Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 29 ноем. 2019, 18:17 ч.

Голяма разлика в годините..

 • 4 108
 • 113
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 135
Съжалявам, но не мога да приема за нормално дъщеря ми да доведе за зет някой, на когото ще викам : "Как си наборе?" (или пък батко ...) Scream
Пък който иска да се хваща за термините, кой какво точно означавал.

# 31
 • София
 • Мнения: 3 010
Не че би те питала дъщеря ти...моята расте и осъзнавам, че все по-малко ще зависи от мен.

# 32
 • Мнения: 1 802
Съжалявам, но не мога да приема за нормално дъщеря ми да доведе за зет някой, на когото ще викам : "Как си наборе?" (или пък батко ...) Scream
Пък който иска да се хваща за термините, кой какво точно означавал.
Що? Ще си намериш аверче, ще си пиете биричката, ще си разменяте рецепти за проблеми с простататa Grinning

# 33
 • Мнения: 225
Тук вече е до усещане. Да не те стига, както казват. Аз също не мога да си представя мъж по - възрастен от баща ми. Но... не е хубаво да слагаме толкова сериозни етикети на хора , които могат

# 34
 • Мнения: 269
С бившият ми приятел имам 15 години разлика. По празници сме били заедно. Семейството и роднините ми не са имали нищо против. Нито е било странно за приятелите ни.
Единствено, определено има разлика в енергията. Както и в реакциите. Аз съм много емоционална, вълнувам се от по-малки неща. Колкото и да е обещал да се абстрахира от това, случвало се е спорът да завършва с “Аз съм прав, защото просто знам по-добре и имам повече житейски опит”. На мен ми се прави секс много по-често, от колкото на него.  Въпреки всичко, той е голяма ми любов и аз много го уважавам.
Сегашните ми отношения са с мъж, две години по-голям. И той е емоционален, като мен. И той е ревнив. Някакъв тотален филм на ужасите. Секс всеки ден, понякога и по два пъти... скандал през ден. Просто има разлика в житейския опит. И с 15-години по-възрастния имаше скандали, но някак си той успяваше повече да се сдържа.
Разбира се, има разлика и във финансовото положение. Но това не е проблем за мен или показател да съм с единия или другия.
Имаш какво да вземеш от по-голям точно на този етап в живота ти. Ако харесваш мъжа, пробвай. Сама ще прецениш.

ПП 20- годишната жена биологически не се различава от 40-годишната. Няма никаква педофилия в цялата работа. Вярвам, че един мъж на 40, особено след брак намира развлечение в общуването с една млада и енергична жена, която му се възхищава и го глед като Бог. Абсолютно логично е.

ПП2... Баща ми на 40 направи още две деца. Значи не е импотентен. Нито има проблеми с простатата. Вие 40-годишните мъже тук ги смятате за 60-годишни. Аз често се заглеждам по мъже около 40, поради физическа красота. Не знам дали са бедни или богати.

# 35
 • Мнения: 589
Да, разбира се, няма какво да крия. На 23 години бях влюбена до полуда, запознахме се, когато имах здравословни проблеми и честно казано, не мислех много. Той беше моята причина да се боря, да съм здрава, а и ме впечатли с разбирането си към ситуацията.
В началото на връзката ни заради погрешна диагноза мислех, че не мога да имам деца, не бях от типа, мечтаещ за сватби и щастливо семейство. Исках просто да го изживея. В момента още нямаме деца, коментирали сме го, но аз лекувам хормонални проблеми и се налага да се съобразим с това. Искаме, аз правя всичко възможно успоредно с това да напредна максимално професионално, за да мога да се справя сама с дете, ако нещо се случи.
Относно семейството, аз съм дете на самотна майка (психолозите могат с право да изтъкнат, че в него търся фигурата на баща) и сме в патова ситуация. Те и двамата се борят за водещо място в живота ми, не могат да ме поделят. И неговото семейство не е очаровано, особено децата. Разбирам ги, нормално е, с дъщеря му сме почти на една възраст.
Мога да изредя плюсове и минуси без да определям кое е повече, защото все пак всеки има различни представи.
Плюсове: Той ме подкрепя, а аз го вдъхновявам. Аз се старая да съм по-добра и успешна,  той не си позволява да запусне здравето и вида си. Винаги мога да попитам, ако ми трябва съвет на база опит. Той от друга страна ме пита, ако не разбира децата си или се сблъска с непозната модерна материя. Допълваме се. И двамата сме със свободна професия и си помагаме. Той ми помогна да се осъзная като жена и не, сексуални проблеми има само от моя страна (лекарствата не прощават). Знам, че няма да си тръгне, защото съм зле или съм напълняла, или заради нова 20 годишна. Вече се е наиграл. Грижовен е.
Минуси: Както казах, за семействата е трудно и ние сме нонстоп между чука и наковалнята. И двамата сме много емоционални и се караме жестоко (не е до възраст), но и не го приемаме сериозно. Ревнив е, страх го е да не го напусна за някой млад мъж. Мен пък ме е страх да не му се случи нещо. Има навика да се налага все едно е родител, а аз да правя напук като децата. Той е във фаза, в която вече работата например не е приоритет и често се караме, че работя повече отколкото иска. Аз пък не искам да ме издържа мъж.
Ако ми хрумне още, ще пиша. Това май е най-общо.

# 36
 • Мнения: 135
....Относно семейството, аз съм дете на самотна майка (психолозите могат с право да изтъкнат, че в него търся фигурата на баща) ....

Това ми се щеше да кажа, че може би се компенсира дефицит на бащинска грижи и любов по този начин.
Но едно, че не исках да се правя на психолог и второ за да не обидя някого, си го спестих

# 37
 • Мнения: 225
Ето за този фактор не съм мислила изобщо с нашата разлика. Той няма деца , а очевидно е доста важен фактор. Tyra спомена здравословно състояние. За годините , които сме заедно ( напук на коментари , че скоро ще се грижа за него едва ли не ) . Единствените пъти в болница за него сме били за профилактични прегледи. Точно преди седмица си направи годишни профилактични прегледи и спермограма, тъй като опитваме за дете и резултатите му са прекрасни. Но, на него не веднъж му се е налагало да се занимава с болници по мен ( включително малка операция ) , но имах нужда от помощ след нея... формула няма и не знаеш какво ти носи ден и нощ.

Пс : като ги гледам във фитнеса , доста добре изглеждат 40 годишните и никак не ми се виждат болнави.  За болестите възраст няма. Може и на 20/30/40 ... на всяка възраст трябва да се грижим за здравето си. Не само физическото...

# 38
 • Мнения: 474
Thraicho, радвам се, че се чувстваш щастлива в тази връзка. Щом обичаш човека и те прави щастлива -това е най-важното.

# 39
 • Мнения: 1 909
Аз често се заглеждам по мъже около 40, поради физическа красота. Не знам дали са бедни или богати.

Никога няма да се загледам по мъж на 40. Преценявам лесно възрастта. Да не би да бъркаш нещо?

# 40
 • Azeroth
 • Мнения: 4 212
Тайничке, ти на 13 години ли си? Така звучиш понякога...

Има хора, които на 20 вече изглеждат състарени, има и такива, които на 40, още изглеждат като на 30г.
Общоизвестно е, че много мъже изглеждат все по-добре с напредването на възрастта и за тяхно щастие, това се постига с много по-малко усилия.. жените не са такива щастливки.

# 41
 • Мнения: 269
Не знам дали имам правилна преценка за възраст. Може би бъркам често в интервал 35-45, да.
Но иначе, младите момчета някак ми изглеждат недоразвити. Някак лицата им, телата им. Не знам. Със сигурност, съм рядко привлечена към млад мъж.
Аз харесвам сериозни и сдържани мъже. Много ме привличат мъже в костюми. Официално облечени.
Може би, това, което харесвам го намирам по-често сред възрастни мъже. Не знам.

# 42
 • Мнения: 1 909
Тайничке, ти на 13 години ли си? Така звучиш понякога...

Има хора, които на 20 вече изглеждат състарени, има и такива, които на 40, още изглеждат като на 30г.
Общоизвестно е, че много мъже изглеждат все по-добре с напредването на възрастта и за тяхно щастие, това се постига с много по-малко усилия.. жените не са такива щастливки.

Дано да звуча на 13. Тука повечето звучат на 113 и никак не са наред.

Никой не изглежда добре с напредване на възрастта. Но са свободни да си мислят така.

# 43
 • Azeroth
 • Мнения: 4 212
Нали разбираш, че няма да си вечно на 13? Освен по начин на мислене, разбира се. И ти ще станеш на 40, тогава още ли ще заглеждаш 18 годишни момченца?

# 44
 • Мнения: 17 154
Здравей, Мариела!
Аз, от позицията на мъж на над 40 години, не мога да си представя да съм влюбен в 20 годишна. Та нас ще ни дели свят разстояние по разум, интереси, светоусещане, навици ако щеш ...


Единствено педофилският привкус на такава връзка трябва да ви отблъсква мъжете, но на практика се случва друго.

Говорим за 20 годишна жена. Една жена на 20 е много млада, но вече е самостоятелна и пълнолетна. Не виждам какво общо има с педофилия. Педофилията е психично отклонение и влечение към много по-малки деца. Даже под 12 години. Педофилите не се вълнуват от напъпили тийнчета, камо ли от 20 годишни жени.
Макар че днешните жени много бързо се развиват. Аз на 15 съм приличала на малко момиченце. А сега 15 годишните на 20 годишни приличат.
А в случая като повечето мъже, човека залита по младо и свежо месо.

А иначе по темата. Против такава голяма разлика.
Ама всеки си има глава - да я троши или не. Зависи. Я провърви, я се строполи всичко с гръм и трясък.

Общи условия

Активация на акаунт