Образователен Говорилник - release 3

• 19 137
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Писах ти, Андариел, на лични. Но ако споделеният в нета скриншот от профил е верен, такъв във Фейсбук вече няма, вероятно е изтрит...

# 376
  • София
Коментира се, че и двата профили са изтрити (своевременно). И аз питах Диването дали го познава, че са набори :/... то такава цинична класика звучи, че няма накъде - на 22г с Q7, дрогиран, мама шефка в една от най-мутренските фирми, издънка на хард-кор СИКаджиите, а бащата май агро-“бизнесмен”, взривен преди 14 години..., за последното ако са верни спекулациите из фейса. И вече май се търкаля и версията, че “не бил карал той (лекето-убиец)”...

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 10:17 от Milenita

# 377
  • софия
Ще по**рна

# 378
  • София
Аз също Unamused

Напоследък и Нова ме дразнят как въртят сериалче след сериалче, посветени на мутрите, ама по един такъв начин, все едно, че е най-нормалното нещо да си ги имаме в държавата. Вярно, че това е реалността, ама все пак (бляк). Не че ме дразнят точно, но не предизвикват никакъв интерес - нека така да го кажа по-точно. Пък изкуството уж трябва да се харесва.

# 379
  • софия
Какво изкуство, Аш.  Misc Bomb Поредната машинка за пари чрез зомбиращия екран. Изкуството е на други места и  други екрани

# 380
Дай да зарежем тези глупости Simple Smile Много по-интересно ми е това, което написа Русалка за гимназиите в Германия. Българските по техен модел ли ще са предвид хармонизирането с ЕС? И не разбрах - профилирани ли са или са класически, или дали това делене не е абсурдно само по себе си? Тези въпроси ме вълнуват много повече  Simple Smile

Подкрепям те, че темата за двустепенното гимназиално образование е интересна и полезна за всички, с деца над 5 клас. Но не мисля, че тук е мястото на сериозна дискусия. В други теми Дидева е дала доста инфо по въпроса. Има и коментари, потърси ако сте на етап избор на гимназия.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 14:11 от bubanka

# 381
  • София
Уоруик, съласна съм, че си има място за коментиране на темата с двустепенното гимназиално образование у нас в детайли. Но аз лично писах тук, защото описанието на това какво е или не е  в Германия средното образование по отношние на профилиране, за което попита Санака, не е пък за  темата, която имаш предвид..
Миленита, пак според фейса  бащата не е взривен преди 14 години, бил е и е още собственик на ресторанта "Махалото" в София и на някаква пекарна. Мама е тази, която на абитуриент недорасъл е подарила Аудито...

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 10:47 от пенсионирана русалка

# 382
Русалке, знам че постът ти за гимназиите е отговор към Санака и Ежко от темата за ЧУ. Не казвам, че не е за тук, имам предвид по-сериозна дискусия със сравняване на хорариуми, интензивност на езика, право на избор и т. н.
Андариел, всички, които се интересуваме от гимназиите, се допитваме и обсъждаме с Дидева. Тя е най-запозната с документацията по въпроса. Разбирам, че нямаш желание да пишеш И там, тъй като не те засяга.

# 383
  • София
Не, не е относно дали ме засяга или не. С Дидева не мелим.

# 384
  • София
Миленита, пак според фейса  бащата не е взривен преди 14 години, бил е и е още собственик на ресторанта "Махалото" в София и на някаква пекарна. Мама е тази, която на абитуриент недорасъл е подарила Аудито...
Да, може. Аз затова и написах, че за бащата последно такова предположение видях да се търкаля из фейса. И ясно е, че майката е топ мутрата в случая - от бая години е плътно съдружник на Стайкови, а това само по себе си е достатъчно. Ако на някой му се губят детайли, просто да си спомни за взривения в асансьора “бизнесмен” в офиса, който тогава по-открито наричаха централата на СИК, на Дж.Баучер. И сега си е там, и се води адрес и на фирмите на майката. Айде, стига с таз сволоч (от нощес  се треса по темата как буквално ни избиват и остават ненаказани Sad )

# 385
Дами и господа, двамата най-засегнати в спора показаха, че искат той да приключи. Ще помоля и останалите да спрат. Разчиствам отново.

# 386
  • в страната на чудесата
За договорите за следващата година - ние още нямаме, но и не знам кога обичайно се подписват. ТЕ в началото на март бяха подписали. Едно друго, на което няма да кажа името - в началото на февруари бяха завършили в началните класове.
Прогресивно също. Мои познати даже бяха ядосани, още в първите дни на ограниченията, от които те бяха засегнати, от училището бяха настоятелни за договор за 20/21. Златарски са подписали за новоприетите след 4 клас.
Сега, доколко това е окончателно нямам представа. Сигурно ще има някакви движения лятото, нови приети и напуснали. Плюс това още не знаем какво става с приема в МГ, макар че той не се отразява толкова много на бройката в ЧУ.

# 387
Мецане, на касите във Фантастико също продават маски от плат, различни цветове. Може да се перат в пералня, по 1.99/бр. Днес, за разлика от предните дни, в големите магазини почти няма хора.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 15:27 от Warwick

# 388
Еее, какво пак е трито?
Аз предпочитам и тук да се обсъждат училищата.
В темата за МОН всичко е ужасно разводнено на сто посоки.

Договорите при нас се подписват края на май. Мисля, някъде към средата на май ни приканваха.

# 389
Ами то и тук много се трие, та явно всички спряха да пишат навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт