Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 26 382
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Относно кафето, обичам го , но се опитвам да го огранича с около 3,4 кафета на седмица, също съм ограничила тлъсти червени меса, бяла захар и брашно. Повече зеленчуци и плодове, гледам да са с минимална термична обработка, а вечерята е изцяло със сурови зеленчуци.

# 706
Марианче, аз спрях да си представам отдавна, няма смисъл. С или без фантазиране, реалността е една. Всички около нас забременяват, а ние си бичим на едно място и от месец на месец, надеждата се стопява все повече.

# 707
Когато изглежда,
че няма надежда,
че всичко е свършено вече –
недей се смущава,
недей се прощава,
недей се предава, човече.

Кажи – не ми пука
от таз несполука –
аз мога, аз вярвам, аз зная,
че въпреки факта,
това е антракта,
това е антракта – не края.

Не спирайте да вярвате, момичета. Един ден ще гушкате дечица и ще бъдете родители. Аз го вярвам 🤗

# 708
Марианче, аз спрях да си представам отдавна, няма смисъл. С или без фантазиране, реалността е една. Всички около нас забременяват, а ние си бичим на едно място и от месец на месец, надеждата се стопява все повече.

Вдъхновена от последните постоове реших да посттна едно мое любимо сттихотворение на Людмил Янков. Когато ми е трудно си го чета и някак си ми дава сила

Цената на мечтата

Не питай за цената на мечтата -

бори се, литвай, падай и умирай!...

Носи я винаги напред - в ръката,

възкръсвай: ставай, искай и намирай!

Не я затваряй в себе си, в душата...

Изправен дишай, никога не спирай,

мечтай за радостта, за красотата!

С възторг и трепет, с вяра в чудесата -

тя ражда и мира, и светлината,

с кръвта заплаща любовта и свободата...

НЕ ПИТАЙ ЗА ЦЕНАТА НА МЕЧТАТА!...

Людмил Янков

# 709
Добро утро! Момичета, ще полудея! Съжалявам, че нахълтвам така, но поради липса на всякакви изгледи М да дойде, тази сутрин не се стърпях и направихедин тест на 13ти ден след О, денят на лелята е утре по мои сметки. Около третата минута се появи най-бледата срамежливка! Струва ми се твърде бледичка за ден преди Ц за ибейски тест, но и миналия път чертите ми бяха много бледи, на седмица закъснение Шуър чек ми беше с доста бледа черта, та може и да си е особеност на моя организъм. Моля ви, стискайте палци да се насища, а да не съм хванала падащо чхг! 😬

# 710
Добро утро! Момичета, ще полудея! Съжалявам, че нахълтвам така, но поради липса на всякакви изгледи М да дойде, тази сутрин не се стърпях и направихедин тест на 13ти ден след О, денят на лелята е утре по мои сметки. Около третата минута се появи най-бледата срамежливка! Струва ми се твърде бледичка за ден преди Ц за ибейски тест, но и миналия път чертите ми бяха много бледи, на седмица закъснение Шуър чек ми беше с доста бледа черта, та може и да си е особеност на моя организъм. Моля ви, стискайте палци да се насища, а да не съм хванала падащо чхг! 😬

Може ли снимка на теста?

# 711
Стискаме палци! При мен нещата май пак отиват към МЦ. И този месец си мисля, че няма да е наш. Но надеждата умира последна. Имам до МЦ още 4 дена. Решила съм, че няма да правя никакви тестове , докато не ми закъснее с поне 2-3 дена. Дали сме си и ние срок до април месец, че ако не се получи , ще започнем със сериозни изследвания и посещаване на репродуктивен специалист. Но все пак, пак казвам, че надеждата умира последна, чакам да дойде 19.12.

# 712
Лара, айде дано не дойде натрапницата! Стискам цилно палци!

Съмър, ето го теста. Много е бледа наистина, едва се вижда на снимка, но последните месеци се нагледах на отрицателни, че даже и изпарителна имах веднъж, та веднага я разпознах, дебеличка розова черта, макар и бледа.

# 713
Никол! Май виждам сянка! Ама аз затова мразя тестване преди М, хайде ще стискам яко палци и да пуснеш утре ясна чертичка!!

# 714
  • София
И датата на моя М е утре и нямам никакви симптоми...но тестове не искам да правя сега...то ако има нещо ще се разбере след дни.
Успех, Никол!

# 715
Благодаря ви, момичета!
Сърце юнашко не трае, направих един с втора урина макар че се съмнявах да се покаже нещо и изненада! Чертичката светна още на 30тата секунда, хубава и розова, не мога да повярвам, че с втора урина се хвана по-добре! 😱

# 716
Николлл , вижда сееее , честитооо Hug

# 717
  • София
Благодаря ви, момичета!
Сърце юнашко не трае, направих един с втора урина макар че се съмнявах да се покаже нещо и изненада! Чертичката светна още на 30тата секунда, хубава и розова, не мога да повярвам, че с втора урина се хвана по-добре! 😱
Никол, направи един Шуърчек утре с първа урина.

# 718
Честитоооо! Бременната лавина продължава!! Хайде до Коледа има още 10 дена! По една бременна на ден! Heart Eyes

# 719
Минимум по една на ден, че да опразним до януари темата Blush Heart Eyes
Никол, на втората снимка и аз вече видях чертичка, а съм сигурна, че на живо е много по-видима! Честито и стискам палци да се насища!
Аз вчера имах чувството, че ще умра от О. боли, БТ падна от 36,66 на 36,55, а О теста продължава да е отрицателен...
Продължаваме с опитите, вчера и немския еквивалент на гела включихме, пък каквото стане Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт