Забременели след ин витро - Тема 46

• 50 098
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
julia roberts, честито Simple Smile
Живи и здрави да сте Flowers Hibiscus

# 106
Честито и от мен! Най-хубавият предколеден подарък! 🎄 Да сте много здрави цялото семейство❤

# 107
Момичета  в 18 та седмица съм,и усещам бебето общо взето само вечер и то за кратко.Нормално ли е?

# 108
Мисля, че да.Първо всяко бебче е различно, второ в началото имат повече време да спинкат, после зачестяват ритниците и времето, в което ги усещаме ( по мои наблюдения).

# 109
Да попитам освен фолиевата кимелина мога ли отделно да пия геритамин,тъй като косата ми е в окаяно състояние от толкова гъста и лъскава сега е една тънка и чуплива?

# 110
Не е добре да взимаш витамин А в такава форма. Да не говорим, че ако сега се шашкаш за косата, не знам как ще приемеш косопада след раждане  Stuck Out Tongue Winking Eye
Всичко ще се нареди в последствие. Сега важно е бебето.
А за усещането - напълно нормално е да се усеща бебето вечер. Те са на обратно на нашето ежедневие - ние се движим, те спинкат, ние си лягаме, те започват да са активни. Ако си с предна плацента и първа бременност, дори е рано да го усещаш.

# 111
  • София
Хоп да дойда и аз при вас, стига съм се крила Simple Smile

Таа отчета е: 6 трансфера, 4 стимулации и се получи Simple Smile

Чакам момче юни месец, в 13-та седмиц съм. (правих 2 ФМ + Прена тест, защото съм луда паника Simple Smile )

Естествено има 1000 неща (пълен пакет както се казва) - клексан всеки ден, аспирин, витамини Б6, Б12, Д, фолат (всичко освен Д трябва да се подобри още, въпреки че от ден 1 не спирам да ги пия), отделно омега, мултивитамини, пробиотик. Таа, следя, пия, наваксвам липси и така. Ходя при проф. Паскалева да следим клексана и аспирина.

Следя се при Колева в Tокуда и в Частния й кабинет, тя е доста предпазлива и обича да се презастрахова за всичко. Към нея съм се ориентирала и за раждането живот и здраве.
Ходя и при Славкова във Фемина, която е толкова успокоителна, че ми действа добре на паниките. Та общо взето до сега ме преглеждаха всяка седмица, сега мисля да поразредя и да ходя през седмица.

А, забравих - успешния за сега трансфер ми е при д-р Стаменов, пенсионира ме от Надежда около 11-та седмица.
Скоро лека полека приключвам с вагиналния прогестерон, оралния го спрях от раз в 11-та.
Стартирах с много нисък прогестерон, направо скандален, но все пак явно когато е писано да се хване ембриона силно, се хваща. Е, не че не се тъпчех с утрогестан, дуфастон и кринон + прегнил, но въпреки тях нивата ми бяха под средата на границата в началото. После спрях да го следя.

Ta това е от мен за сега, надявам се всички тук, които чакаме времето да мине, да родим по термин!
На родилите - честито, прекрасно е, заслужаваме си го след всичко преживяно Simple Smile

# 112
А, Брайда, усмихна ме! Ти си едно от лицата, които съм чела и следяла докато и аз минах по този път, и се радвам от сърце, че се записваш-Добре дошла в Коледната ни тема Blue HeartBlue HeartBlue Heart
(Слагам те на първа страничка ако искаш, само ми пиши термин)

# 113
  • София
aa, не сме слагай още хаха
две крачки за днес ще ми дойдат много

Благодаря за приема Simple Smile

# 114
Ай честито, вече официално Hug Сега сложи и лентичка, да не се затормозявам, да те чакам с раждането Mr. Green

# 115
  • София
Ай честито, вече официално Hug Сега сложи и лентичка, да не се затормозявам, да те чакам с раждането Mr. Green

Хаха оо, дойде ли време за раждане всички ще разберете Simple Smile
Още ми е толкова нереално

# 116
Здравейте!Слвдите ли хормоните на ЩЖ?
Аз в деня преди теста ги изследвах и ТСХ беше 4.90 ,а ФТ4 12.4/12-22/
Девет дни след след положителен тест и 10 дни от предното изследване
ТСХ- 0.19  ФТ4 -18/11-22/

# 117
От лекарствата преди трансфер може да се е вдигнал  първият път - даже май не е реален тогава . Вторият е добра стойност, но ако взимате хапчета консултирайте се с ендокринолог. Аз при пол. тест веднага отивам да ми увеличи дозата . Сега след месец отидох за контрола и моя беше ТСХ - 0,18 и малко ми намали хапчетата .

# 118
От лекарствата преди трансфер може да се е вдигнал  първият път - даже май не е реален тогава . Вторият е добра стойност, но ако взимате хапчета консултирайте се с ендокринолог. Аз при пол. тест веднага отивам да ми увеличи дозата . Сега след месец отидох за контрола и моя беше ТСХ - 0,18 и малко ми намали хапчетата .
Спряха ми хапчето след положителен тест,аз съм с хиперфункция и пиех метизол,а не хормон

# 119
Доста трудно се контролира при хиперфункция и бременност. Посъветвайте се с лекар и да ви следи, особено първите три месеца.

Общи условия

Активация на акаунт