Лакове за нокти - 133

• 36 873
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Мама на Миро, кога смогваш Stuck Out Tongue Winking Eye
Пускам на телевизора цялата поредица на "Пламъчко и колите" и следващия 1 час си е мой!!!Или вечер когато всички спят ,а мен сън не ме лови...
Satisfied

# 436
Маме, точно ги извадих тези ваденки!!! Grinning
Пак си направила разкош!

# 437
Маме, много сладко, бе. Heart Eyes
Страхотно се е получило. Heart

# 438
  • В полите на Пирин планина
Страхотни маникюри, момичета!

МамаНаМиро
, винаги си толкова идейна и перфектна в изпълнението на маникюрите ти. Two Hearts

# 439
Криси, много ти ходи този Хамелеон! Направо е убиец! ❤ Ти беше по немско, нали? Я кажи за какви лакове да се огледам там, нещо дето тук го нямаме.

# 440
Благодаря момичета... А. За тези, които се интересуват има нова серия на Trend it up... Catch the Light! 4 цвята много ми харесват, но червеното беше свършило... При нас 😢😢😢Надявам се да заредят отново...

# 441
Благодаря ви, момичета! Heart Изчервихте ме Blush
Мооля те, разкрий малко детайли за красотата - два различни печата и омбре отдолу или?

# 442
Еееех, де да беше омбре отдолу... ама омбре няма да докарам в този живот Simple Smile Отдолу са  essence 32, perfect s 112 и s 31 по един слой (съхнат учудващо бързо). Омбрето всъщност е първия печат. Сложих Flormar full color fc68 и fc38 по една капка/черичка на елемента и минах с картата няколко пъти лекичко да се смесят. И след това белите снежинки пак печат. Тези флормари са доста покривни,на тъмен фон не се виждат много, но на светъл са супер. Не отнема много време, защото е само печатане без reverse stamping. Много цапане пада обаче, а така и не се научих да използвам латекс. Simple Smile

# 443
Мама на Миро, кога смогваш Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз си задавам този въпрос:)

# 444
# 445
Маме, може ли номерчето на този свежарски лак? Нищо че си имам вече 2 ментови... Joy Браво за въображението да направиш зимен маникюр с ментов цвят! Heart Eyes
Такааа....новият непрозрачен печат е много готин, нещо средно между силиконовия прозрачен и гумения- средно мек. А и е с малък и голям печат, двустранен. Всичко отпечатва и всички шаблони с лекота. Със силиковия отпечатвам по-лесно от обикновените китайски шаблони (дори от пластмасови такива), от тези които вървят с него нищо не става. Но щом силиконовият печат отпечатва от другите шаблони, значи трябва повече да тренирам Grinning Единствен недостатък на непрозрачните печати е това,че не виждам къде отпечатвам, иначе грешка нямат.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 15:48 от dolce miele

# 446
Лили, разбирам и твоето страдание по снимането Grinning
Между другото, съвсем добронамерен съвет, може да ползваш плоска четка за грим, за да оформиш чист овал. Аз ужасно много се цапам с червени лакове, независимо от вида, марката или текстурата. Някакъв кошмар е и винаги чистя след това.

Благодаря за съвета.Взех си една четка за грим плоска.Тя цъфна цялата на втория път от лакочестителя.Ти каква използваш или има.някакъв номер.?

# 447
Честно казано някаква обикновена китайска. Купих я от квартален магазин, не исках да си жертва четките за грим. Хубаво е след всяко почистване да я измиваш, защото иначе се скапва от лака и ацетона.

# 448
Арабеск, четката с мек или с твърд косъм трябва да е? Как изглежда твоята?

# 449
  • В полите на Пирин планина
China Glaze Sparkle on:

Общи условия

Активация на акаунт