Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 624
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, в Нотино в Парадайз оригинални ли са парфюмите?

# 526
  • София
Магазините на Париж и на Иван Вазов, съответно, на кои онлайн магазини бяха шоуруумове?

# 527
  • ново

Има да! От parfimo парфюмите са бутилки пълни с вода, като аромат почти идентични, но трайността им е супер малка 20-30 минути! Писах по-назад, за моя проблем!
Моля не генерализирайте, аз и още доста потребителки в темата пазаруваме от Парфимо и всичките ми парфюми са ОК!

# 528

Има да! От parfimo парфюмите са бутилки пълни с вода, като аромат почти идентични, но трайността им е супер малка 20-30 минути! Писах по-назад, за моя проблем!
Моля не генерализирайте, аз и още доста потребителки в темата пазаруваме от Парфимо и всичките ми парфюми са ОК!

Това получих и видях аз, и това споделям! Парфюми закупени от физически магазин (duty free) и тези от parfimo, се различават драстично в трайността, както виждате не е само при мен този проблем! Но вие си ги защитавайте щом искате, те са доволни на парите, които им бутате. Кажете ми един парфюм, който имате (произволен)  и каква му е трайността, и какво разбирате под "ОК", че има бач код показващ дата на производство ли?

# 529
  • София

Това получих и видях аз, и това споделям! Парфюми закупени от физически магазин (duty free) и тези от parfimo, се различават драстично в трайността, както виждате не е само при мен този проблем! Но вие си ги защитавайте щом искате, те са доволни на парите, които им бутате. Кажете ми един парфюм, който имате (произволен)  и каква му е трайността, и какво разбирате под "ОК", че има бач код показващ дата на производство ли?

Генерализирай и още как!
Ако продават ментета, играта е "аз ли ще изтегля късата клечка, или някой друг", което е удар под кръстта, освен по доверието на клиента и бюджета и хич не е приятно. Аз лично бих побесняла.
И не става дума колко като процент парфюми са "вода" , изобщо не трябва да има такива.

# 530

Това получих и видях аз, и това споделям! Парфюми закупени от физически магазин (duty free) и тези от parfimo, се различават драстично в трайността, както виждате не е само при мен този проблем! Но вие си ги защитавайте щом искате, те са доволни на парите, които им бутате. Кажете ми един парфюм, който имате (произволен)  и каква му е трайността, и какво разбирате под "ОК", че има бач код показващ, дата на производство ли?

Генерализирай и още как!
Ако продават ментета, играта е "аз ли ще изтегля късата клечка, или някой друг", което е удар под кръстта, освен по доверието на клиента и бюджета и хич не е приятно. Аз лично бих побесняла.
И не става дума колко като процент парфюми са "вода" , изобщо не трябва да има такива.

Един прост тест, който всеки може да направи!
Отивате с парфюм, който имате от parfimo до най-близката парфюмерия на Sephora или Douglas, и слагате по 1-2 спрейчета (от вашия и от този от магазина) на всяка от китките, и след 1-2h вижте изненадата.........
Вероятно няма да е на 100%, но съм сигурна, че ще има изненади (все пак не съм им тествала целия асортимент)!

# 531
Еее, Нели, Simply, не така с бутонките. Rolling Eyes
Оня ден почнахте да пишете в темите за парфюми и вече размахвате пръст и давате акъл.
Имам безброй аромати от Парфимо и досега нито веднъж не съм получила менте. Последната ми покупка е Narciso Rouge с трайност на кожата над 24 часа. На дрехи е с дни.
И много други потребители са като мен.
За друго нещо трябва ли да ви се обясняваме?
Пазаруването от Парфимо не е задължително. Щом не сте доволни, не го правете. Но да влизате тук да прекроявате темата и да обиждате, няма как да стане.

# 532
  • София
Магазините на Париж и на Иван Вазов, съответно, на кои онлайн магазини бяха шоуруумове?
Шоурума на Parfium.bg се намира на ул. Иван Вазов 22, а на ул. Париж 4 - шоурума на 1001-bg.com

# 533
Оня ден почнахте да пишете в темите за парфюми и вече размахвате пръст и давате акъл.
Имам безброй аромати от Парфимо и досега нито веднъж не съм получила менте. Последната ми покупка е Narciso Rouge с трайност на кожата над 24 часа. На дрехи е с дни.
Пазаруването от Парфимо не е задължително. Щом не сте доволни, не го правете. Но да влизате тук да прекроявате темата и да обиждате, няма как да стане.

Значи, ако пишех от 10 години тук, щеше мнението ми да се вземе на сериозно така ли, а сега само си губя времето, понеже пиша от "вчера"? Нали затова е тази тема, всеки да си каже мнението, но ако видиш ли то е негативно, да си мълчи. Спирам да казвам истината, parfimo е супер пазарувайте от тях, така доволна ли си?

# 534
  • София

Значи, ако пишех от 10 години тук, щеше мнението ми да се вземе на сериозно така ли, а сега само си губя времето, понеже пиша от "вчера"? Нали затова е тази тема, всеки да си каже мнението, но ако видиш ли то е негативно, да си мълчи.

Неудобната истина... или небюджетната.

Не става дума кой от кога пише, а че в сайта се продават ментета. И това е игра на руска рулетка, пък който иска да я играе.

# 535
На мен ми се струва, че конкуренцията не спи и прати посланици, че по празници доста се вдига оборота... 😁😁😁
Тролчета ни налазиха, вие им се обяснявате.

# 536
  • Sofia
Значи сега влязох да проверя и преброих 19 поръчани парфюма от Парфимо за последните 2 години . От преди това нямам информация, защото поръчвах без регистрация. Нито един от тях не е бил вода .

# 537
На мен ми се струва, че конкуренцията не спи и прати посланици, че по празници доста се вдига оборота... 😁😁😁
Тролчета ни налазиха, вие им се обяснявате.

Да, точно от конкуренцията съм, че то от къде другаде! Виж каква реклама правя на.........., всъщност на кого правя реклама duty free ............

# 538
Calabaza, не са тролчета, просто нямат познания жените.
Има значение от колко време пишеш, да. Доверието трябва да се спечели, не се подарява ей-така.
Аз на теб ли да вярвам, Нели, или на носа си?

# 539
Значи сега влязох да проверя и преброих 19 поръчани парфюма от Парфимо за последните 2 години . От преди това нямам информация, защото поръчвах без регистрация. Нито един от тях не е бил вода .

След като поръчваш само от parfimo, каква ти е базата на сравнение ..............

Общи условия

Активация на акаунт