Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви са препоръчителните витамини, минерали и хранителни добавки за хора с проблеми с щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Симптомите на заболяване на щитовидната жлеза включват лесна умора, световъртеж, шум в ушите, отслабена памет, сутрешна подпухналост, затруднено преглъщане, усещане за стягане в шията и уголемена жлеза. Други симптоми могат да включват изпотяване, сърцебиене, наддаване на тегло или загуба на тегло, болки по ставите и мускулите и други.
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви са препоръчителните витамини, минерали и хранителни добавки за хора с проблеми с щитовидната жлеза?
-
Какви са препоръките за диета и начин на живот за хора с проблеми с щитовидната жлеза?
-
Какво представлява автоимунният протокол и какви са мненията за него?

ми се струва че си от палео кето високомазнинното войнство, би ли ме насочила към поне един, буквално поне един човек, който да се храни основно палео кето и въобще с мазни животински храни и да е доживял до сто години, аз от години търся и досега не съм срещнал буквално нито един, всички, които срещам се хранят основно с растителни храни, и някакво количество риба или пилешко, и да уточня, че ям почти всичко (в зависимост от кое време на годината е), защото установих, че здравето не е нищо друго освен ниво на баланс. И не знам кой е тоя Жамине, ама идеята му, че пържола с картофи е балансирано хранене, определено ме кара да се съмнявам в препоръките му. И както ти казах и преди мен пропаганди не ме вълнуват, а какво помага на здравето, а относно отпадъците в клетките, не само че от личния си опит съм се убедил в това, ами и преди няколко години един учен спечели нобелова награда на точно тази тема.