Пътят на честта - Тема 7

• 39 435
  • 781
  •   1
Отговори
# 315
А, бе Тарик да не се окаже на Марчето тайният лИбовник.
Може пък да не е утрепал Мони..това на челото му приличаше на сладко от малини с бисквитка Орео в средата..

# 316
Днешният епизод до този момент е динамичен. Дано не зацикли. Жалко за Симеон, Лютаков най - добре се справи с ролята си.

# 317
Ох още тая надежди и аз да е жив Симеон, но надали. Иначе прекрасен актьор, много по-добър от повечето. Ще е голяма загуба.

# 318
Тарик гръмна Монката в главата, да е съвсем сигурно, че е умрял.

# 319
  • тук, на мястото си
И доктора чете симптомите от интернет.
Марияна да не е изревнувала заради новата шофьорка, Доротея май беше актрисата.

# 320
Месечен отчет на ексел? И Кера го преписва ли? Все си мисля, че холдинг работи със счетоводни програми.
И как мигаше като Калоян я покани на вечеря...

# 321
  • Пловдив
Малките по принцип ми харесва как играят, ама сега голям рецитал му дръпнаха 😏 Калата се влюби до уши, горко й на Керчето като я подбере Анелия Simple Smile
Епизодът наистина върви прилично до момента.

# 322
Божеее, даже котката ми гледа сериала.

Joy

Сега седи до мен на стола и се блещи в телевизора. Joy

# 323
И на мен ми направи впечетление рецитала.
Каква е тази изпепеляваща любов между Киро и Жаки? Те дори не се прегръщат!

# 324
Не ми става ясно на Анелия какъв й е проблема?! 🙄 Хем хвана на ма*ната си,хем си има любовник,хем пък се цупи и хвърля телефона,че Калата си хванал Керчето. Не бе,ще седи да те чака да си начешеш крастата. 😤
Сега ще обвинят бургазлията за убийството на Мони. А той наистина е мъртъв. 😣
Жаки от къде го вади тоя глас,направо не я понасям като почне да примира и да мяука като някоя... 🙄
Джаста,хахах много яки снимки! Даже и котките не му се впечатляват на Кирчо Убиеца! 🤣

# 325
  • БГ
Привет на всички.забавлявам се и аз със сериала.Харесва ми роклята на Жаки в този епизод .Да знаете коя марка е гардеробът й?

# 326
Те Киро и Жаки не само не се прегръщат. Те дори не се докосват. Аха да я доближи и я телефона му ще звънне, я алармата.. Joy

# 327
Ахх да,това със смс-а беше голям майтап и той един такъв “страшен” -Имаме гости! 🤣🤣🤣 Няма такъв смешник,честно. В лицето ми е като маймуна. Ужасен ужас. Днес хейтя яко май. 🙈🤣

# 328
Божеее, даже котката ми гледа сериала.
Скрит текст:

Скрит текст:

Joy

Сега седи до мен на стола и се блещи в телевизора. Joy
Крий ги бързо, че ако ги види Марианка...Всичко женско все в нейния мъж вторачено.

# 329
  • София
Привет на всички.забавлявам се и аз със сериала.Харесва ми роклята на Жаки в този епизод .Да знаете коя марка е гардеробът й?
Мебели Виденов.

Общи условия

Активация на акаунт