Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 357
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Честито и до финал, Диди Т.!
Аз тука се обърках в сметките, на мен ми се струва, че доста рано сте правили опитите, ако наистина е 28-дневен цикъл (в тоя ред на мисли - момиченце Sweat Smile), или лутеалната ти фаза е 16 дни?

Именно, аз това и написах, че го бях отписала, защото около предполагаемата овулация съпруга ми беше в командировка.
Явно този месец е била ранна.
А иначе знам , че когато е редовен на 28-дни цикъла,  би трябвало овулацията да е около 14-я-15-я ден след датата на последния цикъл.В случая е била около 11-я -12-я ден.
Или войниците са били издръжливи и са дочакали 2-3 дни яйчицето, което не е нещо необичайно Simple Smile
Както и да е - важен е резултатът.
Май не ти честитих?! Пожелавам ти лека, спокойна и прекрасна бременност 🙏

# 121
Ако това ще Ви успокой, Септември имах биохимична бременност и не ме боляха грам, майка ми и сестра ми като са били бременни не са ги болели, освен в 6 месец вече. Всеки организъм е индивидуален колкото повече се вглеждаме, по зле за нас, по-трудно ще станат нещата. Имам позната 4г ходене по мъките и в месеца в който спря да следи и се остави се получи малката маймунка.
Това с гърдите не е кой знае какъв критерии.

# 122
В кръга на шегата , но почвам да се съмнявам , че и сексът е критерий хахаха. Така де , ние сме все още от редовните , почти всеки ден и нищо още . Купих си тест. Утре сутрин мисля да проверя на датата точно....

# 123
  • София
Честито и до финал, Диди Т.!
Аз тука се обърках в сметките, на мен ми се струва, че доста рано сте правили опитите, ако наистина е 28-дневен цикъл (в тоя ред на мисли - момиченце Sweat Smile), или лутеалната ти фаза е 16 дни?

Именно, аз това и написах, че го бях отписала, защото около предполагаемата овулация съпруга ми беше в командировка.
Явно този месец е била ранна.
А иначе знам , че когато е редовен на 28-дни цикъла,  би трябвало овулацията да е около 14-я-15-я ден след датата на последния цикъл.В случая е била около 11-я -12-я ден.

Е овулацията може и на 14тия ден да е била и сперматозоидите да са чакали от 12ти до 14ти...

# 124
Честито, Диди! Лека бременност ти пожелавам! Нека всичко да бъде наред 💖
Добре дошли, нови момичета! Надявам се да ви е уютно в темата 🌸
Успех на всички, които не чакат!

# 125
В кръга на шегата , но почвам да се съмнявам , че и сексът е критерий хахаха. Така де , ние сме все още от редовните , почти всеки ден и нищо още . Купих си тест. Утре сутрин мисля да проверя на датата точно....
Как издържаш прави и веднага да ни за радваш.

# 126
Ооо, Благовеста, това не ни успокоява, а напротив 😁. Все едно ни казваш, че щом ни болят не сме бременни.
Аз пък съм си говорила с няколко майки и винаги са ги боляли, предимно в ранните седмици. Мен също ме боляха по време на бременност и 2 седмици преди да ми кажат, че няма сърдечна дейност, гърдите рязко спряха да ме болят. Не, че е гаранция, но в повечето случаи болят, заради покачването на прогестерона. Simple Smile
П.П. В тази връзка, за тези, които помнят Даянка, (чийто гърди бяха като на Памела Андерсън 😁 след О) си има бебе на 2 седмици. Даянка, ако четеш, сори, че те изпреварих с новината, обаче не се сдържах. Знаем, че си заета с малката шушулка, затова те издадох аз.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 19:15 от Re-Born

# 127
Йоанка, и аз го гледах това предаване Grinning Даже същите чувства изпитах, и се сетих за нас, старите "кучита" и ми стана мъчно. Това не ми пречи за се радвам на забременелите в групата, естествено, да са ни живи и здрави.
Хубаво е по-често да виждаме положителни тестове, става по-оптимистично настроението.

