Петиция в подкрепа, насърчаване и защита на кърменето! Присъединете се!

• 54 479
  • 569
  •   1
Отговори
# 495
  • София
много добра идея.твърдо заааааа! Grinning

# 496
Като една бъдеща априлска мама, която се надява да кърми своето бебче успешно, съм твърдо за и ви подкрепям! Hug

# 497
Твърдо За за кърменето, по време на бременността доста четох за кърменето и бих решила да кърмя докрай, но по стеклите се обстоятелства имах преждевременно раждане, бебето остана в интензивното 20 дена, аз се въоръжих с търпение и помпа за изцеждане" искам да отбележа много съм доволна от помпата"  събрах си коластрата и млякото, като си получих бебето не можеше още да сучи малко от шише малко от гърда сега още се кърмим а станахме на 6 месеца. Дано всички майки разберат какво невероятно усещане е да вземаш бебето в ръце и да го кърмиш това е нещо между само вас двамата бебето и ти.

# 498
Твърдо За за кърменето, по време на бременността доста четох за кърменето и бих решила да кърмя докрай, но по стеклите се обстоятелства имах преждевременно раждане, бебето остана в интензивното 20 дена, аз се въоръжих с търпение и помпа за изцеждане" искам да отбележа много съм доволна от помпата"  събрах си коластрата и млякото, като си получих бебето не можеше още да сучи малко от шише малко от гърда сега още се кърмим а станахме на 6 месеца. Дано всички майки разберат какво невероятно усещане е да вземаш бебето в ръце и да го кърмиш това е нещо между само вас двамата бебето и ти.

Браво за упоритостта ти! smile3501
Искрено се надявам все повече майки да постъпят като теб  bouquet
Дълго кърмене ви пожелавам! Hug

# 499
Браво, 20 дена са си доста време!Възхищавам ти се, meri1982 !

# 500
и аз подкрепям Peace

# 501
# 502
# 503
  • София
Все си мислех,че няма да се справя.
Но по време на бременността изчетох каквото мога и теоретично се бях подготвила доста добре.
И ето,че с упоритост и желание се справих.
Кърменето прави връзката между майката и детето невероятно изживяване.

# 504
Подкрепям!!! имам доста проблеми с гърдите, но ще се боря докрай, за да се кърмим  колкото се може по-дълго!!!

# 505
подкрепих ви Simple Smile

# 506
подписах  Peace

# 507
подписах Peace
Аз кърмих детето си 19 месеца, благодарение на Книга за кърменето на Хана Лантроп и на Ла Лече Лига  Peace
А съветите на педиатърката  за ранно захранване, претегляне на кърма и хранене  по час и прочее щуротии, просто подминавах Rolling Eyes

# 508
Подкрепих, въпреки че не винаги майка има възможност да кърми!

# 509
 newsm10 подкрепих и аз!имам 2 деца,първото кърмих 9месеца и той не искаше повече.сега кърмя и второто,дано да могада кърмя дълго време.няма по-хубаво нещо от кърмата за едно дете.чувството да кърмиш детето си е неповторимо.дано все повече майки да кърмят децата си.

Общи условия

Активация на акаунт