Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 615
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Още една успешна поръчка от Елинор - Versace pour femme Dylan blue и Mancera Wild Python. Втория беше на сляпо, но го мислих от няколко месеца. С парфюмите всичко е наред.

# 571
На мен ми се струва, че конкуренцията не спи и прати посланици, че по празници доста се вдига оборота... 😁😁😁
Тролчета ни налазиха, вие им се обяснявате.

Аз също много съм набрала на Парфимо, те дори ме блокираха, но причината беше друга и аз не мога да си изкривя душата и да лъжа, че продават ментета. Парфюмите, а и тестерите им са перфектни и аз никога не съм имала съмнение в качеството им. За повече от 3 години и над 40 поръчани как пък не ми се падна едно менте! Не че бяха прави, не че съм им простила, но на бялото черно не мога да кажа. 👍

# 572
От Parfimo през годините съм поръчала над 30 парфюма - за себе си и за приятели. Не съм имала съмнения за оригиналност. Веднъж ми се случи пръскалото да не иска да пръска,но някак се справих и проработи. Поръчки имам от Парфюми шоп, parfum-bg.com, Emag, dolce, Elfragrance, makeup... От Elfragrance получих парфюм с плуващи бели парцали. Получих перфектно отношение и го върнах, като заплатената сума още на другия ден ми беше преведена. Така че до момента имам само положителен опит.
А дамите със съмненията да престанат да пазаруват онлайн и ще си решат проблема.

# 573
От Elfragrance получих парфюм с плуващи бели парцали.

И аз имам един парфюм с парцали, само че моите са кафяви. Изглеждат като парчета картон. От Парфимо е, но понеже струваше цели 13лв., не ми се занимава с рекламации. А и мирише добре.

# 574
Кои са тези пеещи сапуни ?

# 575
Втори опит.
Моля някой да ми сподели физическия магазин Нотино в Парадайз център ментета ли продава?
Майтапиш ли се?

# 576
  • Бургас

https://www.parfimo.bg/dreamworks-trolls-techen-sapun-za-deca-250-ml/
https://www.parfimo.bg/pinkfong-baby-shark-singing-hand-wash-tec … n-za-deca-250-ml/ На малкия бях купила преди две години един с динозавър /Джурасик пар/ и реве като го бутнеш или използваш.

# 577
  • София

https://www.parfimo.bg/dreamworks-trolls-techen-sapun-za-deca-250-ml/
https://www.parfimo.bg/pinkfong-baby-shark-singing-hand-wash-tec … n-za-deca-250-ml/ На малкия бях купила преди две години един с динозавър /Джурасик пар/ и реве като го бутнеш или използваш.

И аз взех, но вече не пее, а още не съм го подарила.ImpImpImp

# 578
Благодаря , ще поръчам и аз Simple Smile .  Аз също поръчвам често  и съм доволна от Парфимо , съвсем са си наред парфюмите , козметиката , за коса също 👌

# 579
Втори опит.
Моля някой да ми сподели физическия магазин Нотино в Парадайз център ментета ли продава?
Майтапиш ли се?
За съжаление не. И зачестяват подобни въпроси за нотино, което ме изумява.

# 580
  • София
Втори опит.
Майтапиш ли се?
Не. Нямам време да ровя и да чета.

# 581
  • София
Втори опит.
Майтапиш ли се?
Не. Нямам време да ровя и да чета.

В Парадайс няма как да отворят ментак парфюмерия. Пазарувай си спокойно.

# 582
  • София
Магазините на Париж и на Иван Вазов, съответно, на кои онлайн магазини бяха шоуруумове?
Шоурума на Parfium.bg се намира на ул. Иван Вазов 22, а на ул. Париж 4 - шоурума на 1001-bg.com
Благодаря ти Simple Smile

# 583
  • Sofia
Поръчах си от brasty.bg  4 парфюма от 10мл .Водят се мостри . Днес ги взех и съм доста разочарована. Както някой друг беше споменал имат онази нотка като на наливните парфюми. Два от тях даже ми миришат , след като поседят известно време на кожата ми , по един и същи начин.

# 584
Търся Azzaro Pour Elle ,но го намирам само в fragrances.bg, дали да се доверя и да си го закупя или да търся в чужди сайтове?

И аз го търся, намерих го в сайта donbaron,  но нищо не изпратиха, вероятно го нямат в наличност.Писах им, но не отговориха, което намирам за непрофесионално.
А сайта, който сте посочили  e  надежден, но парфюмът не е наличен в тази версия, която търсите.

Общи условия

Активация на акаунт