СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 7

• 33 658
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
ПИ по математика от СМГ сподели ли се?

# 136
  • София
Аз също получих мейл от ПИ по МАТ в междучасие - 50 точки едната и 99 точки другата.
Ще се наложи да се разходя да взема тестовете или да и го дам и вкъщи, за да отработим с едната грешките преди класното по математика в училище.

# 137
И аз получих мейл. Резултата няма да го коментирам, защото е плачевен. Но по статистиката разбрах, че има и по-зле от нас. Обаче не съм виждала задачите. Синът ми каза, че целия изпит е бил само на материала от 6-ти клас. Вярно ли е или само се е опитал да замаже ниския резултат?
Не е вярно.

Грейпфрут, доколкото разбрах всички щели да имат по 4т за сбърканото условие на задача 23б. Да не би от там да е разминаването?

solnichka, да във фб.

# 138
  • София
Не знам Мария, казала е, че трябва пак да ги прегледа и не им ги е върнала. Явно ще трябва да чакаме до следващия уикенд.

# 139
Не ползвам фейсбук. Някой ще (ми) го подаде ли по някакъв начин.

Благодаря предварително!

# 140
  • София
И аз имам мейл от Междучасие - точките се много по-малко отколкото очаквахме и той, и аз, но поне лъсна ясно че много трябва да упражнява разписването на задачи. Вярно, че имаше некоректни условия, но проблемът си остава. Дано му дойде акъла в главата, защото от оня ден ми обяснява как с над 80 точки по МАТ и физика, нямал да има проблем и 60 точки да изкара по БЕЛ, но в момента е далеч от 80те точки по МАТ. От 100 кладенеца вода ще извади, ама да не положи случайно някое усилие в повече.

# 141
  • София
Никакъв мейл от Междучасие за ПИ по Мат пък нямам аз. Expressionless

# 142
  • София
И аз все още не съм получила. Той беше в неделя на ПИ на Междучасие. Може да не са ги допроверили.

# 143
  • София
Направи ми впечатление, че едната близначка със 72точки по БЕЛ е по-зле спрямо останалите, отколкото с 50 точки по мат.
Това значи, че теста по математика е по-труден спрямо този по бел или че по принцип точките по математика като цяло са по-ниски спрямо бел? Или няма никаква зависимост Simple Smile

Никакъв мейл от Междучасие за ПИ по Мат пък нямам аз. Expressionless
Моя приятелка също се оплака, че все още няма мейл от Междучасие.
Моите пък и двете имат в мейла и оценка за работа в час по математика. А те и двете не ходят на курс по мат там, само на бел Simple Smile Доколкото виждам оценката е измислена  спрямо точките Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 16:43 от Aila

# 144
  • София
Средният резултат по БЕЛ миналата година е 53т, а по математика 33т...

# 145
  • Отвъд алеята зад шкафа
На Ема също са й върнали вчера теста, още не съм имала време да го погледна. Очаквах повече точки и меко казано съм шокирана от резултата. Това идва заедно с една 5-ца на контролното по МАТ в у-ще, където се предполага, че задачите са доста по-лесни! Среден резултат за ПИ МАТ в Междучасие за всички е 49, 24. Все още нямам резултат по БЕЛ, Михайлова казала, че другата неделя ще й го върне, че тестът се бил загубил по трасето и късно го получила. Не знам какво ще правим с тази математика - да се отработи, колко да се отработи - ще качи максимум 10 точки, ама пак не стигат.

# 146
Щом всички сме толкова шокирани явно тестът си е бил доста кофти.

# 147
  • София
Щом всички сме толкова шокирани явно тестът си е бил доста кофти.
Аз не съм доволна от резултата на едната близначка, надявах се на малко повече - с 50 т е в момента.
Според другата е бил лесен,  за първи модул и останали 20 минути и втори модул не я затруднил, като изключим сгрешената задача, където просто им написала, че сигурно условието е грешно Simple Smile. Има 99 точки, но тя е с афинитет към математиката и e в СМГ.
Реално другата, която решава същият по обем домашни към СМГ, но която не е математик е изкарала едва 50 точки на въпросният тест. Надявам се, че реалното НВО ще е една идея по-лесно и чакам с нетърпение тестовете на Регалия, за които се твърди, че са по-близко до НВО, за да мога да се ориентирам по-добре.

# 148
  • Отвъд алеята зад шкафа
Записват ли вече в Регалия за ПИ или е рано?

# 149
Пише: "Очаквайте през месец декември подробна информация."
И аз тях чакам.

Общи условия

Активация на акаунт