Пътят на честта - Тема 7

• 39 434
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
И Мони ли има стена на плача със снимки на Жаки Simple Smile А Кирето много смел, оставя следи и отпечатъци на килограм ... Иначе си пасна по-бързо от очакваното с Вихра.

Много ми е любопитно как канадката ще се справи с Кера. На Тарик ли ще се обади или на Найденов, или ще прати любовника си? Лора пак ще нацапа пейзажа и ще се сблъска с библейското "внимавай какво и пожелаваш", защото тейко й вече направи първата крачка с Кера.

Къв апартамент, ма? Божият раб Симеон живя в къща и то от ония скъпичките. Много е забавно как карат тялото му до морето и каква ли инсталация ще измислят този път? Даскалов-младши го е убил, идейно! Само не знам дали почвата е подходяща за консервиране на отпечатъци и днк, тъй като солта е консервант, но киселината не, а в Царево покрай Бонка преобладава второто ...

Веднъж да се съглася с Люба и екипа: количеството на боклуците, които ядем, пием и дишаме рязко се увеличи през последните години.

Кирето има почти същите снимки на Жаки като Симеон и кадрово дело на дело на "убиеца" му, от което се разбра че християнина е най-обикновен сектант.

# 346
Аз дори не видянах,че това е къщата на Симеон.Мислех,че Киро си е в неговата тайна стая.Симеон защо имаше свои снимки по стената?!Всички ли в този филм са фанатици?!

# 347
Много преекспонираха вече с всичко, личи си, че са се стремели да докарат 52 серии с или без интерес към сериала. Не си струва друг сезон, защото този достатъчно го обозиха. Как е възможно да поканиш някой на първа среща, дори още не си му казал, че го харесваш и да направиш приготовление, все едно ще предлагаш брак или направо първа брачна нощ. Това и в най-романтичните филми го няма.

# 348
Божеее, даже котката ми гледа сериала.

Joy

Сега седи до мен на стола и се блещи в телевизора. Joy
Внимавай с котката, че Попова ако види с какъв влюбен поглед гледа Плачков... не знам... Simple Smile

# 349
Хаха, благодаря ви момичета.
Че е и женска, малка пухеста кифличка.
Ааайй, не си давам момиченцето на тоя Мариянен Блендер. Joy

# 350
Сцената с вечерята 100% е нечии сън/въображение. Чак толкова да ни имат за малоумни, не вярвам.

# 351
Аз мисля,че тези снимки бяха в къщата на Киро. 🤔 Имаше го и Калоян на някои снимки,за това смятам,че там е наредил всички,които са били и са пречка да е с Жаки. Или да ги е наредил в къщата на Мони нарочно,та да излезе,че е бил фанатично влюбен в Жаки. Знам ли.. 😃

# 352
А какво беше това, което Киро взе от къщата на Симеон?

# 353
Статуетка, която Жали е подарила на Симеон.

# 354
Киро уби Монката заради тази статуетка-подарък от Жаки. Сигурно иска да я погребе заедно с него или нещо символично от този тип...

# 355
Сега ще накиснат кандидат-кмета за убийството на Симеон. Но кой нормален
Скрит текст:
(убиец)
ще си изсипе фасовете върху трупа, преди да го зарови? И май Тарик нарочно не го зарови докрай, малко се виждаше.

# 356
Точно това искам да кажа и аз. В допълнение, кой убиец няма да полее с белина гроба? Това задължително се прави, за да не се надуши и изрови от дивите животни. Още нещо. Тарик пипаше внимателно и през найлонче фасовете и цигарените кутии на общинския съветник, но хуууубаво си остави отпечатъците по найлона. Не носеше ръкавици. И това, ако е наемен убиец...

# 357
Сега ще накиснат кандидат-кмета за убийството на Симеон. Но кой нормален
Скрит текст:
(убиец)
ще си изсипе фасовете върху трупа, преди да го зарови? И май Тарик нарочно не го зарови докрай, малко се виждаше.

Това с подхвърлените фасове беше толкова тъпо , че чак ми е неудобно  да сложа  подходящата квалификация на  сценаристката /с всичките и претенции/ . Разглезени сме от крими-сериалите и това беше просто .....

А Кера колко мазно погледна като лисица , когато  приятелката и я разпитваше за Калоян Yum

# 358
Скрит текст:
Това с подхвърлените фасове беше толкова тъпо , че чак ми е неудобно  да сложа  подходящата квалификация на  сценаристката /с всичките и претенции/ . Разглезени сме от крими-сериалите и това беше просто .....

А Кера колко мазно погледна като лисица , когато  приятелката и я разпитваше за Калоян Yum
Ахам, Керка 'щяла да запази дистанция'. Гледа като натровена и самодоволна, когато Калоянчо я покани на среща. Той отделно 3 пъти се припоти. Весела сценка беше.

Люба се опитват да я вкарат в образа на модерната еманципирана преработена жена. Това е интересно, да. В Анонса нещо пишеше, че за Асен вземала прибързано решение, май да се разделят ще да е. Тъпо това, дори и ние - работохоличките (Relieved) - имаме нужда от мъж до нас и си го ценим, а Асен засега добре се справя. Образът й доста отблъскващ го рисуват, ако е така.

Пък телефона на ЖакитУ наистина как иззвъня тъъкмо Кирчо протягаше ръка за аверска прегръдка с нея... Само на снимката й погали косата. Наживо - не - падааам! Тези телефони са с Изкуствен Интелект вече ХАХАХАХА.

# 359
Мариянка ѝ е звъннала тогава. Нали присъства на снимките. Scream

Общи условия

Активация на акаунт