Виталег – почувствайте лекота в краката! Играйте и спечелете!

• 7 343
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
Имам проблем с едното коляно.

# 151
  • Варна
Тази тема идва тъкмо навреме!
Напоследък страдам ужасно от болки в краката. Мисля че е от разширените вени, които съм наследила от майка ми.

# 152
  • Across the Multiverse
Лятото краката ми отичат от жегата. След травма преди 9 месеца вече усещам и напрежение в десния глезен, особено ако ходя дълго.

# 153
Целогодишно страдам от умора в краката.

# 154
Само през лятото отичат от жегите, така че определям проблемите като сезонни. Въпреки, че работата ми е свързана с целодневно седене на бюро, през другите сезони нямам този проблем. Помага ми повишено движение при всяка възможност, вечер след работа и през почивните дни, тренировки, разходки и много вода.

# 155
Усещам тежест, умора и подуване в краката почти целогодишно. Болка много рядко.

# 156
  • Варна
Усещам болки в краката,  проблема е целогодишен. Стремя се да се движа повече, въпреки дискомфорта.

# 157
Страдам от умора и болки в краката. Дискомфорт изпитвам през цялата година.

# 158
Понякога усещам, но не мога да го определя като целогодишен или сезонен проблем. По-скоро зависи от умората ми.

# 159
  • ЛОВЕЧ
Усещам подуване и тежест в краката.Тези симптоми са целогодишни.

# 160
До болки още не се е стигнало, но в края на работния ден усещам краката си подути - предполагам от седенето дълго време, а като се раздвижа и тежест

# 161
  • Пловдив
Страдам от тежест в краката основно през лятото, когато температурите са по-високи, както и при по-продължително седене на едно място.

# 162
Да, често съм чувствала тежест в краката при цял ден на бюрото. Сега обаче смених позицията с по-динамична и се надявам да забравя този проблем. Не го свързвам със сезонност.

# 163
Целогодишно страдам от умора в краката.

# 164
Тежка съм и това се отразява на краката ми целогодишно, но през лятото е най - зле заради жегите. Краката ми се подуват, болят и ми е трудно да ходя на дълги разстояния и да стоя много време изправена и на едно място.

Общи условия

Активация на акаунт