Звездни компромати - Декември'19

• 233 670
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 575
Мн хубаво име са й дали, браво.
Сто пъти по - добре от разни изгъзици Агуая, Ая и подобни.

# 1 576
Каква е идеята на зарядното в снимката на семейство Паси?
Скрит текст:

# 1 577
Ох, толкова пари в Халваджияновото фемили, няма ли кой да им измие косите Confused

# 1 578
Сем. Паси от десетина години се хвалят, че благодарение на тях ЕС е въвел универсалното зарядно за мобилни телефони. Аз не съм забелязала, че има такова универсално зарядно, но допускам, че може и да не съм в час.

http://www.solomonpassy.com/news.php?news_id=9

# 1 579
Предположих ,че е нещо такова. Ама чак те да са го въвели??

# 1 580
Сем. Паси от десетина години се хвалят, че благодарение на тях ЕС е въвел универсалното зарядно за мобилни телефони. Аз не съм забелязала, че има такова универсално зарядно, но допускам, че може и да не съм в час.

http://www.solomonpassy.com/news.php?news_id=9

Точно това е, да.

# 1 581
Жена му на Паси навремето се славеше като корпоративна златотърсачка. Живей си мечатата сега...

Майката на Халваджиянови е от типа на Мери Молевски...

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 19:00 от Questar

# 1 582
Каква е идеята на зарядното в снимката на семейство Паси?
Скрит текст:

Винаги съм се чудила как такава нормално изглеждаща, почти красива жена си ляга с подобен мъж.

# 1 583
  • град-държава
Виждала съм много пъти С.Паси на живо и нищо му няма, ако за някоя дама височината не е от съществено значение. Не е неземен красавец, но и е по-добре отколкото на снимки. Нормален мъж, просто е нисък.

# 1 584
Не е ли по важно какъв е човека, а не баш как изглежда? Тя не е тийн, че да и е важно да ходи с мистър България.

# 1 585
Един дол дренки са и двамата, въобще не са учудваща двойка. Булката е мн амбициозна, но няма особен капацитет. Добре, че беше сестра й, че покрай нея ( близнаци) да й се случва туй- онуй. Е, по едно време й сви мъжа, ама.....роднини.

# 1 586
Не е ли по важно какъв е човека, а не баш как изглежда? Тя не е тийн, че да и е важно да ходи с мистър България.
Честно казано , аз не мисля че е лош човек той. Говори увлекателно на моменти.

# 1 587
Мона Гочев и семейство
Скрит текст:
Наум и Амая
Скрит текст:

# 1 588
Един дол дренки са и двамата, въобще не са учудваща двойка. Булката е мн амбициозна, но няма особен капацитет. Добре, че беше сестра й, че покрай нея ( близнаци) да й се случва туй- онуй. Е, по едно време й сви мъжа, ама.....роднини.

Вие се учудвате на двойката Паси, ама виждали ли сте мъжа (72 годишен) на сестра й?!
Te двете със сестра си много си приличат по амбиции и златотърсачество. То има няколко нива златотърсачество.  Най-ниско на стълбицата стоят плеймейтките, а тези корпоративни к...чки са малко по-нагоре в пирамидата. Сестрата Михаела навремето беше една "калинка" във Виваком, която само мигаше на парцали. Ама нищо чудно, предвид това, че до себе си има мъж с 26 години по-дърт от нея...

# 1 589
  • До сърцето...
Преди няколко дни Юлиите имаха имен ден. Дошла си е с името 🙂
Сега видях, че е било вчера, на 21 декември. Ако е родила тогава, защо не.

Православната църква почита паметта на Св. мъченица Юлия девица на 16 юли, а арменците са православни.

Името Юлия в превод означава "красива". Идва още от римската епоха - Гай Юлий Цезар, Юлий - красив.

Малко любопитни нюанси за песента Last Christmas

*  Песента е сътворена по време на почивката след коледният обяд при родителите на Джорж.
*  За снимките на клипа Джордж Майкъл за първи път се явява без брада.
*  В САЩ песента попада в горещата класация на Billboard (първите 100) едва в годината на смъртта певеца —  2016 г.
*  Джордж Майкъл умира на Коледа, така неговата емблематична песен става автобиографична - Last Christmas

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт