Виталег – почувствайте лекота в краката! Играйте и спечелете!

• 7 094
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
Не бих казала че е сезонен проблем, по-скоро целогодишно страдам от умора и болки в краката.

# 166
В началото  беше сезонно,сега вече имам целогодишно този проблем.... бих се радвала да опитам нещо ново

# 167
  • София
Имам проблеми с вените от около 20 г. След две операции, неприятните усещания изчезваха за известно време, но след това пак се появяваха. Като стоя дълго време права, краката започват да ме болят, а в жегите ми отичат леко и стъпалата.

# 168
Имам разширени вени и са причина за целогодишна умора и тежест на краката.
Работата ми е такава че, съм подложена на продължително стоене на крак и ходя на високи токчета.

# 169
Не страдам от болки, но усещам краката си следобед вече уморени и подути.

# 170
  • Враца
усещам тежест и сърбеж в крата предимно в жегите.
Имам видими разширени вени.

# 171
Тежестта в краката я усещам от преумора, седене цял ден на стол или в движение е без значение. Натрупването  а умората оказва влияние, затова трябва почивка и умерено ходене или седене. Също така от жегата и натрупването на излишни килограми краката се разширяват и подуват.

# 172
Имам разширени вени и целогодишно страдам от болка и тежест в краката.

# 173
Страдам от разширени вени и вечер усещам болка и тежест в краката.

# 174

Благодарим на всички, които активно се включват в темата!

Pushpin Новият ни въпрос към вас е:

Как се отразяват болките в краката на вашето ежедневие?

# 175
Неприятно е, сутрин все още бива, но след обяд тежестта в краката вече доста се усеща.

# 176
  • Велико Търново
придават неприятно усещане, по-ниска производителност и забавяне на изпълнението на задачите през деня. С други думи, от болка и тежест започва да ме и мързи и ставам неработоспособна Simple Smile

# 177
Настроението е на нула, когато усещам дискомфорт. Не ми се прави нищо.

# 178
  • София
Причиняват ми дискомфорт и неудобства.

# 179
Гадни са, но по гано ми е като го болят краката моя син, а при него това е почти ефедневно и съм опитвала какво ли не, за да му мине.

Общи условия

Активация на акаунт