Голяма разлика в годините..

• 23 005
  • 498
  •   1
Отговори
# 315
Много добре разбрах за какво иде реч. Наливат се познание и опит - поредната илюзия на неопитния. Върти, суче, смята, увърта и превърта, то обикновено човек, такъв човек с това си и остава. Извинете ме, не е лично, но мисля, че можем да обобщим колко е полезна голямата разлика в годините. Който мисли, че нещо пропуска, да се пуска в риска и тва е. Simple Smile

# 316
Според мен такива огромни разлики са проблем ако ще се създава семейство и се планират и деца. Не мога да си представя 50-годишен мъж тепърва да става баща, то детето докато влезе в университет вече ще е на 70. Или пък жена на 35 да ражда от 20- годишен първокурсник.

# 317
  • Агент под прикритие
Мен при такива големи разлики винаги ми намирисва на daddy issues при по-младия, не знам защо винаги я правя тази асоциация.... Joy
Просто отбелязвам, не целя да обиждам никой.

# 318
Аз пък мога, и не виждам нищо стресиращо, нито каква работа имат странични да се кахърят за чуждите решения.

# 319
Аз пък мога, и не виждам нищо стресиращо, нито каква работа имат странични да се кахърят за чуждите решения.

Е то нали затова е темата, така погледнато няма смисъл нищо да се коментира, естествено че си е лична работа на всеки.

# 320
  • BG
Не мога да накарам ММ да се регистрира тук, но мога да го цитирам - "повече с толкова млада никога. Учиш я, мъчиш се и накрая има риск друг да се възползва от уменията и."  Joy
Ти пък му кажи, че всяка годинка с теб му е подарък от горе и да е благодарен на който трябва.
Wink

# 321
  • София
Е, никой не е тръгнал да върти пръст на друг.
Личните ни мнения са просто друга гледна точка и усещане. Което не ги прави задължителни за приемане.

Допел, вдигни малко левъла, де, не ме подценявай. Аз не се асоциирам с едно красиво лице и тоя петмез направо ме олепка Grinning

# 322
  • София
След една опредена възраст, старичките мъже започват много да се притесняват да не забегне младата им женичка.
То това си има и плюсове де- започва да се държи по-мило, обгрижва я повече, събужда романтиката в себе си...

# 323
  • Пловдив
Аз съм бил с -15 до +3. Най-сериозна беше най-малката от тях. Най-качествените скандали правеше най-голямата. 😁
То си е до човек. Принципно, малката е трябвало да е скандалжийката, каката по-обрана.
Би трябвало, но когато някой е вече оформил се като нрав и очаквания, с голям опит (и хубав,и горчив), трудно се решава дори и на леки отстъпки. При нас голям проблем беше това, че аз затварям капака на тоалетната чиния, а тя все искаше да е вдигнат... Дори ми подари едноименната книга с тази цел, но аз нали съм майски Телец (оп, издадох се Grinning ), понякога забравях да го отварям и следваха препирни за глупости. Друга причина: Искаше да пускам дълга коса, а пък аз обичам да съм с къса, почти нула номер. Innocent Правеше опити да ме убеждава да пускам дълга брада, че да се състаря зрително и да не ни личало чак толкова, че съм по-млад от нея. Лятото пък настояваше с най-големите жеги (а в Пловдив от тях по-големи в България няма, защото тук и ветровете са слаби, и има голяма влажност на въздуха) да бъда с дълги панталони, докато тя е с прохладни къси панталони или с пола, рокля, клин. Smiley Искаше да нося тежък метален часовник, че било много мъжкарско според представите ѝ, а не понасям да усещам предмети по себе си. И някакви подобни опити за моделиране по неин вкус...

А най-малката беше необичайно мъдра и уравновесена за годините си. Затова и винаги съм я приемал като равна. Но точно разликата от 15 години я притесняваше много от типа "Какво ще кажат другите", а се сещаш, че и родителите ѝ бяха твърдо против връзката ни заради това.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 02:24 от На кака жребчето

# 324
Вместо по-внимателен, дъртият може да стане тиранин от страх да не изпусне ярешкото.

# 325
Аз пък ще направя завой от отчаяно любвеобВилните чичковците с младите, непорочни девойки, къмто лелките с момченцата. Опс, не лелки, а улегнали жени, знаещи какво искат и как да си го вземат….и разбира се вечно млади и красиви.  Това последното е лицето, с което искат да ги възпириемат, но аз лично ги възприемам като гротексно вкопчени във вечната младост във вид на всякакви протези, татуси и прочие. Много жално ми става като видя жена на средна  /към напреднала / възраст, на която външния вид е отчаяно издихание, някакви опити да показва на себе си и околните колко много не се дава на възрастта и колко много става още. И по този повод се татуира като тийнейджърка, пробива си пъпа и носа и ползва всички съвременни форми на тунинг. Описах го крайно красноречиво и „дадох оценка“ /което избягвам принцино/, но наистина изпитвам съжаление. Ако си посрещаш достойно годините и не се вреш сред младежда, а сред себеподобни – вида няма да е така отчаян по отминалата младост, а ще изразяваш красотата на времето си, определено има такава красота. Не, че не следва да се поддържаш, но премерено,  със стил и себеуважение, не с неуспешни опити да излъжеш света.

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 15:01 от unabella

# 326
Здравей.Нека и аз се включа по темата като една щастлива жена на 23 години,която в този момент от 6 месеца насам живее съвместно с човек,с който разликата им е 18 години.
Мога да кажа че това дали една връзка ще просъществува или не зависи най-много от това какъв човек имаш до себе си.Не чак толкова от годините.И преди някой да е тръгнал да спори с мен-бих могла да кажа,че моя годеник противно на това което много говорят за разлики в мисленето и т.н. е много по-енергичен и от мен самата.Имаме адски много теми за разговор и сходства в мисленето.Точно поради тази причина бих могла смело да изразя мнението си че не винаги годините са решаващи

# 327
Ще го изтрия, няма как просто да оставя така половинчата история, нямаше нищо, нередно, никакви обиди или неприлични думи и тази намеса, доста ме разочарова и му уби желанието да споделям други истории занапред.
А имах нещо в предвид за темата "Личен опит от свалки", но вече нямам желание. Но както има една приказка "всяко зло за добро" !

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 00:10 от Stallion001

# 328
Моля, придържайте се към темата.

# 329
  • София
Как ви се струва мъж на 50 да стане татко?

Общи условия

Активация на акаунт