Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 636
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не е въпросът, че пишете от скоро, а в това колко парфюма сте поръчвала. Моите от там са три. През различни години съм поръчвала, последно един тестер на Задиг. Познавам аромата и това ми стигаше. На мен ми стига и мнението на наистина капацитети в парфюмите, които пазаруват от там. А вие върнете парфюма.

# 541
Аз нямам много бройки от парфимо, от един - два пъти поръчвам, харесвам го отдавна, и още четири други, които също съм купувала от физически магазини, включително и чужбински, разминаване няма. А който е купил вода - има начин да се върне и повече не поръчва от сайта, толкова е просто. Защото мен и да ме предупреждават, че парфимо продава вода, няма как да ме убедят. Не, че не е възможно да попадна на менте навсякъде, това по принцип така, малко като допускане.

# 542
Дами, конструктивна критика, не спорове на лична основа, моля!

# 543
  • където ми е най-добре
Не съм от пишещите, а от четящите темата! Последните поръчки са от Нотино - BOSS The Scent Private Accor. Boss е малко нетраен на моята кожа. Месец му се чудих - ту на летището се пръсках, после пробвам в Сефора, но не устоях и го поръчах. Но съм доволна!!!
От Парфимо - Kenzo Homme (EDT и ЕDP),  Carolina Herrera 212 SEXY и 212 NYC men.  Предходната поръчка беше - Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc,  Burberry My Burberry (EDP).
Парфюмите от Парфимо ги "зареждам" за N-ти път - купувани от летище, магазин и онлайн. За сега нямам проблем и получавам това, което познавам.

# 544
  • Sofia
Значи сега влязох да проверя и преброих 19 поръчани парфюма от Парфимо за последните 2 години . От преди това нямам информация, защото поръчвах без регистрация. Нито един от тях не е бил вода .

След като поръчваш само от parfimo, каква ти е базата на сравнение ..............
А кога съм казала , че поръчвам само от Парфимо? Имам парфюми от Нотино и от parfum-bg.com . Имам и от физически магазини . От parfum-bg.com беше първият ми парфюм , закупен онлайн и нямаше бачкод , капачката му беше супер странна (въобще не пасваше ) , аз не го върнах , защото не ми се занимаваше и парфюмът беше добре като аромат и трайност . След 3 месеца, обаче си промени цветът и миризмата. От Нотино имам няколко неща и от тях съм доволна , но цените не ме устройват вече .

# 545
Не съм от пишещите, а от четящите темата! Последните поръчки са от Нотино - BOSS The Scent Private Accor. Boss е малко нетраен на моята кожа. Месец му се чудих - ту на летището се пръсках, после пробвам в Сефора, но не устоях и го поръчах. Но съм доволна!!!
От Парфимо - Kenzo Homme (EDT и ЕDP),  Carolina Herrera 212 SEXY и 212 NYC men.  Предходната поръчка беше - Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc,  Burberry My Burberry (EDP).
Парфюмите от Парфимо ги "зареждам" за N-ти път - купувани от летище, магазин и онлайн. За сега нямам проблем и получавам това, което познавам.

Аз имах предвид трайността, а не аромата, той е супер близък! Липсват началните и средните нотки, и направо се появява базовата, която след 30 мин до 1h максимум 1,5h  изчезва и тя!

semelyna парфюма е бил менте, тогава е имало, а сега защо мислиш, че няма?

# 546
Аз досега винаги съм била доволна от Парфимо, makeup.bg и Парфюми-шоп. От get.bg избягвам да купувам скъпи парфюми, защото не съм много убедена как точно ги съхраняват. 2-3 пъти съм получавала тестери в измачкани и прашасали кутии, което прави лошо впечатление. Иначе парфюмите са си били наред.  А от 1001-bg.com имам 1 единснвена поръчка и повече няма да повторя, тъй като тестерът беше ползван и липсваше известно количество от парфюма, което ме подразни.Аз правя така, ако не съм доволна пия една студена вода и не се занимавам повече със съответния магазин.

# 547
Поръчах сега един тестер Fantasy Midnight на Бритнито от Елинор.Обърках се, мислех че поръчвам само Fantasy.100 ml, EDP 23 лв.Дано е сладък и той.После влязох да го потърся,ами няма такъв тестер.С оглед на символичната цена,дано не дойде някоя водица.От този сайт за първи път поръчвам

# 548
  • Sofia
От Парфимо - Kenzo Homme (EDT и ЕDP),  Carolina Herrera 212 SEXY и 212 NYC men.  Предходната поръчка беше - Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc,  Burberry My Burberry (EDP).

Аз имах предвид трайността, а не аромата, той е супер близък! Липсват началните и средните нотки, и направо се появява базовата, която след 30 мин до 1h максимум 1,5h  изчезва и тя!

semelyna парфюма е бил менте, тогава е имало, а сега защо мислиш, че няма?

Ясно е , че е бил менте . Аз от този сйт не поръчвам вече.

# 549
Имам парфюми от Парфимо и са си супер трайни. Пазарувам основно нишове от броени сайтове и предимно магазини и винаги внимавам и сравнявам. Оплаквания нямам от сайтове, а ако имам връщам, което не ми се е случвало или се занимавам с органи.
Да кажеш, че парфюмите от Парфимо са вода е пълна глупост.
И да Нели, абсолютно безмислено  е да убеждаваш някого, защото аз вяра, както и другите момичета предполагам, на своя нос и преценка, а не на мнения от новодошли.

# 550
Парфимо го разбрах от вас и досега съм поръчала само 3 от там, като два бяха трайни и такива, които аз познавам, а третия беше абсолютен бъркоч и вътре плуваха разни неща, а като трайност нямаше нищо общо с ползваното досега. Така че съм so so по отношение на парфюмите там. ФДТ харесах и мисля да го поръчам днес, защото си е намален, НО записала съм си 4 парфюма миналата седмица /от Парфимо цените за 50мл и от Елинор/. Сега си вадя листчето и цените в Парфимо са 1:1 като миналата седмица, само зачеркнатата цена е доста по-висока, а един дори уж сега с 40% намаление е по-скъп. Пълно разочарование... В Елинор сега ще вляза да погледна как стоят нещата

# 551
Имам парфюми от Парфимо и са си супер трайни. Пазарувам основно нишове от броени сайтове и предимно магазини и винаги внимавам и сравнявам. Оплаквания нямам от сайтове, а ако имам връщам, което не ми се е случвало или се занимавам с органи.
Да кажеш, че парфюмите от Парфимо са вода е пълна глупост.
И да Нели, абсолютно безмислено  е да убеждаваш някого, защото аз вяра, както и другите момичета предполагам, на своя нос и преценка, а не на мнения от новодошли.

Оооо, аз не искам да убеждавам или разубеждавам никого, а още по-малко пристрастните тук! Това го пиша за хората, които не са пристрастни!  Ако бях тук 10 г тогава ли ще ми повярваш, ето това е пълна глупост! Не само, че казвам, а и го твърдя, да вода са! 20 мин трайност за теб какво е?

# 552
Поръчах сега един тестер Fantasy Midnight на Бритнито от Елинор.Обърках се, мислех че поръчвам само Fantasy.100 ml, EDP 23 лв.Дано е сладък и той.После влязох да го потърся,ами няма такъв тестер.С оглед на символичната цена,дано не дойде някоя водица.От този сайт за първи път поръчвам
Не съжалявай, за мен Миднайт е по-добър от обикновеното Фентъзи, усещат се повече червени плодове, които лично аз много обичам. Малко напомня на Juicy couture Noir, ако го познаваш. Трайността му също е добра, а ти си го взела и на добра цена.
Да похваля Парфимо, че макар да се забавиха с рекламацията на непеещия ми детски сапун, ми се извиниха, не пожелаха да им го връщам, а директно ще ми възстановят сумата. Ще трябва да пусна ново поръчка и да поръчам нов, тъкмо ще имам повод да си купя още нещо и за мен. Innocent Grinning

# 553
За трайността сме говорили многократно. Зависи от много неща, а и има нетрайни парфюми. Как моите не траят по 20 минути?

# 554
Аз моите парфюми почти никога не ги усещам или спирам да ги усещам в някакъв момент, но съпругът и децата ми казват, че ухая хубаво, което е по-важният критерий за мен.

Общи условия

Активация на акаунт