Но просто е човешко надявам се да си направя сравнението наум, как на едни хора им се получава от раз, а други - йок, с месеци и години. Поне този път благоразумно си замълчах пред мъжа ми, не направих коментар.
И имам едно предположение защо е така. Просто при прясно влюбените хормоните бошуват, тръпката е много силна и по-лесно като че ли стават бебетата /разбирайте по-често се щрака/. И отделно, възрастта си има значение - гаранция! Разговорих се с една акушерка в клиниката, и тя е на това мнение, разказа ми много интересни истории за случаи от клиникката, един час си говорихме. Ох, като знам как бяхме ние в началото, не се спирахме, да са станали пет бебета досега, ама нали отговорно, осъзнато, планирано ... ей го сега планирането до какво доведе.

Аз днес щях да ходя на кръвен, ама не успях да намеря време. И явно така е по-добре да не се бода, щото усещам наближаващия Ц....

P.S. И да ви разкажа нещо забавно. Бях забравила, че съм алергична към вазелин с прополис, а устните ми понеже са много напукани и ме болят, си взех снощи от аптеката. Намазах се така обилно преди лягане и сутринта ставам, поглеждам се в огледалото и падам Grinning Бяха ми се подули и зачервили, все едно съм правила процедура, ама неуспешна такава. Почти двойни бяха сстанали Grinning Добре че съм се запасила с алергозан. Днес цял ден ме гледат странно мъжете по улиците. Вероятно им се харесва, ще видя моят човек довечера ка ще ме оцени.

# 128
  • София
Момичета, много съм доволна - ТСХ е спаднало от 4 на 3.52 само за три седмици.
Предполагам, че ще ме остави на същата доза, но все пак ще видим в понеделник.

keep_the_faith, посмях се Grinning. И, да, мъжете със сигурност са те харесали Stuck Out Tongue Winking Eye. Стискам палци все пак да не идва Ц !

# 129
Ако това ще Ви успокой, Септември имах биохимична бременност и не ме боляха грам, майка ми и сестра ми като са били бременни не са ги болели, освен в 6 месец вече. Всеки организъм е индивидуален колкото повече се вглеждаме, по зле за нас, по-трудно ще станат нещата. Имам позната 4г ходене по мъките и в месеца в който спря да следи и се остави се получи малката маймунка.
Това с гърдите не е кой знае какъв критерии.

При мен явно са критерий, защото и при двата случая на неуспешна бременност болката в гърдите намаля точно преди абортите.
Винаги преди цикъл също ме болят и болката спира непосредствено преди да ми дойде, което бях ,чела , че се дължи на спад в стойностите на прогестерона.
Сега точно за този критерий треперя и постоянно ги  "проверявам " дали ме болят, колкото и налудничаво да звучи.Sweat

# 130
  • София
И да ви кажа нещо, което аз не знаех, може и тук някой да не го знае.
Днес като ходих да пускам ТСХ, се зачудих дали да не пусна и витамините да видя дали имаа вече резултат от добавките. Лаборантката обаче ми каза, че витамини се проверяват контролно след спиране на добавките за 10 дни.

# 131
  • София/Севлиево
За някои витамини искат и повече от 2 седмици да не си ги пил...
Това с гърдите-предните месеци все ме боляха и ми идваше,сега не ме болят.Но пък днес леко ме присвива стомах,по принцип след стимулациите с Летрозол винаги ми идва на 28-мия ден(т.е.днес),но ако не цъфна до понеделник ще направя един тест и аз-и в двата случая имам план какво да правя...

Да се редактирам-Джули и на мен ми се губи.Надявам се да е добре и скоро да се включи...

# 132
Момичета, моля дайте съвет, много съм притеснена. Имам розово зацапване малко смесено с цервикална слуз плодородна. Много съм притеснена какво да правя?

# 133
И да ви кажа нещо, което аз не знаех, може и тук някой да не го знае.
Днес като ходих да пускам ТСХ, се зачудих дали да не пусна и витамините да видя дали имаа вече резултат от добавките. Лаборантката обаче ми каза, че витамини се проверяват контролно след спиране на добавките за 10 дни.
Рейв, даже 3 седмици чаках преди да правя фолиева+Д+Б12. А аз от днес съм на противозачатъчни + един куп добавки ,но имаме зелена светлина от док за средата на януари.

# 134
Ро, прекрасна тема! Желая от сърце да се напълни до горе с положителни новини ❤
За витамините - не се спират, няма смисъл така изобщо не се вижда какви нива се поддържат. Спират се само инжекциите Б12 ако някой си слага Simple Smile

Аз лично нищо не спирам и така знам добре дали са ми ок дозите  Simple Smile

Честито на виделите две чертички! Бъдете здрави и се радвайте на хубава бременност! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт