Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква марка са тестовете за овулация?
Какви са симптомите на овулация и как може да се определи тя?
Какво представлява СГ и защо е важно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква марка са тестовете за овулация?
-
Какви са симптомите на овулация и как може да се определи тя?
Симптомите на овулацията могат да включват гадене, чувство на дърпанe в яйчниците и други подобни усещания, свързани с процеса на овулация. Симптомите могат също да включват коремна болка, усещане за дърпанe в яйчниците и други. Овулацията може да се определи и чрез използване на тестове за овулация, които показват пик в нивата на LH хормона. Симптомите могат да включват още коремна болка, повишено либидо, промени в цвета и консистенцията на цервикалната слуз, повишена чувствителност на гърдите. Важно е да се отбележи, че симптомите на овулацията могат да варират значително от жена до жена и дори от цикъл до цикъл за една и съща жена.
-
Какво представлява СГ и защо е важно?
-
Какво е иногинол и каква е неговата алтернатива?
-
Какви са симптомите на бременността?

Казваш, че си прокървяла, после казваш, че едва ли не няма да го бъде. Защото, ако е само леко прокървяване, може да спре и нещата да се закрепят. Как така докторът не те видя? Според мене веднага трябва да се иде на лекар и да почнеш да пиеш прогестеронов препарат. Бременна с кървене и те отлага за понеделник
Не знам...нямам опит с това, но от това, което съм чела, момичетата са споделяли, че веднага са почвали да пият прогестеронов препарат. Ох, не искам да те обърквам, нека момичетата се включат. Представям си как си се почувствала като малката ти е споделила съня си. Ти ми беше казвала, че не си имала такива спонтанни аборти. Как можа да се случи...