Звездни компромати - Декември'19

• 233 633
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 785
Весела Коледа!
Кай според по-горе показания сайт, означава море, та любовта им към морето най-вероятно е причината за избора. За мъжко име ми харесва, като се замисля и за женско не е лошо. Повече ми харесва от Агуая, Димана-едикояси, Илиана и със сигурност повече от Юлия. Но не е особено важно какво ни харесва на нас, а на родителите. Все пак бебето си е тяхно. Нашите предложения са били водещи при избора на имена на нашите деца.

# 1 786
Домъчня ли ви сега за "Юлия"  Joy hahaha

# 1 787
"Кай" може да има някакви арменски корени? Rolling Eyes Кайсян...  Grin

# 1 788
Кай се казва на Кристина Милева синът.
Много ми е странно за женско име и то в България, защото хем е чуждо, ама не и арменско да върви с фамилията, хем типично мъжко име. Малко множко артистизъм са проявили ми се струва.

# 1 789
  • Viena
Тамън похвалихме Юлето, а то кво стана. 😂

# 1 790
  • Rock & Roll feeling ...
Няколко български сватби през 2019 :

Сватбата на внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева, която стана госпожа Гууд, след като се омъжи за британеца Джоузеф Гууд:
Скрит текст:

Софи Маринова и Гринго
Скрит текст:

Марина Войкова, която грабна титлата "Мис България" през 2015 година, а по-късно - и "Мис Планет" в Грузия, каза заветното "да" на годеника си Давид Бонев:
Скрит текст:

С дъщеричката им

Българката Радина Анева и синът на Майкъл Джордан - Джефри Джордан
Скрит текст:

Най-добрият български ски скачач Владимир Зографски се ожени, също през месец май, за дългогодишната си приятелка Агнешка Сковрон
Скрит текст:

Цеци Красимирова, която през май вдигна пищна сватба с американския бизнесмен Майкъл Струмейтис в каталунския курорт Ситжес. Над 6 месеца манекенката приготвя собствената си сватба до последния детайл. Организацията на събитието е оценена на над 1 милион евро.
Скрит текст:

Румяна и Николай Вълканови си казаха "да" в парк "Росенец" край Бургас през юли, а кумове им бяха Марта Вачкова и Владо Пенев.
Скрит текст:

Също през юли Деси Цонева, тогава бременна в седмия месец, се ожени на скромна церемония за Явор Стефанов, с когото вече имат дъщеричка на име Бианка-Димана.
Скрит текст:

Най-красивата българка за 2012 година - Габриела Василева, каза "да" на любимия си още на 25 август. Сватбата бе в градчето Порто Венере
Скрит текст:

В началото на септември Илиана Раева и Наско Сираков ожениха своята по-малка дъщеря Виолета, която каза заветното "да" на своя любим - футболиста Георги Коруджиев.
Скрит текст:

Сватбата на режисьора Зорница София, която се омъжи в ранчо
Скрит текст:

# 1 791
Весела Коледа! Здраве, щастие и любов!
Кай ми харесва, Юлия не.

# 1 792
Честита Коледа!

Прекрасна нова снимка на принц Уилям и децата, направена е от Кейт.
Скрит текст:

# 1 793
След този хубав пост да ви го разваля с нова снимка на Гущерица по повод рождения й ден пак по нощница...

https://www.instagram.com/p/B6bJBWVFvkX/?utm_source=ig_embed& … _campaign=loading

# 1 794
Тази година голям урожай на имена. Кое от кое по-...

# 1 795
  • София
Весела и щастлива Коледа, момичета!

Преди малко станах и рязко се разсъних с името Кай. Grinning

# 1 796
След този хубав пост да ви го разваля с нова снимка на Гущерица по повод рождения й ден пак по нощница...

https://www.instagram.com/p/B6bJBWVFvkX/?utm_source=ig_embed& … _campaign=loading
Ами тези моми имат само една функция.Обслужващ креватен персонал.
Логично е да позират по униформа,все пак кариерата им е всичко което имат и което могат да бъдат.
Да са живи и здрави и дълги години да ни забвляват със своята "звездност"..

# 1 797
  • Пловдив
Весели Празници и от мен!  Кай да не би да е галеното име на Кайла ,Кайра ...... Хубаво име е за момче.

# 1 798
  • Варна
Коментар под последната снимка на Гущерова кърти— “Украсата кич, рожденичката- урод”.

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 19:21 от Blue Turquoise

# 1 799
  • Sofia
Хррриси днес е именяк Bowtie
Няма ли празнична украса и за него?

Общи условия

Активация на акаунт