Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 804
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Честито, кой парфюм си поръчал, че не съм обърнала внимание? Simple Smile

# 331
И на мен Аура не ми харесва. Това е най-лошият парфюм на бранда. Направо са се изложили.
Имам поръчка от Елинор, направена в петък, но още не е изпратена. И вашите ли са така?
И моята така, вчера трябваше да я взема, но дори и днес - нищо. 😕

# 332
  • Бургас
Честито, кой парфюм си поръчал, че не съм обърнала внимание? Simple Smile
Да ме извинява фанатика,но понеже много го обичам парфюма аз ще отговоря,хаха.Мон Герлен поръча.Bowtie

# 333
  • София
Ясно, мерси Laughing
Not my cup of tea, но си има своите достойнства. Може би след времв би ми харесал, много е популярен. Той е "новият" La vie est belle  в моя акъл.

# 334
Без оффтопик не може, то и аз едвам се въздържам на моменти, ама със Сънчето и Брайт ми е много забавно.

Брайт
, благодаря, "секретарке". Laughing
Като отварям офис в Бургас, те търся поне за интервю, па макар и "проформа".  Mr. Green Sunglasses
Няма какво да се извиняваш, много сладко стана. Хиля се с глас. Още не съм скролирал надолу да видя кой, какво, и само като ти видях ника да се показва, непрочел какво си написала, знаех, че точно това ще кажеш. Grinning Sweat Smile

Кеч, жената, за който е не е "фанатичка" и на "ти", затова предпочетох да я "оборудвам" с нещо сигурно.
Душках 4-5 от т.нар. "swiss army knives", и знаейки какво има, какво би харесала, по-добре това, да получава комплименти, и да се кефи. Иначе си права, от най-популярните е. Има защо, много е приятен. Аз, като мъж го харесвам, секси ми седи върху жена. Wink

# 335
Да се похваля.Получих си черното Версаче—тестер,с капачка,отлично качество.Дойде за няколко дни поръчката.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 22:28 от Kasidy

# 336
Черното Версаме, ВерсаЧе ? Crystal Noir ? EDT, EDP?
Откъде си го поръчала и на каква цена?

# 337
Взех си Chanel N 5 l'eau от Елинор, доволна съм от обслужването и от самия продукт, поздравления на сайта.
И не по темата, някой който познава въпросния парфюм не му ли прилича на Chanel N 19 Poudre или повредата е само в моя нос?

# 338
Въобще не ми прилича и това е добре.

# 339
И на мен Аура не ми харесва. Това е най-лошият парфюм на бранда. Направо са се изложили.
Имам поръчка от Елинор, направена в петък, но още не е изпратена. И вашите ли са така?
И моята така, вчера трябваше да я взема, но дори и днес - нищо. 😕
Моята днес дойде обаче. Всичко е точно - Aoud Orchid на Mancera за 96,70 лв с доставката.

# 340
  • при морето
И аз днес си взех от спиди VCA Orchidee Vanille,поръчах в неделя,потвърдих в пн и днес пристигна.
Перфектно опакована,запечатано фолио в/у кутията,гравиран бач код в/у шишето,съвпада с кутията.
Поздравления за EЛИНОР!

# 341
  • София
От нотино пристигна за приятелка Azzaro Wanted Girl 50мл. Без никакви забележки.

# 342
Черното Версаме, ВерсаЧе ? Crystal Noir ? EDT, EDP?
Откъде си го поръчала и на каква цена?
Объркала съм една буква.EDP,90 ml 85 лв—с доставката 90.Поръчах на 29.11 и пристигна днес.Бях скептично настроена,но е с изключително качество.От Parfimo.

# 343
Да похваля parfumite-eu.bg  Azzaro wanted girl 50 ml 85 лв и L Interdit 50 ml за 105 лв и безплатна доставка.

# 344
 Поредна успешна покупка от Парфимо, въпреки мижавите им намаления тази година.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт