Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 385
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • София/Севлиево
Задължително минавам под розовото,че тази моя проекто девойка почти постоянно почнах да я сънувам.Интересното е,че или сънувам момиче или бебе,на което не мога да определя пола,а ако сънувам бебе момче то е винаги синът ми и никога не изглежда по друг начин...А пък той милия вече ми казва,че като не му раждам поне да съм му осиновила едно братче или сестриче,ама да не реве много(на съседите дъщерята на 2 години и половина е много ревлива от бебе до днес-вечер ни приспива с рев, сутрин вместо аларма пак тя ни буди),та детето ми иска компания,ама не ревлива....

# 166
Здравей аз за първи път ще го ползвам. От това което четох е че подпомага на плувците, имитира цервикана фертилна слуз. Аз обаче поръчках Консийв плюс от този сайт:
https://multicaremarket.com/conceive-plus-konsijv-pljus-lubrikan … -8-br-h-4-mg.html
С доставката 43 лева, но е 8 тубички, тоест ще имам за два месеца (дай Боже да не се налага). Момичетата тук са поръчали само че Преферт не Консийв плюс. Аз ще рискувам не стане ли после пък Преферт🤰
Батмам благодаря за прашеца🤗 безпроблемна да е до финал!
На мен ми направи лоша изненада сутринта рано, нооо поне този път е на 28 дни. Ще се въоража с тестове и гела и дай Боже на този вълшебен месец да се получат на всички ни така желаните и чакани две чертички🍼👶🤰🙏🤗
Здравейте видях че и друга мама спомена за гелчето мога ли да попитам какво е това телче и за какво точно служи ?

# 167
Батмам , честити розови гащенца!
Ей, една девойка да се пръкне! Все момченца 😂 А УЖ ставали по-трудно - да бе!

Иначе и според мене година опити си е напълно и съвсем в реда на нещата и не е необходимо да има проблем Simple Smile

# 168
Петъчно се записвам с отрицателен тест и все още в очакване на М . Дано не се появи , а теста сигурно не отчита все още  🤣 хайде , някой да се похвали с плюс , че доста положително се отразява

# 169
Честито момиченце Батмам.
Пожелавам ти лека бременност и прекрасна малка принцеса

# 170
  • София
честит розов прашец Батмам! нареждам се и аз под него!

ММ за гела каза, че предпочита да пробваме кекс през ден и да не се занимаваме с гела!
А пък на мен лелята свърши за три дена, такова чудо не е било просто... та почваме с нови сили новият месец....

# 171
честит розов прашец Батмам! нареждам се и аз под него!

ММ за гела каза, че предпочита да пробваме кекс през ден и да не се занимаваме с гела!
А пък на мен лелята свърши за три дена, такова чудо не е било просто... та почваме с нови сили новият месец....

Shantall, ние с теб май вървим заедно, на мен вчера ми свърши и сега сме готови за Коледен маратон хаха Simple Smile  А при мен цикъла винаги е бил само 3 дни, което лично на мен ми е много приятно.   Дано и за двете да е последен цикъл Simple Smile

Според вас дължината на МЦ определя ли се от стреса, забелязвам че зимата когато съм по - спокойна МЦ е 30 - 32 дни, а през лятото когато съм под стрес ми е 26 - 28 дни?  Вие имате ли подобни наблюдения?

# 172
И на мен днес ми е към края и ми е 3-ти ден, най-вероятно до утре ще спре съвсем Grinning Попринцип си ми е горе долу толкова, де. Кога мислите да почвате с щракането? По приложение овулацията ми я дава чак на 15ти..
Моят си е 30-32 дни целогодишно, но според мен много неща му вляят - стрес, хранене, активност.

# 173

И на мен днес ми е към края и ми е 3-ти ден, най-вероятно до утре ще спре съвсем Grinning Попринцип си ми е горе долу толкова, де. Кога мислите да почвате с щракането? По приложение овулацията ми я дава чак на 15ти..
Моят си е 30-32 дни целогодишно, но според мен много неща му вляят - стрес, хранене, активност.

Ние още вчера опреснихме спермитата с едно щракване, при мен тъй като съм го нагласила на 28 дни, по календар ми излиза да почваме от 04.12, с ову 09.12, но както казах, ще има Коледен Маратон така че мисля от 04.12 до към 17.12- 18.12 да сме активни. В началото през ден после като видя две черти на ову теста всеки ден Simple Smile Моя мъж е готов винаги хаха Simple Smile

# 174
Здравейте момичета! След като се наплаках хубаво, вече мога да споделя - приключи с отрицателен резултат и последният ми опит със ЗЕТ. Сега си давам уикенда да рева и се самосъжалявам, и от понеделник ще го мислим как ще продължаваме напред. Декември ще наблегнем и ние на щракането, и гел имам, само дано има О, и ще събираме пари за нова стимулация януари.
Батмам, много хубаво розовичко, аз минавам под всичко вече, нямам предпочитания Simple Smile
На бременните момичета лека и успешна бременност, а на всички нечакащи стиснати палци🍀
Диди, като дойде гадната лелка, ще ти пратя новите дати.

# 175
  • East Coast
Моята лелка стои по 6 дни... всеки път.
За болките в гърдите да попитам. Доста ме наболяват от вчера. 6 дни след Ову ( по апа само си следя плодородния прозорец за сега)  тЪ, възможно ли е да е чисто и просто ПМЦ? Thinking
Трябва да ми доиде на 6ти. 27 дневен цикъл.

Не си спомням симптомите при първото. Аз май и нямах такива...Relieved

# 176
Здравейте момичета! След като се наплаках хубаво, вече мога да споделя - приключи с отрицателен резултат и последният ми опит със ЗЕТ. Сега си давам уикенда да рева и се самосъжалявам, и от понеделник ще го мислим как ще продължаваме напред. Декември ще наблегнем и ние на щракането, и гел имам, само дано има О, и ще събираме пари за нова стимулация януари.
Батмам, много хубаво розовичко, аз минавам под всичко вече, нямам предпочитания Simple Smile
На бременните момичета лека и успешна бременност, а на всички нечакащи стиснати палци🍀
Диди, като дойде гадната лелка, ще ти пратя новите дати.

Много неприятно... но опитай да не се самосъжаляваш, ти нямаш вина ! Дано Декември е вашият месец 🤞🙏🤗

# 177
Марго, голямо гуш! Възхищавам се на силата, с която преминаваш през всички препядствия и продължаваш с вдигната глава! Пожелавам ти съвсем скоро да бъдеш възнаградена на всичко!

# 178
Марго, горе главата ! Вашето дете стои и чака да му дойде времето , просто не е било за този ЗЕТ !

Аз все си викам ,че ще пробваме през ден ,да ама като опре яйцето до г.. и почвам да викам "ми ако точно момента е в тоя ден дето ще пропуснем, а войниците на ММ не издържат от вчера до другата вечер..." и пак караме 4 дена подред.

Сиси, до колкото разбирам , дори и да не стане този месец , все още нямате година в опитите. Мисля, че при някои хора нещата просто трябва да станат по-бавно. Опитвам се така да успокоя и себе си , че ще дойде този положителен тест най-накрая и за нас, всичко е въпрос на време ! Дори и година и половина да е , пак ще стане !

# 179
Марголота, тежко ти е със сигурност, но според мен няма място за самосъжаление. Горе главата, ще се получи!
Бети, и ние ще имаме Коледен маратон от към 8-9 до 17-18 Grinning Аз май няма да вземам тестове за овулация.
Локо, и аз това си мислех.. през ден, ама ако я пропуснем тази пуста овулация!? Ама пък 10 дни всеки ден.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт