Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 630
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
От Parfimo получих течащ парфюм. Свързах се с тях, обясних какъв е проблемът и ми беше предложено да го върна, само че същевременно баба ми беше изхвърлила кашончето с бележките в него, така че парфюмът си остана в мен. Изобщо нямам съмнения в оригиналността, а трайността е убиец. Продължавам да го усещам върху якето си, въпреки че е прано. Шкафът, в който държа парфюмите си, също ухае точно на него. Възможно е да има ментата, но съм чела мнения на хора, които са попаднали на менте от Douglas, никъде няма 100% гаранция. В никакъв случай не защитавам Parfimo. След течащия парфюм ще се позамисля доста, преди да поръчам от там, но не мисля, че парфюмите им са само водичка.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 11:36 от Анонимен

# 556
  • Варна
По повод дискусията за парфюмите - "вода": преди време, един от основните си аромати - My Burberry Black, го взех от физически магазин във Варна, като преди това обиколих част от местата с добра репутация и тествах. И тук започна  интересното. От магазина на Морска гара, едва стигнах до Центъра, когато на кожата ми вече не се усещаше почти нищо. Същото се повтори и в Прити шопа. Няколко часа устиска миризмата от Бюти Зоната, а най траен при мен се оказа тестът в Дъглас - лепна се за мен като дъвка в коса. От там и купих. Тестът ми беше проведен за два- три  последователни дни, в които  организмът ми не е бил подложен на никакви промени (болести, прием на медикаменти, менструален цикъл), нямаше и промени в климата,  та да хвърля "вината" в/у кожата и излъчването и на аромата. Dо един, магазините бяха с добра репутация. Ама, а де!  Същото, периодично ми се повтаря с другия  основен аромат - Слонът на Кензо - какви ли не варианти не съм помирисала за десетина години, с различни трайности, даже без някои ноти, но пък с върли претенции за автентичност, включително и донесени от чужбински магазини.

# 557
  • Балчик
Това е напълно безсмислена дискусия.
Сигурно ще шокирам някого, ако кажа, че в последователни дни, при равни други усливия, един и същи парфюм, от един и същи флакон ми е бил много нетраен и много траен. Всеки има глава на раменете си и постовете за водите през ден-два, че пост през пост са излишни.

# 558
  • София
Еее, Нели, Simply, не така с бутонките. Rolling Eyes
Оня ден почнахте да пишете в темите за парфюми и вече размахвате пръст и давате акъл.
Имам безброй аромати от Парфимо и досега нито веднъж не съм получила менте. Последната ми покупка е Narciso Rouge с трайност на кожата над 24 часа. На дрехи е с дни.
И много други потребители са като мен.
За друго нещо трябва ли да ви се обясняваме?
Пазаруването от Парфимо не е задължително. Щом не сте доволни, не го правете. Но да влизате тук да прекроявате темата и да обиждате, няма как да стане.
Моя Нарцизо РУж е от Сефора и ми трае 3-4 часа. Ами сега...
Шегувам се, нямам съмнения в аромата.
От Парфимо имам много парфюми, аз рядко поръчвам на сляпо и в повечето случай е след няколко проби.
Бих познала ако има разлика.
Досега нямам разочарования от тях.
Трайността е последния показател за оригиналност.

# 559
  • Бургас
Да похваля Парфимо, че макар да се забавиха с рекламацията на непеещия ми детски сапун, ми се извиниха..............................
Ина, някъде има една лентичка целуфан, която трябва да издърпаш. Вероятно се е скъсала и не се вижда. Тя пречи на батерията да прави контакт и да не пее сапуна преди да го продадат и да му се изхаби батерията. Огледай го за да видиш дали не стърчи малко крайче, което да издърлпаш с пинсета и ще пропее.
Аз имах предвид трайността, а не аромата, той е супер близък! Липсват началните и средните нотки, и направо се появява базовата, която след 30 мин до 1h максимум 1,5h  изчезва и тя!
Всички на веднъж или само някои? Мнооого ме кефиш, ЧеСНо!

M.D., направо ме застреля?! Що не открадна тестера, че кой знае какво менте са то пробутали от Дъглас /сигурно същото каквото се продава и в Прити шопаи Бюти Зона .

# 560
Имам над 15 поръчани парфюма за година от Парфимо.Последния от Prive колекцията на Армани .Познавам много добре аромата и няма да дам 300 лв ей така, имам и Диор и много други ползвани и познати аромати.Безупречни са , трайност според парфюма различна ,но завидна, някои са по 15-16 часа ,а на дреха с дни...
Нямам забележки към сайта/ освен че си играят с цените понякога  Simple Smile. Поръчвам и то Дъглас,купувам от там ,също от Прити шоп Варна и от няколко сайта -Елинор,Нотино ,perfumite.eu , elfragrance ....Досега разочарования не съм имала.

bubanka може да поизмете малко повтарющите се.. bouquet

Момичета ако има код за нишови в Нотино ,дайте насам  Peace

# 561
Яна, благодаря за съвета, но лентичката си беше на място като го разопаковах, дръпнах я и зачах да пропее, ама не ще. Grinning При транспорта съвсем малко се е развъртяла капачката и имаше минимално количество от течността по капачката и или се е намокрил "маханизмът"/ батериите, или просто си е дефектна бройката. Здраве да е, ще поръчам нов, но по повод дискусията за парфюмите от Парфимо, дефектни и течащи бройки могат да се купят от всякъде, не веднъж момичета от темата са споделяли, че се е случвало да си купят скъп парфюм от оторизирани и доказани физически/онлайн магазини, както в България, така и в чужбина и са попадали на дефектни/течащи бройки. Дори не отдавна някой разказа за течащ Амуаж (лилавият, ако не ме лъже паметта), но за мен важното в подобна ситуация е и отношението на търговеца при направена рекламация.

# 562
О, да, Амуажите текат. Моят е розовият и ако не е изправен си сълзи.
От Нотино е.

# 563
Всеки има избор да купува от там, от където смята, че продуктите са автентични. За мен е нормално да има лека разлика в трйността и аромата на различните партиди, дори и да не е реформулиран парфюма.

# 564
Поръчвала съм от parfimo.bg, makeup.bg, Венера козметикс и notino, не съм попадала на нищо, което да ме накара да се съмнявам в оригиналността. Капризна съм на аромати и въртя едни и същи, имам база за сравнение и с купени от физически магазин.

# 565
Аз имам 2 L'istent, и 2-та са тестери, един със старата опаковка от Елинор и един с новата от Парфимо. Има лека разлика в ароматите - при паралелен тест на 2-те китки, но са еднакво трайни и наситени. Незнам дали са го преформулирали или просто са естествено от съвсем различни партиди (единият е на почти 2 години и цвета му леко посъмня, но това се случи и с продукт на същия, купуван от Бюти зон преди години).

# 566
  • Варна
Яна, друго исках да кажа с поста, но явно не успях. Иначе, сравнена с  баш ценителите, съм си  направо простак (което ме забавлява) с ясни изисквания: да е "моят" аромат, и да е траен. В тоз ред на мисли, ми е все едно дали менте или оригинал, в случай че са изпълнени условията ми.
От Парфимо, скоро купих два аромата за дъщеря ми:  Кензо  Jeu d´Amour L´Elixir Eau de Parfum  и  Jil Sander No.4, каза че всичко е наред - доволна е

# 567
  • София
Втори опит.
Моля някой да ми сподели физическия магазин Нотино в Парадайз център ментета ли продава?

# 568
  • Пловдив
Имам над 30 парфюма от parfimo и всички са наред.От Дъглас бях купила един Poison girl, който се оказа с дефектна капачка - смениха ми го.

# 569
Втори опит.
Моля някой да ми сподели физическия магазин Нотино в Парадайз център ментета ли продава?

Би било много брутално да открият физически магазин, и то в Парадайз, не някой гараж, и да продават ментета. Някак си не се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт