Петиция в подкрепа, насърчаване и защита на кърменето! Присъединете се!

• 54 454
  • 569
  •   1
Отговори
# 480
ТВЪРДО ЗА!!!

# 481
подписах се няма нищо по хубаво от кърменето, детето е здраво а за майката е по удобно вместо да се занимава с шишета знам го от опит кърмих 10 месеца можех и повече, тръгнах на лекции и понякога съжалявам, но като знам че има майки които и толкова не са се успокоявам. моя съвет е кърмете колкото може повече

# 482
И аз съм твърдо ЗА! първото си го кърмих до втория му рожден ден, и сега второто мисля да го кърмя също толкова дълго, дано да мога. Още 3 месеца остават до славния ден

# 483
Твърдо за !Браво на всички който са успили и успех на тези които пробват или им претстои. Hug

# 484
Аз също. Peace

# 485
# 486
# 487
И аз подкрепям!!!!

# 488
 Peace
В подкрепа на кърменето бих се подписала и с ръце и крака!
Мами, не лишавайте бебчетата си от най-нужната им храна!

# 489
# 490
# 491
КЪРМЕТЕ ДЕЦАТА СИ!
Това е невероятно ценно нещо както за бебчо така и за мама. Кърмих първото си дете 6 месеца плътно без дохранвания и се надявам сега с второто да е пак така.
успех на всички мами, дай боже всеки му това щастие! Heart Eyes

# 492
Подкрепям - първото съм го кърмила до 7 месец, а второто до 1 г. и 3 месеца; успех на всички, предстоят Ви прекрасни мигове! 

# 493
Разбира се, че съм ЗА, та има ли нещо по прекрасно от това... Hug

# 494
По хубаво нещо от кърменето няма за нашите деца!Това им дава силен старт за развитие на организма и за по малко болести в живота им за напред!Аз с нетърпение чакам вече моето детенце и се надявам че ще го кърмя докато мога!

Общи условия

Активация на акаунт