези есенции? КЪде се продават и има ли специална за подпомагане забременяването? Flowers Hibiscus
При мен новото този месец освен че спрях ОК е и използването на Утрогестана. Нищо различно.. Гелчето също ползвахме за първи път и сме много доволни. Особено той Smiley АГ обаче беше сигурна, че овулация е нямало. Нямах и задържани фоликули..
Успех на всички от мен! Sparkling Heart

# 683
  • Варна
Колко момичета Без овулация се оказаха бременни... 😁 Сори, не се сдържах!
Не пиша, защото трябва да мрънкам, а не се харесвам мрънка ща, та така...
Иначе си ви следя всеки ден, гърлс, любими сте ми! Тръпна с всички вас!

# 684
  • Dope Reach
Мулано-Жасминче, ще ти драсна едно лично, щото ще ми изтрият поста. Като публикувах това инфо, се сетих, че и ти имаш сходни проблеми като мен и може да ти е интересно.
Ако някой друг иска, ще му ги пратя също.
Бай дъ уей, така и така се спомена кафето, какво ви е мнението за него по време на бебеправене и евентуално зачеване? Далеч съм от мисълта, че кафето е полезно, но пък аз съм по-скоро кафеджийка (така и не можах да се науча да пия чай, пфуу) и понякога пия по 2. Еми, 100% ми действа на нервната система, даже понякога ми е ставало много лошо. А, питайте ме защо продължавам...

# 685
Арвен, те все пак ходеха в Адела, а и не бяха със СПКЯ.. Но няма да се оплача, ако вляза в статистиката Relieved
Ро, аз кафе си пия по 1 на ден. Просто гледам да е 1 час след елтироксина и 2 часа поне преди инофолика. Даже днес си взехме нова кафемашина Smiley

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 19:21 от Jаsmin

# 686
Жасминче, като стане дума за липсваща О или ЗФ и веднага ти посочвам моя случай. Уж ЗФ, а съм Б ( какви кодови имена само 🤭). Винаги има надежда. Силно стискам палци на всяка една от вас.

# 687
Харесва ми как Ро казва на Жасминчето 😁😁💜 Всеки път го отчитам.
Жасминче, дано наистина влезеш в статистиката. И тенкс за мнението за гелчето. Другия път явно мъжете ще ходят да го купуват (или поръчват онлайн, както правя аз, за да не ме гледат странно в аптеката 😁).
Като гледам спринцовките, си мисля че бая ще ми е една цяла. Четох, че някои от вас ползват половината?! Ще видим.
Арвен, мрънкай си на воля. Ако тук не мрънкаш, къде? Все ще има кой да те „чуе” и да те разбере. Hug

# 688
  • София
За кафето - от около месец го ограничих до едно на ден. Гледам да е минало поне час от закуската. Ако може да се замени със зелен чай е най-добре, но аз не мога.

# 689
Аз не можах да “дозирам” половина. Изпълзваше ми се от ръцете и айде цялата 🤷♀😂
Ама хич не ни беше “много”, не е като да сме се хлъзгали страшно , но и аз май бая навътре го натиках тоя гел 🤭

Стискам палци за Коледни чудеса и ви чета с интерес! 😊

Общи условия

Активация на акаунт