Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 796
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
Миналата седмица в черния петък реших да си направя един подарък и си поръчах от ПАРФИМО Because of you на Armani. Crazy  Taa днес пристигна... уникален траен аромат.  Heart Eyes Но има нещо, което ме озадачава - това дали парфюмът е оргинален. Не че не бих живяла от факта, ако не е, но просто съм любопитна. Не съм много компетентна в темата "парфюми" и затова се питам дали някой тук би разпознал реплика от оригинал?  Hug

Пише, че е произведен във Франция, а четох, че баркодът на парфюмите произведени във Франция започват с 30-37. https://prnt.sc/q6apde Така се виждаше баркодът, но отстрани този QR код е залепен Shocked
След това малко "чоплим" с нокътче и бам... отдоло дупчица... https://prnt.sc/q6aqb3  Outta Joint Outta Joint

Моля, някой да даде адекватен отговор за чуденката ми?!?!

Прикачвам и друга снимка с още един код, който нямам идея какъв е... https://prnt.sc/q6arqq

Иначе, когато сканирам баркода излиза това... https://prnt.sc/q6astc

# 346
На моята кутия също изчоплих залепените QR и бар код - нищо отдолу. Като сканирах, не ми излезе нищо - някаква грешка само.

# 347
  • София
Здравейте,
Миналата седмица в черния петък реших да си направя един подарък и си поръчах от ПАРФИМО Because of you на Armani. Crazy  Taa днес пристигна... уникален траен аромат.  Heart Eyes Но има нещо, което ме озадачава - това дали парфюмът е оргинален. Не че не бих живяла от факта, ако не е, но просто съм любопитна. Не съм много компетентна в темата "парфюми" и затова се питам дали някой тук би разпознал реплика от оригинал?  Hug

Пише, че е произведен във Франция, а четох, че баркодът на парфюмите произведени във Франция започват с 30-37. https://prnt.sc/q6apde Така се виждаше баркодът, но отстрани този QR код е залепен Shocked
След това малко "чоплим" с нокътче и бам... отдоло дупчица... https://prnt.sc/q6aqb3  Outta Joint Outta Joint

Моля, някой да даде адекватен отговор за чуденката ми?!?!

Прикачвам и друга снимка с още един код, който нямам идея какъв е... https://prnt.sc/q6arqq

Иначе, когато сканирам баркода излиза това... https://prnt.sc/q6astc

Преди няколко години имах същия случай с парфюм на Армани, по-точно Код Сатин, от Парфимо. Най-странното е, че продукта дойде с целофан, нов (не съм поръчвала тестер). Аз го разопаковах и едва след това забелязах, че имаше издялкани цели думи от състава и отгоре на тяхно място залепено лъскаво бяло картонче в получената дупка. Ако добре помня, имаше нещо и по бар кода или на друго място. Лично за мен, това не е нормално и аз не мога да приема такъв парфюм за оригинал и се радвам, че беше за мен, а не за подарък - представям си какво ще си помисли получателя на такъв подарък. Писала съм тогава в темата, така че за мен това отдавна е затворена страница, но очевидно продължава да се случва. Дали е оригинал не мога да твърдя, но от физически магазин или западен сайт никога не съм получавала подобен продукт.

# 348
Здравейте! И аз миналата седмица си поръчах парфюми от Parfimo и смея да кажа, че не са оригинални. Опаковките имат някаква прилика с оригиналните, но по аромат никаква. Много съм разочарована, защото ги поръчах за коледни подаръци. Става въпрос за черния Narcizo Rodriguez For her и Karl Lagerfeld pour Femme. Някой поръчвал ли е същите от този сайт?

# 349
За Narcizo Rodriguez  не знам, но понеже втория, на Лагерфелд го ползвам и ми е познат, не мисля, че е менте. Имам може би три или четири бройки от парфимо, поръчвани във времето, сега пак го поръчах, но още не съм го отворила. Външно си е нормално изглеждащ, понеже имам от предната опаковка, затова го прибрах неотворен. Та за последния не мога да съм категорична, въпреки че ми се струва почти невероятно, ама знае ли човек. А какво ти се струва по-различно в аромата?

# 350
  • виртуално
Здравейте! И аз миналата седмица си поръчах парфюми от Parfimo и смея да кажа, че не са оригинални. Опаковките имат някаква прилика с оригиналните, но по аромат никаква. Много съм разочарована, защото ги поръчах за коледни подаръци. Става въпрос за черния Narcizo Rodriguez For her и Karl Lagerfeld pour Femme. Някой поръчвал ли е същите от този сайт?

