Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 564
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Все пак реших да се възползвам от промоцията в Елинор и поръчах тестер Montale Aoud Leather, имах и код за 5 лева отстъпка - welcome, който желае също да го пробва, надявам се да е валиден.

# 121
Момичета, взех и аз от Елинор един Монтал - тестер. Като го отворих, капачката си беше отделно, както е попринцип, май нямаше празен ход и ме съмняваше дали е пълен, за 100мл, ми се видя адски лек 😁 До мен имаше магазин и докато си пазарувах и го сложих на везната, от любопитство, 150 грама беше, да предположим, че е читав, аромата е уникален и траен, няма съмнение, но ми е първа поръчка на Монтал. Тръгнах да го оглеждам да проверя кода за датата на производство, бе видях такъв, дали се проверяват по някакъв начин? Thinking
Иначе съм много доволна, браво на Елинор, излезна ми тестер 100мл за около 70лв с доставката.

И аз имах подобен проблем с моя Монтал, шишето беше на половина празно. Някой тук от форума (извинявам се, но не помня кой) изтегли неговия, трябва да тежи май ок. 210г. При мен тежеше колкото трябва, но 150 ми се виждат малко.

# 122
Момичета, поръчвали ли сте от https://www.yslbeauty.co.uk/ ? Плащането предполагам, че е достатъчно надеждно, но доставката ме интересува, не видях дали предлагат директна, или трябва да ползвам превозвач? Thinking

# 123
  • София
По повод на разликите в парфюмите в БГ и чужбина 2 пъти семейни гости чужденци са казвали, за парфюми, които ползват и познават много добре, че ароматът не е същият, и то в магазини Сефора и Дъглас. Дали тестерите не са били читави или наистина има разлика в парфюмите така и не разбрах.
neli_20, преди година и половина купих от Елинор 3 монтала. Имах същото чувство, че липсва количество, много леки ми се струваха. Попитах в парфюмната тема и там обясниха, че монталите по принцип са леки и самия материал, от който са изработени бутилките, е много лек, да премеря бутилките и да сверя грамажа с данните по тази таблица "Данни за теглото на пълни и празни флакони", която е в началото на темата https://www.bg-mamma.com/?topic=1158928 (таблицата е под Лекция 1 и Лекция 2). Оказа се, че всичко е наред с монталите, имаха си и празни ходове, ползвам си ги с кеф. Цените на Монталите в Елинор са добри Hands Plus1

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 11:08 от Vesika

# 124
  • София
пролетта мерихме Монталите с електронна везна

Имам няколко шишета и най-тежкото (чисто ново) е било 120 г. мисля, че effe се заблуди, не 210, а 120 ги вадехме Simple Smile

# 125
  • София
В таблицата, за която писах, грамажът на монталите е с кламера/щипката и висулката.

# 126
  • виртуално
Elinor

# 127
Този код беше за миналата седмица. Вече е невалиден.

# 128
  • виртуално
при мен работи
публикацията е от преди 15мин в страницата им

# 129
Номерата на нотино. И не само. Тая година се изложиха сайтовете. Смешен петък, не черен. Този парфюм до вчера беше 149 лева с 20% отстъпка, днес вече е 159, пак с 20%.
https://www.notino.bg/alexandrej/the-collector-iris-violet-parfj … na-voda-za-zheni/
От мен пас.

# 130
при мен работи
публикацията е от преди 15мин в страницата им

Да, сега работи! Преди не беше активен  Simple Smile
Успешно пазаруване!

# 131
пролетта мерихме Монталите с електронна везна

Имам няколко шишета и най-тежкото (чисто ново) е било 120 г. мисля, че effe се заблуди, не 210, а 120 ги вадехме Simple Smile

Хахаха, да! Точно така Simple Smile. Извинявайте, моя грешка.

# 132
Номерата на нотино. И не само. Тая година се изложиха сайтовете. Смешен петък, не черен. Този парфюм до вчера беше 149 лева с 20% отстъпка, днес вече е 159, пак с 20%.
https://www.notino.bg/alexandrej/the-collector-iris-violet-parfj … na-voda-za-zheni/
От мен пас.
В нотино са сигурно най-високите цени, не мога да се начудя защо още пазаруват хора от тях...  newsm78 направиха си магазин в мола и хайде всичко нагоре..

# 133
На 28.11 поръчан заради подстрекателка Flowers Hibiscus в темата за 13.90 лв, днес имам имейл от парфимо за черен петък с големи намаления, е, парфюНчето струва 17.40!
 Аз очаквах 10 лв! Simple Smile

# 134
Elinor отново са пуснали 15% отстъпка с код black, но много късно си актуализират информацията. Кой ще ги чака по обяд? Я имат отстъпка, я не! Т.е вече поръчах от Парфимо и не съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт