Брекети – къде, какви, за колко? -тема 13

• 64 268
  • 831
  •   2
Отговори
# 750
Колко пари ви излязоха Деймън брекети за долна и горна челюст? Предстои поставяне на дъщеря ми и при този ортодонт, който ще и ги поставя ми каза цена 3500лв.
И в Пловдив цената е същата, или поне от толкова почват.

# 751
Колко пари ви излязоха Деймън брекети за долна и горна челюст? Предстои поставяне на дъщеря ми и при този ортодонт, който ще и ги поставя ми каза цена 3500лв.
Това в кой град? Евтино е, към 5000 са обикновено

# 752
Аз бих казала, че 5000 за Деймън е евтино, защото на мен във Варна ми искат толкова за обикновени или поне не са Деймън и това не е крайната цена... Някой може ли да сподели ортодонт/и във Варна, работещи със системата Деймън на приемливи цени?

# 753
Много добра цена!В Бургас ми поискаха 5200лв. за Деймън.Аз моите си ги сложих в Македония за 2800 лв.
Това кой ортодонт за тази цена ? Защо такава разлика ?
В Бургас при Обрешкова.Не веднъж съм казвала,за разликата с цените в Македония.Те не са в Европейския съюз и цените им са на половина.Пломба 15 лв ,почистване на зъбен камък с Air flow  е 40 лева,а тук в България не чух цена под 90 лева за тази процедура!

# 754
Йоана, а сега като е така обстановката как пътувате за прегледи до Македония ?

# 755
Йоана, а сега като е така обстановката как пътувате за прегледи до Македония ?
Сега съм временно в Бургас при една много мила и отзивчива ортодонтка., за която много късно разбрах,докато отмине истерията с 👑

# 756
Някой има ли мнение за д-р Парушева от Варна и д-р Катя Керанова от Шумен? Ще Ви бъда много благодарна, ако споделите някаква информация за тях! ☺️

# 757
Някой има ли мнение за д-р Парушева от Варна и д-р Катя Керанова от Шумен? Ще Ви бъда много благодарна, ако споделите някаква информация за тях! ☺️
Моята временна ортодонтка има кабинет и в Шумен. Д-р Николова Ем дент

# 758
Точно толкова са и при моят ортодонт в Бургас, само че аз сложих с 6 сапфирени отпред, за 4000.

# 759
При коя ортодонтка сте в Бургас?

# 760
Др. Милина

# 761
Моят син е с обикновени самолигиращи се брекети - горна и долна челюст - 5500 лева.
Ортодонтът ни е почтен и сам каза, че не иска да му препоръча диамантени за 10000, защото няма смисъл.
Истината е, че за усмивка не отивам просто при някого си, дори аз предпочетох лечението му да бъде в България.

# 762
Може ли да ми препоръчате хирург за вадене на мъдреци преди поставяне на брекети? Мъдреците не са проблемни, но въпреки това предпочитам хирург.

# 763
Може ли да ми препоръчате хирург за вадене на мъдреци преди поставяне на брекети? Мъдреците не са проблемни, но въпреки това предпочитам хирург.
Nabella ако става дума за София, препоръчвам Медстом др Ондос или др Мохамед (ако още оперира). Моите мъдреци там ги вадих. Препоръчвала съм и на колежки, също са доволни

# 764
За кой град? Аз в Стара Загора съм вадила при д-р Вангел Младенов и не съм имала проблеми или оплаквания след това.

Общи условия

Активация на акаунт