1. Регистриран преди 5 мин , първо мнение
2. Как са поръчани за подаръци, а сте ги отворили и пръскали
3. Пишете на сайта, ако се съмнявате. Или дайте подробни снимки на подобните на оригинал опаковки

# 351
Този на Karl абсолютно никаква трайност, пръскаш и след 5 минути няма никакъв аромат, но да кажем, че не е от най-трайните. Обаче този на Нарцизо го имам и аромата е коренно различен, да не кажа направо, че е неприятен.

# 352
Лагерфелд при мен също не е от най-трайните, но ми харесва аромата му и затова го ползвам, просто подновявам по-често, може и до кожа да е. Затова пък Caesars woman, дето го обсъждахме тия дни, няма спасение от него, аз, стаята, всичко ухае, не знам как да се отървам! Simple Smile

# 353
Точно тези не! Веднъж съм поръчвала от Parfimo и веднъж видях, какво получи мой познат. Моят течеше и нямаше почти нищо общо като миризма, и трайност с този, който имах от duty free. А тези, които видях и тествах (имах и двата, които си бе поръчал) имаха сходна миризма, но отчайващо слаба трайност. Трети път експерименти не си правя!

Рапунцел. и като пише на сайта, какво ........ думи на вятъра!
Ето отговора им:
Държим да Ви уверим, че сте получил 100% оригинални парфюми Parfimo.bg е част от голяма международна козметична верига, която притежава 20 онлайн магазина и продава същите продукти успешно в цяла Европа.

При нас качеството на всички парфюми и козметика, които предлагаме в сайта е 100% гарантирано. Всички артикули се закупуват само и  единствено от парфюмерийни къщи и официални дистрибутори, а не от други търговци. Всички парфюми са с Бач код- този код може да бъде проверен за автентичност.

Нашата верига НЕ ПРЕДЛАГА РЕПЛИКИ И ФАЛШИФИКАТИ, а само оригинални продукти директно закупени от официални дистрибутори на марките.

Съгласно нашите общи условия:  Потребителят няма право да се откаже от договора в случай че запечатани стоки, които са разпечатани и/или изпробвани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

Можете да бъдете сигурен 100% в качеството на получените от Вас парфюми.

Считаме рекламацията Ви за неоснователна и казуса за приключен.

Вх. 210/19.11.2019г
С уважение,

Отдел Рекламации

Ако бач кодовете бяха гаранция за автентичност, значи CH Good Girl,която видях за 25 лв е автентична 😂!

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 15:18 от Нели И. 605523

# 354
  • Sofia
Здравейте! И аз миналата седмица си поръчах парфюми от Parfimo и смея да кажа, че не са оригинални. Опаковките имат някаква прилика с оригиналните, но по аромат никаква. Много съм разочарована, защото ги поръчах за коледни подаръци.Става въпрос за черния Narcizo Rodriguez For her и Karl Lagerfeld pour Femme. Някой поръчвал ли е същите от този сайт?

Моля за обяснение, защото аз не виждам логика да поръчаш за подарък и да го отвориш.

# 355
  • ново
Мине, не мине и се появява някой, който решава да ни осветли какви ментета продава някой сайт 😃
Petang, опитахте ли да върнете парфюмите? Дайте снимки да сравним, все някоя дама има тези аромати закупени от друго място.

# 356
Още един минус за Елинор. Само аз ли не съм доволна от този сайт? Въпреки че се разочаровах от първата поръчка, реших да направя и втора, но и от тази не съм особено доволна. Поръчах Angel Muse, вчера пристигна, но изглежда кутията е била отваряна, поне пък от парфюма не беше пръскано. Ще кача снимки малко по-късно, понеже в момента не е у мен. Няма да се занимавам с рекламация, защото сока изглежда наред, а и честно казано не желая да хабя нерви и време, но определено приключвам с поръчките от там.

# 357
Сега поверих по barcode и bach code моя Лагерфелд, излезе:
1. Баркодът е истински, страна производител Франция.
2. Дата на производство: 15 март 2018 года

Пак уточнявам, резултат от кодовете на опаковката, не съм го отваряла да сравнявам бутилка и аромат, след време ще го направя, като приключа с наличното количество от предишния.

# 358
Естествено ,че ще го отворя, за да проверя какво все пак  ще подаря. Писах на отдел Рекламации и се надявам да ми върнат парите. Всеки има право да изказва мнение, просто исках да разбера дали и други са купували същите парфюми и какви са техните впечатления. Благодаря на всички!

# 359
Да похваля сайта make up Simple Smile Бързи, добра опаковка и никакво съмнение в продукта 👍Поръчах l istant на Guerlain

Общи условия

Активация на акаунт