СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 7

• 33 767
  • 772
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря, solnichka. Учителката им сигурно ще им каже, така или иначе аз дори не знам в кое училище ще се проведе. Да ходи там да се тества в някаква реална обстановка. Вкъщи, докато решава, ползва само няколко от мозъчните си клетки.

# 346
Да ти е жива и здрава! И много успехи Simple Smile И да те слуша Wink

# 347
Бети, да е жива и здрава рожденичката! Лошотиите да я заобикалят, а късметът винаги да е с нея!

# 348
Бети, да ви е здрава, щастлива, успешна и да има много късмет, ако може по-малко да ви ядосва и много радости да ви носи Simple Smile
Може ли някой да сподели ако е ходил днес на пробен в ПЧМГ какъв е форматът на техния изпит? Тайно от Ния си го заглеждам това училище, защото хем ми е до вкъщи, хем е РИЧЕ, хем е с профили мат и ИТ (а не информатика), хем имат много часове език и изобщо аз си го харесвам, колкото и неподходящо да е за нея, но поне да имам някаква алтернатива при издънка с нво.
Мария, точно формат НВО е, пратиха ми го, но има отговори, тия дни ми е лудница малко и не мога да намеря време да го "чистя".
А иначе в новия сайт на ПЧМГ не мога да видя профилите им след 10 клас, върти ми се, че бях виждала, че са 3, като единият май беше с физика, което много ми хареса, а май и химия имаше, но дали с биология, която е доста недолюбвана у нас, или с физика, не помня. Ако видите физика и химия комбинация някъде, пишете, това май ще е най-подходящото за сина ми.

# 349
# 350
  • у дома
Ston, КМС е в неделя. Промениха го. Да не направите пробно отиване на КМС и на другия ден да повтаряте Simple Smile
И при нас е в неделя,в събота олимпиада по мат,днес сутринта олимпиада по бел,след малко тръгва на училище-сигурно искам ваканция повече от него!
Да ти е жива и здрава! Да сбъдва мечтите си и да е много,много щастлива! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 12:33 от svetlaem

# 351
  • София
Betty, да ти е жива и здрава рожденичката! Много радост и успехи!

# 352
Днес започва Панаира на книгата.

# 353
Момичета,няма да пиша за учене, оценки и олимпиади (малко извън темата) Sweat SmileSweat Smile
Дъщеря ми имат Коледно парти след 10 дни, теглили са си листчета, кой на кой да подари подарък, на нея и се е паднало момче, моля някакви идеи за подарък, (че хич идея си нямам какво харесват момчетата на тази възраст) Simple Smile

Betty, да Ви е жива и здрава рожденичката и много да Ви радва Flowers Bouquet

# 354
  • София
До каква стойност трябва да е подаръка? Моят синковец миналата година много се зарадва на слушалки. Ако детето води по-здравословен начин на живот може термо-чаша за чай. Винаги може и някаква книга. Малкият напоследък от Рик Риърдън премина на Тери Прачет и на детето, което му се е паднало да му подарява си е казал, че иска негова книга каквато му избере.
Честит празник, Бети Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 14:11 от green_dawn

# 355
  • софия
Честит празник, Бети! Да е жива и здрава, да постига целите и мечтите си с лекота Lollipop Tada

miss_74, в пуберската момичешка тема имаше хубави предложения.

# 356
  • София
Честит празни, Бети! Здрве, спокойствие и успехи желая! ТОва е най-важното.Преди малко в новините  казаха за поредния случай на припаднала седмокласничка- този път в София...Направо се плаша....

# 357
Ние миналата година подарихме резервно зарядно за телефон и мисля, че беше добро попадение. А има и отворен нов магазин в Парадайс мол за много готини джунджурийки

# 358
  • София
Това трябва да е Miniso вероятно.
Не съм ходила, че по принцип в Парадайз точно избягвам да стъпвам. Но е добра идея.
Предполагам е подобно на Ximivogue и Flying tiger (второто го нямаме в БГ). Китайски джунджурии, но фръцнати - точно толкова, че тийн девойките да клъвнат. 😁

# 359
Моят миналата година получи коледна чаша и несесер, който използва за тоалетните принадлежности, когато пътува. Чашата също много си я хареса и пие предимно от нея. А аз изобщо не помня ние какво подарихме Thinking  Сега пак ще си разменят подаръци. Той сам щял да избира какво да купи.

Общи условия

Активация на акаунт