Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 333
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Ооо айде стискам палци Локооо Сисииии.
Аз като забременях гърдите ме приболяха на 5 ден след О, но то е много индивидуално. По принцип е добър знак да заболят трайно няколко дни след О, ако има оплождане жълтото тяло започва да продуцира усилено прогестерон. Но е факт, че някои жени ги болят по този начин като част от пмс.
Стискаммммм.

Благодаря на всички за поздравите.
Успех на Локо и Сиси.

Относно болките в гърдите , на мен този месец ми направи впечатление, че наистина гърдите започнаха да ме болят около два дена след овулация ( не съм я следила , но както писах съпруга ми беше в командировка, така , че пътите в които имахме възможност да "щракаме"  бяха ограничени и знам точно кога се е получило) и в крайна сметка резултата е на лице.
Така, че и аз смятам , че ранното заболяване на гърди е добър знак Simple Smile
При първата ми бременност отново по-рано ме заболяха.

# 106
  • София
lokofenka, мерси за упътването, мисля, че ще я открия!

# 107
При мен все започваха 7-8 дни след О. да болят и така боляха 7 дни до идване на М.
Когато забременях започнаха да ме болят от деня след О. - за пръв път в живота ми.. 😳🧐 ММ се усъмни, аз обаче си държах, че е от висок пролактин 😳
Та, стискам палци при вас да е хубав знак!🍀

# 108
Някой спомена предаването снощи в която въпросната жена забременяла от раз...
и аз го гледах и точно същото си помислих как за бога стават тези неща.
С ръка на сърцето ви казвам чак яд ме хвана. Смених канала .
Завиждам на такива хора, къде благородно къде не.
И при нас ако декември ми дойде стават точно година опити.. следене на овулация, витамини, секс по график.
Е не става и не става...
Ако бях забременяла още първите месеци вече щях да гушкам бебе. Да се оплаквам от безсъние като всички и да се моля на бабите да го гледат. Ама уви ...

# 109
Ейй, всички ни болят гърдите този месец. Тези дни обяснявах на Jasmin, че едната ме боли. Притеснявам се, че се е подула и си мисля за лоши работи. Не е видимо уголемена, но е по-плътна от другата. Като си сваля сутиена и ми се реве 😁. Никаква идея нямам кога е била овулацията, дали е имало изобщо, за да знам, че е от това. Ама с моя дълъг цикъл си е било почти веднага след овулация. В смисъл - не е признак, че нещо се е случило.
Ние не го гледаме въпросното предаване, но ММ превключил, докато бях в банята. Излизам аз и той ми казва, че някаква е забременяла там. Той им се смее, аз се натъжих - „Сълза и смях” 😁
В крайна сметка е по-добре да забременееш случайно, отколкото да не можеш. Живи и здрави да са.

Джулка, как си?

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 15:40 от Re-Born

# 110
Мен си ме болят гърди ту веднага след овулация, ту не болят, ту 5-6 дни след ову... Вече наистина не мога да им хвана спатиите. Grinning

Момичетата, които сте имали задържани фоликули - боляло ли ви е, когато са се пукали тези фол-и? Супер странно ми е, защото от 8ми ден на Ц досега (10ти) имам типичните болки при овулация. И..нито един положителен тест за ову. Чудя се да не е задържан фоликул от минал месец или..знам ли и аз вече какво. Обачеее боли кръст, корем, гадно е.

# 111
А какво е това предаване?
Дай Боже всички, които ви болят гърдите да е от бременност Grinning

# 112
Аз като забременях гърдите ме приболяха на 5 ден след О, но то е много индивидуално. По принцип е добър знак да заболят трайно няколко дни след О, ако има оплождане жълтото тяло започва да продуцира усилено прогестерон. Но е факт, че някои жени ги болят по този начин като част от пмс.
Стискаммммм.

Успех на Локо и Сиси.

Относно болките в гърдите , на мен този месец ми направи впечатление, че наистина гърдите започнаха да ме болят около два дена след овулация ( не съм я следила , но както писах съпруга ми беше в командировка, така , че пътите в които имахме възможност да "щракаме"  бяха ограничени и знам точно кога се е получило) и в крайна сметка резултата е на лице.

Извинявай понеже казваш, че знаеш кога точно се е случило може ли да споделиш кой ден от колко дълъг цикъл беше?

# 113
Стискаммммм.

Успех на Локо и Сиси.

Извинявай понеже казваш, че знаеш кога точно се е случило може ли да споделиш кой ден от колко дълъг цикъл беше?

Здравей,

По принцип цикъла ми е на 28 дена.
Последния ми цикъл беше на 01.11.2019г, имахме възможност за опити само на 11.11 и 12.11.
Гърди започнаха да ме болят на 14.11
Очаквана дата за новия цикъл,  трябваше да е  28-29.11

# 114
Диди , точно това са ми датите . Как хубаво сте по график точно 🤗

# 115
Диди , точно това са ми датите . Как хубаво сте по график точно 🤗

Да, като се замисля така се е получило.
Интересното е , че този месец въобще не съм го мислила, а и според приложението ми овулацията трябваше да е на 14.11 - 15.11 и тотално го бях отписала
Стискам палци при теб всичко да наред Simple Smile

# 116
Благодаря за отговора Диди Т. Щом сте хванали овулацията на момента, а не от предните дни ще си имате момченце. Simple Smile Blue Heart
Лека бременност живичко и здравичко каквото и да е!!! Blue Heart Sparkling Heart

# 117
Честито и до финал, Диди Т.!
Аз тука се обърках в сметките, на мен ми се струва, че доста рано сте правили опитите, ако наистина е 28-дневен цикъл (в тоя ред на мисли - момиченце Sweat Smile), или лутеалната ти фаза е 16 дни?

# 118
  • Dope Reach
Джулката наистина да минава вече да дава отчет!
Миналия месец имах мнооого болки в гърдите, отнасям ги към периода по време или по-скоро непосредствено след О. Обаче ми направи впечатление, че бяха отстрани и към мишниците. Но не ми се беше случвало. Имах и продърпвания бая. Когато бях бременна имах болки само в зърната, а не целите гърди. Ама нали всяка бременност била различна, само си гадаем.

# 119
Честито и до финал, Диди Т.!
Аз тука се обърках в сметките, на мен ми се струва, че доста рано сте правили опитите, ако наистина е 28-дневен цикъл (в тоя ред на мисли - момиченце Sweat Smile), или лутеалната ти фаза е 16 дни?

Именно, аз това и написах, че го бях отписала, защото около предполагаемата овулация съпруга ми беше в командировка.
Явно този месец е била ранна.
А иначе знам , че когато е редовен на 28-дни цикъла,  би трябвало овулацията да е около 14-я-15-я ден след датата на последния цикъл.В случая е била около 11-я -12-я ден.

Общи условия

Активация на акаунт