СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 7

• 33 772
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
Има резултати, не са особено впечатлващи тези на сина ми, но поне сега е по-добре от повече потребители в сравнение с БЕЛ. А аз си мислех, даже почти съм сигурна, че по БЕЛ е по-добър. Явно цялата работа е въпрос на моментно състояние и опит от явяване на ПИ, състезания и пр. Ама ние късно се сетихме....

# 331
  • София
Да и аз имам мейл  от Междучасие. Тайничко се надявах на повече, а и наборът провеси нос.Това, че се е справил по-добре от 75 % от явилите се, не знам дали трябва да ни успокоява. Брат му ще ходи днес да вземе и двата теста и ще правим разбор.

# 332
  • у дома
https://dox.abv.bg/download?id=3a0626eab1

ПИ по математика в Пловдив от sunny_shine.
Диаграмата в този си вид е просто ужасна за решаване. Поправянето на условието го оставям без коментар...

# 333
Не беше ли точно този тест, качен във Фейсбук групата, за който Дидева беше писала, че е поправяла грешки в условията? На пръв поглед ми изглежда същия.

# 334
Sunny_sunshine ми го изпрати в петък, но цял уикенд не стигнах до компютър, та да обработя едната страница, където имаше попълнено.

Да ви кажа, на мен ми е интересно на пробен да има сгрешено условие или подобна ситуация. Как реагират децата на тях носи повече информация от решено/нерешено в останалата част. Дали детето ще зареже задачата или ще си направи негова поправка и ще реши нещо, дали ще си изпише направените изводи за текстова/геометрична задача.
Не е изключено това да стане реална изпитна ситуация освен това.

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 12:42 от solnichka

# 335
Ако някой се интересува от резултатите от вчерашния изпит по МАТ, проведен в пчмг.
https://parvamatematicheska.com/wp-content/uploads/2019/12/Izpit … -2019-7klas-1.pdf

# 336
Ако някой се интересува от резултатите от вчерашния изпит по МАТ, проведен в пчмг.
https://parvamatematicheska.com/wp-content/uploads/2019/12/Izpit … -2019-7klas-1.pdf

А някой дали може да качи самите задачи?

# 337
Вчера му дадох ПИ на "Регалия".   Реши всичко от втория модул, а от първия обърка цели пет задачи от бързане, едната, от които даже беше втора или трета, т.е трябва да е от най-лесните. Ако са с такава трудност задачите на НВО, не би трябвало нещата да са непреодолими. Непреодолими обаче си остават някои черти от характера.... Той просто иска учебните неща да му се махат възможно най-бързо от главата... Дано не отиде и с такава нагласа на НВО.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 07:59 от Amanda.D

# 338
Започна ли записването за ПИ в Регалия?

# 339
  • софия
Още нищо не са качили на сайта.

# 340
Amanda, твоят поне решавал и объркал, а моят като директно пропусна пет задачи последния път 😞 И спореше, че всички е решил. Като му показах листите взе да гледа невярващо. Имах чувството, че подозира, че аз съм минала с гумата и съм му изтрила отговорите.
Тази седмица му се очертава натоварена програма. Днес имат открит урок по география пред гости от областната управа, утре олимпиада по БЕЛ, в четвъртък по математика, в събота ще е на КМС. Май няма да успея да го хвана да свърши нещо допълнително.

# 341
Започна ли записването за ПИ в Регалия?
Обадих се сега. До края на седмицата ще публикуват условията за пробните. Записването ще е само с електронна форма, която ще бъде отворена през януари.

# 342
Благодаря, Мария.
И аз смятах да звъня, изпревари ме Flowers Hibiscus

# 343
Ston, КМС е в неделя. Промениха го. Да не направите пробно отиване на КМС и на другия ден да повтаряте Simple Smile

# 344
Днес моето момиче има класно по български. Също така е и рожденичка. Да ми е жива и здрава, пък останалото както се нареди! Да са живи и здрави всичките ни седмокласничета! Отиде щастлива и нетърпелива, очаква да я изненадат приятелките й. Купонът ще е в събота у дома.

Общи условия

Активация на акаунт