фурната - затворена или отворена след печене?

  • 3 432
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 2 922
Винаги затворена.

# 31
  • Мнения: 1 462
Отворена винаги - така пише в упътването.  Ехооо, някой чел ли е упътването?  О, извинявайте...

# 32
  • Мнения: 5 475
Винаги я оставям отворена, дори лятото.
[/quote]

Аз също!  Peace

# 33
  • Мнения: 2 241
Не съм чела упътването, явно - все затворена я оставям (заради топлината най-вече) Simple Smile

# 34
  • Мнения: 6 167
Винаги я оставям отворена, дори лятото.

и аз. мисля, че се 'проветрява' по-бързо  newsm78

# 35
  • Мнения: 1 202
Лятото затворена, зимата отворена. Заради топлината Peace
Peace
Peace

# 36
  • Варна
  • Мнения: 1 383
Винаги я оставям отворена, дори лятото.

и аз. мисля, че се 'проветрява' по-бързо  newsm78

и аз така.

# 37
  • При хората, които обичам
  • Мнения: 3 192
Затворена. Не за друго, а защото при отворен капак ще ми пречи на минаването.

# 38
  • Мнения: 1 448
Лятото затворена, зимата отворена. Заради топлината Peace

Взе ми думите от устата  Peace

# 39
  • Мнения: 888
Оставям я отворена почти винаги. Heart Eyes, само когато искам яденето да остане топло за по-дълго време /примерно чакаме татито/ тогава я оставям затворена! newsm78

# 40
  • Мнения: 7 914
Затворена.. тя си има охлаждаща система.... Peace

# 41
  • Мнения: 2 000
Винаги я затварям.

# 42
  • Мнения: 1 328
Затворена, заради охладителната система  Peace

# 43
  • Мнения: 953
Задължително отворена, ако изстива с яденето се получава конденз и ръждясва.

# 44
Задължително отворена, ако изстива с яденето се получава конденз и ръждясва.
и аз така мисля

Общи условия

Активация на акаунт