Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 781
  • 768
  •   8
Отговори
# 360
И аз съм супер доволна от  make up. Добра опаковка и чудесен парюфюм. Имаше лек проблем с доставката, но се уточнихме и всичко се оправи.

# 361
Бе, кой отваря парфюм, купен за подарък, за да го провери!? Какво да му проверява на подаръка като е запечатан? Вие тук за идиоти ли ни взимате?! 🙄
Ми купувайте подаръците от БЗ, Дъглас и Сефора, макар че и от там се намериха хора да смятат, че ментета са им продали. А като толкова се съмнявате във всичко, има достатъчно сайтове от чужбина с доказано реноме в световен мащаб. Е, там всичко е истинско. Нека някой оспори истинността на ausliebezumduft.de!

# 362
Когато за един парфюм се използват натурални, а не синтетични съставки, е изключително трудно поддържането на аромата без промяна в течение на годините. Нямам предвид реформулирането. Тази година например, добивът на българската роза беше паднал наполовина, а е имало и още по-слаби години. Какво да правят тогава парфююмерийните къщи, заложили българска роза в състава на продуктите? Не спират да ги произвеждат, разбира се, а купуват турска или китайска роза. И естествено, че веднага ще има промяна в аромата. С разните екзотични масла, произвеждани в малки количества, предполагам че е още по-сложно положението.

# 363
  • София
Гледах, че Денина Мартин рекламира нишовите парфюми в www.notino.bg които имат и реален магазин.
Виртуалният ок ли е? Искам да си взема нов парфюм тези дни?

# 364
Ето го ментака за 25 лв.
Ето и бач кода, какво показва:
Според онези измамници, бач кода е определящ, за автентичността на парфюма!От което излиза, че моята позната има оригинален Good Girl за 25 лв.😁!

# 365
В checkcosmetics, където аз си проверявам, кодът не излиза. Not supported. Демек - менте.
Не съм сигурен на CH 4 или 5-цифрени са бачкодовете.
А и много очукана и несъвършена ми се вижда бутилката.
Откъде е купуван?

Я, че ми стана интересно, може ли други, които го имат да снимат същото отдолу, да видим кое какво, да се сравни, за спорта. Wink

Така се прави, Нели. Hands Plus1

# 366
В checkcosmetics, където аз си проверявам, кодът не излиза. Not supported. Демек - менте.
Откъде е купуван?

Я, че ми стана интересно, може ли други, които го имат да снимат същото отдолу, да видим кое какво, да се сравни, за спорта. Wink

Купуван е от  циганин, на пазара. Някаква нейна приятелка, си е купила парфюм менте за 25 лв. и кода излиза като оригинален. Не е от парфимо или друг читав сайт.
А трайността не е критерий за оригиналност. Вече за всеки втори парфюм чувам, хубав е, но ако знаеш преди 3 или 5 години как миришеше или колко траен беше.

# 367
Не съм сигурен на CH 4 или 5-цифрени са бачкодовете.
Откъде е купуван?

Излиза си:

Петър Радев не съм казала, че трайността е критерий, но когато единия мирише 30 мин. а другия 8h, каквито и реформулации да са правени нещо не е наред.Както виждаш и бач кода не е критерий за автентичност!

# 368
  • София
Ето един оригинален 50 мл. Купуван е от летище.

# 369
Верно излезе, е са пак чекнах, същото излиза. Предният път нещо може в бързината да не съм въвел правилно. Нели, откъде е купуван не каза.
Погледнете разликите. Надписът "Good"(двете "ОО"-та), в първия е слят в едно, все едно God Grinning, във втория разделено-свързан и са си две "О".
Бачкодът на ментето е все едно лепнат, а на този от летището на колежката изографисан. Wink

mia1
, thanks. Smiley

# 370
  • София
Да, самият текст почти не се вижда, както и лепенката, ако има такава. Реших даже, че е издълбано върху стъклото, не мога да преценя.

# 371
Да, самият текст почти не се вижда, както и лепенката, ако има такава. Реших даже, че е издълбано върху стъклото, не мога да преценя.

Да, прозрачна лепенка е!

FragranceFanatic ще я питам, но предполагам от някой сайт, където всичко е с една цена!

Най-интересното е, че аромата е супер близък до оригинала, а трайността е 2-3h и това ме кара да се замисля, ми ако беше малко по-лъскав то тогава от 25 лв става на 125 лв!

# 372
От някой сайт, като тоя, какво му плащаш, направо за без пари ги дават.

# 373
От някой сайт, като тоя, какво му плащаш, направо за без пари ги дават.

Ехее, ама не стига че и по принцип без пари, ами и разпродажба има - задраскана стара цена 21лв. и отдолу "Разпродажба: 25.99". Joy

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 23:34 от Анонимен

# 374
Нели, сладурче, мислих, че говорим за "гаф" от проверен сайт с истински парфюми.
Тези с еднаквите цени и 25 лв. "парчето", няма какво да ги коментираме. Не я питай приятелката ти, а я прати тук да я окултуря, да чете. Wink
Но поне видяхме нагледно и изкоментирахме пример/сравнение за менте и оригинал със снимки, полезно за всички.
Повечето не са с лепенки, а изографисани в шишето, било отвън, по средата, отдолу, или отвътре, а за някои трябва и да се пречупва светлината, за да се види бачкода, какъвто е случаят с някои Шанели, като Coco Mademoiselle EDP. Hands V

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 23:43 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт